imah » wartos » Fitur Maju Kenalkeun di Sistem Kontrol TR-XT IBC Put Shotoku di Zona, Tambatkeun Kamampun Navigasi pikeun Pabrik Robotik, sareng Ngangkatan Bumbung Pikeun Sistem Rail na Silingna

Fitur Maju Kenalkeun di Sistem Kontrol TR-XT IBC Put Shotoku di Zona, Tambatkeun Kamampun Navigasi pikeun Pabrik Robotik, sareng Ngangkatan Bumbung Pikeun Sistem Rail na Silingna


AlertMe

Fitur Maju Kenalkeun di IBC Put ShotokuSistem Kontrol TR-XT di Parabot, Tambihan Kamampuhan kana Téknik Robotik, sareng Ngangkatan Bumbung pikeun Sistem Rail Mounting Ceiling na

Perusahaan ogé ngenalkeun sirah pan / miring kalayan kadali éléktronik anu terintegrasi, sareng sistem tripod manual

Amsterdam - 13 Séptémber 2019 - Shotoku Systems Broadcast, produsén internasional kualitas kualitas alus, gampang digunakeun, sistem anu kuat sareng aman, kaméra anu ngadukung sareng ngadukung kaméra manual, nunjukkeun demonstrasi sareng tambihan kana platform produk inti na di IBC di Stand 12.E42. Pabrikan kasebut nunjukkeun fitur-fitur énggal pikeun sistem Kontrol TR-XT andalanna anu nguatkeun ukuran kaamanan sareng ningkatkeun kontrol kagampangkeun kontrol sareng kamampuan paréntah. Shotoku ieu ogé nunjukkeun titincakan XY SmartPed pinuh robotic na ku navigasi ditingkatkeun, nyorotkeun tingkat SmartRail siling / lantai SmartRail sacara global dipasang, sareng debut sirahTT-18i pan / miring sirah. Di sisi manual. Shotoku bakal ngenalkeun sababaraha runtuyan ENG / EFP kaméra ngadukung tripod ka pasar Éropa.

"IBC mangrupikeun tempat anu saé pikeun ngaluncurkeun fitur-fitur énggal anu nambihan fungsionalitas kana line-up produk kami, sapertos pilihan LiveView pikeun sistem kontrol TR-XT kami, atanapi ngadukung suplemén Absolute Navigation anyar (ANI) anu dilebetkeun kana SmartPed," nyebutkeun James Eddershaw, Ngatur diréktur Shotoku INGGRIS. "Tapi kami ogé peka kana kanyataan yén para nasabah kami salawasna hoyong ningali sistem inti kami anu parantos kabuktian dina lapangan sareng diterapkeun ku sababaraha siaran anu paling terkenal sareng lingkungan anu paling nuntut di sakumna dunya. Kami resep gaduh kasaimbangan produk anyar dicampurkeun sareng diusahakeun sareng leres dina Stand taun ieu. "

TR-XT nambihan pilihan kontrol canggih

Shotoku's TR-XT, bagian tengah sistem kontrol kaméra robotic Company, ngagabungkeun betah-ka-panggunaan sareng skalabilitas supados idéal pikeun produksi studio langsung 24 / 7. Di IBC sistem ieu ditingalikeun ku sababaraha fitur anyar anu langkung maju anu ngamungkinkeun operator ngadamel panyesuaian on-the-fly ti sistem pihak katilu, nyiptakeun sareng ngatur zona aman pikeun péstasi roaming gratis, sareng sirah pang repos sareng pilihan kontrol sentuhan tambahan pikeun langkung kreatif nembak.

Pangaluyuan Dina-Laleur

Salaku bagian tina antarmuka automation TR-XT ngalegaan (ECItambah) sistem ayeuna nampi paréntah ngelingan shot tina sistem automation utama sareng cadangan ogé kontrol joystick lengkep, ku kituna panyesuaian on-the-fly ka posisi kaméra, sanaos dina kontrol komputer, tiasa dihontal tina otomatisasi éksternal atanapi sistem pelacak wajah.

Zona No-Go Studio

TR-XT ayeuna ogé nyiptakeun nyiptakeun sareng ngokolakeun zona operasional pikeun kaméra roaming gratis (SmartPed) sareng kaméra basis rel (SmartRail) sapertos anu aman, sareng zona no-go, dikuatkeun. Hiji set zona no-go anu béda tiasa didamel pikeun tiap susunatur studio sareng disimpen dina Tunjukkeun definisi TR-XT. Sekuen urut kurva kompléks tiasa ditingali sareng tampilan Zona pikeun nunjukkeun para operator persis kumaha kaméra bakal alur ngalangkungan studio.

Tingali Gambar anu langkung ageung sareng LiveView

TR-XT ditingalikeun sareng pilihan LiveView révolusionér anu ngagunakeun kaméra pidéo sekundér IP anu séritér pikeun nyayogikeun pamandangan sudut lega pikeun unggal kaméra sareng ngamungkinkeun operator ngomando kapala kana posisi énggal ku cara ngarampa dina pidéo langsung anu manglébar. tempoan studio. Katingali daérah dina layar LiveView bakal mulus panginten sirahna ka payuneun anu dipilih, tamu atanapi tempat dipikaresep anu sanés.

Solusi robotik "pinter"

Mapakan Robot SmartPed Entuk sakitar

Dipayunkeun pikeun dianggo kontinyu dina Productions TV berprofil tinggi-dinten saatos dinten, Shotoku's SmartPed Robotic titincakan desain gaduh réliabilitas sareng betah panggunaan diwangun ti mimiti. SmartPed ayeuna ngadukung sistem Interface Navigation Absolute énggal (ANI) anu anyar anu tiasa dipasang Shotoku atanapi customer disayogikeun navigasi mutlak éksternal (ie optical tracking) sistem pikeun nyayogikeun data-data posisi pancén anu sering dirujuk. SmartPed ngadukung tungtutan kreatif sareng komérsial saluran luar biasa dina lingkungan udara di sakumna dunya.

SmartRail Leungitkeun Kinerja pikeun Kreativitas sareng Pangendali

SmartRail, anu dimaksud sacara khusus pikeun siaran studio langsung anu ngajalankeun 24 × 7, mangrupikeun sistem lagu anu ngarah dunya anu cocog pikeun konfigurasi kaméra ukuranana ageung. Éta tiasa dipasang dina lantai ogé pamasangan siling sareng hadir sareng rangkéyan kolom teras-terasan pikeun nyocogkeun ampir naon waé aplikasi sareng anggaran. Sistem dipasang sénsitip nyayogikeun jarak anu langkung handap / turun ogé drive dorong ogé ngamungkinkeun kaméra turun ka tingkat soca sareng ogé ningkatkeun gambar anu langkung luhur tingkat, sadaya kalayan gerakan anu terintegrasi sareng dina kaayaan tunggal Shotoku sistem kontrol. Desain canggih kolom élévisi ngamungkinkeun ngamungkinkeun pikeun ngangkat kaméra kana jangkungna anyar bari nahan stabilitas sareng lancar kontrol dina hawa. Kontrol élévasi jalan tegak pikeun jalur-lantai atanapi dibalikkeun pikeun sénsor-lagu pikeun ngamungkinkeun kreatip maksimal dina desain produksi.

ShotokuSistem lacak siling kahiji dipasang dina 2015 sareng parantos dina hawa unggal dinten saprak. Dinten ayeuna Shotoku parantos kéngingkeun masang sistem lagu langit-langit SmartRail di sakumna dunya, dina sajumlah pelanggan ti studio leutik ka fasilitas siaran anu ageung. Salaku sareng sadayana Shotoku Sistem robotika, SmartRail ngalebetkeun kaluaran data pelacak VR / AR.

NEW HEAD OVERCOMES CONFIGURATION CABARAN

TG-18 PT Kepala sareng éléktronika Terpadu

Kepala PT TG-18 sacara universal dikedalkeun pikeun aplikasi studio anu meryogikeun beban ukuran anu ageung sareng peryogikeun instan antara operasi manual atanapi jarak jauh, dipidangkeun ku sistem kontrol éléktronik anu énggal anu anyar. Modél éléktronik CMC anu kuat anu dianggo dina sadaya sistem TG-18 mandiri tiasa ayeuna dipasang dina awak TG-18 sorangan, nyayogikeun unit kompak nganggo kakuatan AC sareng sambungan jaringan langsung kana sirah. Sapinuhna cocog sareng solusi CMC éksternal tradisional TG-18i nyayogikeun pilihan tambah pikeun nasabah gumantung kana konfigurasi sistemna.

SUPER CAMERA NEW AND NEWSWORTHY

SX200 na SX260 Néng tripod Systems

SX200 anyar sareng sistem pangrojong kaméra SX260 ENG / EFP ngagaduhan desain ground-up anyar. Sistem ngagabungkeun Shotoku's "Truebalance" anu nganteurkeun kasaimbangan anu sampurna sareng anu saé kanggo nyaluyukeun sagala rentang kalayan pintonan anu intuitif pikeun nuduhkeun setelan anu ayeuna. Sistem sered nganggo ShotokuDesain anu kawéntar "Viscam" tapi nambihan sistem peruatan énggal anu ngagabungkeun genah sareng kagancangan pilihan jalan anu ngaléngkah, kalayan nyetél denda sareng penyesuaian on-shot desain anu terus-terusan variabel. Fitur inti 2 ieu diturutan pikeun nyetél standar anyar pikeun gerak sareng kontrol pikeun sistem dukungan luhur anu luhur.

SX200 ngabogaan payload max tina 20Kg (44Lbs) sareng SX260 25Kg (55Lbs). Gawe bareng sareng 2 tahap ENG serat karbon tripod anyar léngkah kénging pésta de-teded gancang pikeun setelan gancang sareng teardown, sistem sareng salah sahiji ogé panggampangna dina pasaran dina tingkat payload sareng pagelaran ieu.

Shotoku ogé bakal nembongkeun anu nembe dibuka SD & SE Manual tripod Series. Kisaran SD, anu sayogi dina varian 2, parantos dikembangkeun pikeun nyadiakeun kualitas, sistem anu bisa mahal pikeun kaméra anu digungkeunna saimbang. Kisaran SE nyadiakeun dukun sareng pungsionalitasna nu luas sareng aplikasi nu luas pisan pikeun henteu langkap pikeun léngkah sistem kaméra anu ayeuna tiasa dianggo.


AlertMe