imah » wartos » Mimiti Baptis Garéja of Jacksonville ngahontal Interoperability Seamless sareng TSL Products 'TallyMan

Mimiti Baptis Garéja of Jacksonville ngahontal Interoperability Seamless sareng TSL Products 'TallyMan


AlertMe

Jacksonville, FL, 20 Juni, 2019 - Dina raraga pikeun ngahontal komunikasi fléksibel antara warisan na sareng alat produksi anyar, anyar Baptis Church of Jacksonville, FL (FBC JAX) nembe terpadu TSL Produk' TallyMan Sistim kontrol kana pamutahiran kamar kontrol na.

Kalayan opat kampus anu béda di sakuliah kota, FBC JAX sacara spésifik milarian alat anu ngahijikeun Ross Ultrix 12G router anyar sareng umur 12 anu fasilitasna Sony MVS switcher. Numutkeun kana Ballard, "single box solution" TallyMan sareng perpustakaan panganteur éksténsif ngalangkep IP modéren jeung protokol serial warisan masihan ageman langsung ngahubungkeun interkonéktipitas antara parabot anu heubeul sareng anyar.

Antarbeungeut intuitis TallyMan ngamungkinkeun pamaké pikeun menguingkeun komunikasi anu tetep antara sakabeh alat-alat produksi dina lapisan anu dihijikeun tunggal. Providesta nyayogikeun sakumpulan sumberdaya sumberdaya kontrol, anu tiasa meta salaku solusi mandiri kanggo fasilitas anu leutik atanapi sabagian tina sistem multi-controller kanggo hiji solusi anu henteu dilegaan.

Kanggo produksi langsung, Ballard nyarios yén TallyMan masihan timnya sareng "wawasan anu jauh leuwih hadé" ti kantos sateuacan, utamana sareng genep kaméra anu nganggo sadaya waktos. Ballard ogé nyorot sifat anu gampang tina TallyMan, kalayan léngkah multi-tingkat reusable, gampang dikelompokkeun kana permukaan kontrol basajan.

"Sukarelawan kami bogoh ka kamampuhan anyar sistem kami, sareng aranjeunna henteu kedah ngartos téknologi anu matak ngayakinkeun" nyebutkeun Ballard, anu ngagaduhan langkung ti 30 taun pangalaman Pro A / V / L. "Tambahanana, urang moal deui kedah deui labél unggal asupan sareng kaluaran dina perobahan jalur, anu luyu jeung parobahan konfigurasi anu leuwih gancang jeung leuwih lengkep."

Bari FBC JAX dipasang TallyMan ti sudut pandang integrasi tally, Ballard nyebutkeun kamampuhan pikeun panganteur sareng sababaraha protokol data, kitu ogé interfaces analog, wangsit kamampuhan tambahan sistem anu tiasa ngabantosan langkung satuluyna ngerjakeun aliran fasilitas anu aya. "TSL pasti bakal on daptar kami pikeun tinimbangan pikeun sagala proyek hareup," nyebutkeun Ballard.

TallyMan diwangun janten bebas, universal, tiasa ngonpigurasi sareng aya watesna henteu kawates, anu ngamungkinkeun para nasabah pikeun ngahontal interoperabilitas antara peralatan anu ngaliwat ku jaringan analog, IP atanapi hibrid, henteu paduli pabrik anu béda jeung spésifikasi format. Pendekatan fléksibel ieu pikeun total kontrol mastikeun teu warna léngkah ti lingkungan siaran tradisional pikeun ngabéréskeun produksi IP sareng pangiriman dina setting jauh.

Interface Panel Virtual TallyMan ngamungkinkeun pikeun prosés anu gampang di-ngaturkeun. Kalayan kadali séwak-séwangan, sered-sareng-serelek, pamaké tiasa ngarobih setelan produksi pikeun nyocogkeun ka kabutuhan husus. Sareng sadaya pre-ngonpigurasi sateuacan produksi, TallyMan nampilkeun arus kerja anu saderhana anu merlukeun tanaga gawé sareng pelatihan minimal anu tiasa sacara efektif, nyababkeun panurunan anu penting dina pangangkerna kasalahan sarta ningkat kana tabungan biaya operasional.

kira-kira TSL Produk

Pikeun leuwih 30 taun, TSL geus digarap langsung pikeun siaran ngarah di dunya tur Birokrat eusi mendesain, pabrik jeung pasar sauntuyan solusi workflow siaran anu ngawula ka simplify operasi dina siaran televisi, kabel, satelit, IPTV jeung IT industri. Specializing di monitoring audio, sistem kontrol disiarkeun na manajemén kakuatan, TSL ensures yen leyuran na puas tur ngaleuwihan sarat komérsial, teknis na operasional anu aya dina IT basis na workflows tradisional pikeun mantuan para nasabah na waragad handap, ngahasilkeun pendapatan jeung streamline operasi.


AlertMe