imah » diulas » FloSports milih TVU Jaringan Pikeun Ngembang kabutuhan Di-lokasi Video Capture na Sharing
Ngabuburit: 72nd Tour of Spanyol 2017 / Panggung 8 Christopher FROOME (GBR) Beureum Pamimpin Jersey / Johan Esteban Tukang (COL) Bodas Gabungan Jersey / Alberto CONTADOR (ESP) / Hellin - Xorret de Cati. Kosta Blanca Interior 915m (199,5km) / La Vuelta / kolam renang lg / (Poto ku Tim de Waele / Corbis via Getty Gambar)

FloSports milih TVU Jaringan Pikeun Ngembang kabutuhan Di-lokasi Video Capture na Sharing


AlertMe

Jeung kaperluan tumuwuh pikeun dina lokasi video live motret jeung babagi jeung ku 24 rigorous / jadwal 7 sinyalna olahraga hirup jeung dina paménta, FloSports, Anu innovator di olahraga digital hirup jeung eusi aslina, geus dipilih TVU Jaringan salaku éta panyadia téhnologi Video-Leuwih-IP. FloSports live aliran leuwih 10,000 hirup kompetisi per taun di sakuliah platform na kalawan tungtutan eusi video rigorous.

pangalaman FloSports 'saméméhna rental suksés kalayan TVU Jaringan'Alat-alat, nya éta faktor mutuskeun dina nyieun kaputusan pikeun konci dina investasi di. sosialisasi produksi nyampurnakeun pikeun FloSports migunakeun TVU mun simulcast acara, ngahasilkeun programming live ti lokasi jauh, catetan footage pikeun bahan archiving atah, sareng nu sanesna. salaku cadangan, FloSport utilizes TVU Salah Hijian mobile sélular mun unggal tempat pikeun mastikeun maranéhna salawasna bisa nyadiakeun cakupan hirup jeung euweuh ngarojong pegatna di sinyalna.

"Urang ayeuna maké TVU pikeun duanana sinyalna acara primér sarta cadangan," FloSports Diréktur Produksi Eric Helton cenah. "Urang geus dipake alat-alat tina propaider video-leuwih-IP sejen, tapi teu nedunan acara ogé ngawengku kawas cross nagara mana kaméra geus mindahkeun jeung atlit sakuliah tangtu, nu bisa ngabalukarkeun fluctuations dina sambungan sélular. Kontras, urang kapanggih TVU Hiji janten pisan dipercaya pikeun jenis ieu sinyalna, sarta kami ngalaman hasilna hadé. Sajaba ti, TVU urang rojongan customer is punjul kana rojongan ditawarkeun ku panyadia lianna. "

FloSports konsistén delivers-kualitas luhur, cicing na dina paménta sinyalna pikeun pemirsa na paduli olahraga atawa tempat. Powered by IS +, algoritma transmisi proprietary TVU urang, TVU pamancar sakaligus bisa agrégat sagala kombinasi mediums rubakpita kaasup 3G sélular / 4G LTE, WiFi, Ethernet, Ka-band na Ku-band satelit, Microwave, microwave bolong na BGAN pikeun nganteurkeun gambar siaran dipercaya jeung diandelkeun ku latency sub-kadua, salaku low sakumaha 0.5 detik.

"The kalenturan na dependability produk TVU nyandak urang nyorong watesan siaran tradisional," Helton ditambahkeun. "Téhnologi geus kabukti sorangan ongkos jeung waktu éféktif jeung jalan flawlessly unggal waktu. Simkuring ngahatur nuhun geus kapanggih eta. pagelaran padat TVU urang strengthens komitmen urang pikeun modél FloSports produksi jauh jeung transmisi video IP. Ieu sabenerna masa depan siaran ".

Leuwih 2,500 konsumén di leuwih ti nagara 85, anu TVU Jaringan kulawarga transmisi IP na leyuran produksi hirup mere siaran sarta organisasi anu workflow kuat sarta bisa dipercaya keur ngadistribusikaeun eusi video hirup keur disiarkeun, online jeung platform mobile. TVU ngarupakeun komponén konci tina operasi loba fasilitas média utama na teh balik-mun solusi pikeun acquire, ngirimkeun, ngahasilkeun, ngatur jeung ngadistribusikaeun-kualitas profésional live IP HD footage pikeun warta, olahraga sarta acara global utama. Kanggo inpo nu leuwih lengkep tentang TVU Jaringan Leyuran, mangga buka www.tvunetworks.com.

"Model bisnis FloSports 'fits sampurna dina titik amis tina téhnologi kami video-leuwih-IP," TVU Jaringan Wakil Présidén, ceuk Amérika Kalér Penjualan Matt Keiler. "The olahraga aranjeunna nutupan merlukeun produksi jauh di lingkung nangtang mindeng tanpa sélular atawa kalayan sambungan stabil, kalawan eusi pindah gancang, terus ngarobah Daérah, jeung anggaran terhingga. Arurang thrilled aranjeunna geus dipilih téhnologi kami mawa eusi olahraga video dipercaya jeung ongkos-éféktif hirup mun jutaan maranéhanana pemirsa gairah ".

kira-kira TVU Jaringan®

TVU Jaringan® nyaeta teknologi global jeung pamimpin inovasi dina leyuran video live basis IP. solusi TVU urang mantuan transformasi operasi basis SDI siaran '- nu ngawengku akuisisi, pangiriman, routing, distribusi sarta manajemén - ka infrastruktur basis IP. TVU® fungsi konsumén sadaya ukuran di leuwih ti 85 nagara tina industri nu ngawengku siaran warta, web streaming, penegak hukum, olahraga, perusahaan na pamaréntah. Dina pasar siaran di sabudeureun dunya kaasup AS, Cina jeung kakuatan ekonomi utama lianna, TVU® teh pamimpin pasar dominan ku mayoritas ageung sadaya stasiun siaran warta ngagunakeun solusi video IP na. Ngagunakeun proprietary nyaeta teknologi +, solusi uplink TVU urang ngagunakeun kombinasi salah sahiji sélular, satelit, Microwave, WiFi jeung sambungan IP Ethernet pikeun nganteurkeun live HD video ti praktis lokasi nanaon.

ngeunaan FloSports

FloSports, anu innovator di olahraga live digital sarta eusi aslina, mitra kalayan Panyekel hak acara, awak jajahan, sarta pausahaan media sejenna ka muka konci hiji dunya sinyalna olahraga nu fans leres geus ngantosan. Ngaliwatan streaming hirup tina acara Premier, programming video aslina, sarta nempokeun studio mingguan, FloSports ieu tumuwuh di olahraga, éta acara, anu atlit, sarta fans. verticals ayeuna handapeun lulugu FloSports kaasup Panjat Pinang, Rugby, MMA, Maén Bal, lagu, Senam, hoki, sareng nu sanesna.

broadcastbeatlogotranswhitetag

Siaran Darso teh resmi penyiar teh 2019 NAB Tembongkeun di Las Vegas sarta produser tina NAB Tembongkeun Hirup. Dina 2018, NAB Tembongkeun Hirup narima leuwih 1.3 juta pemirsa online jeung mangsa 2019 NAB TembongkeunKami diharepkeun ngaleuwihan 1.5 juta pemirsa.


AlertMe
Bridgid Harchick
Bridgid Harchick

tulisan panganyarna ku Bridgid Harchick (tempo sadaya)

G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!