imah » Lahirna eusi » SIGMA fp L ageung format ageung sareng Atomos Ninja V pikeun diaktipkeun pikeun rekaman 4Kp30 sareng HDp120 ProRes RAW

SIGMA fp L ageung format ageung sareng Atomos Ninja V pikeun diaktipkeun pikeun rekaman 4Kp30 sareng HDp120 ProRes RAW


AlertMe

Atomos gumbira ngumumkeun yén SIGMA fp L énggal bakal tiasa ngrekam Apple ProRes RAW HDMI nalika digabungkeun sareng monitor monitor-recorder Ninja V 5 "HDR. Ninja V bakal ngarékam dugi ka 4Kp30 12-bit video ProRes RAW tina sénsor gambar 61-megapiksel sareng 13 perhentian jarak dinamis.

SIGMA fp L

SIGMA fp L anu anyar mangrupikeun kaméra format ageung pang alitna sareng paling ringan *. Éta hadir sareng kandang aluminium anu dieureunkeun anu mantep & ringan, beuratna ngan saukur 375g. Sampurna pikeun némbak drone sareng gimbal. Éta nganggo L-Mount, lensa dipasang dioptimalkeun pikeun kaméra tanpa kaca. Ngidinan éta pikeun dianggo ku sababaraha lénsa anu ditawarkeun ku Leica, Panasonic sareng SIGMA nyalira.

‣L-Mount mangrupikeun mérek dagang kadaptar ti Leica Camera AG.

* Dugi ka Maret, 2021

Ninja V

Tampilan kacaangan tinggi 5 "1000nit HDR tina Ninja V ngamungkinkeun pangguna pikeun ningali sinyal RAW dina HDR dina pilihan format HLG sareng PQ (HDR10). Monitor nawiskeun aksés layar rampa kana alat sapertos gelombang, ngagedekeun atanapi ngaluncurkeun puncak sahingga pangguna tiasa parios pokus pikeun tiap sudut sareng ngadamel pangaluyuan naon waé pikeun némbak HDR atanapi SDR sampurna.

Ninja V & SIGMA fp L Kombinasi

Kombinasi SIGMA fp L sareng Ninja V mangrupikeun set-up kompak sampurna pikeun skénario sapertos genggam, nempatkeun di juru anu caket atanapi pasang kana gimbal. Drama TV, pilem indie, produksi perusahaan, film dokumenter komo gambar gerak sareng nambihan kamampuan pikeun ngarékam ProRes RAW. Kombinasi ieu masihan pembuat pilem set-up anu terjangkau sareng pilihan pikeun ngamanfaatkeun ProRes RAW.

Kasaimbangan Bodas sareng Dukungan ISO

Atomos sareng SIGMA komitmen pikeun nampilkeun pangguna nganggo kamampuan lengkep format ProRes RAW anu hartosna masihan aranjeunna kalenturan maksimal nalika ngédit codec. SIGMA fp L kumargi kitu bakal ngadukung White Balance sareng slider penyesuaian ISO di Final Cut Pro.

Atomos CEO Jeromy Young nyarios: "Kuring bungah yén SIGMA nambihan kaméra anu sanés pikeun line-up na sareng RAW kaluar kamampuan pikeun Atomos pangrékam monitor. Tambihkeun kana komitmen ieu pikeun nganut kakuatan sareng poténsial ProRes RAW ku cara ngagaleuh sadaya metadata kaméra anu diperyogikeun pikeun ngamungkinkeun fleksibilitas maksimal dina pasca produksi ”

ProRes RAW- standar anyar pikeun RAW

Atomos bangga tiasa nambihan kaméra anu sanés pikeun eko-sistem ProRes RAW anu terus berkembang. Sapanjang taun 2020 sareng kana 2021 ProRes RAW parantos teras-terasan ngawangun moméntum kalayan langkung ti 30 kaméra anu ngadukung Atomos sareng kombinasi ProRes RAW, ngajantenkeun jabatanana salaku standar industri pikeun moto video RAW. Saé pisan ningali éta ProRes RAW beuki dirojong di sababaraha modél kaméra ti pabrikan kaméra anu sanés, nunjukkeun yén aranjeunna kuat komitmen sareng nanem modal di masa depan rékaman ProRes RAW. ProRes RAW ngagabungkeun manpaat visual sareng workflow tina video RAW sareng kinerja ProRes sacara real-time anu luar biasa. Formatna masihan pamaén pilem lintang ageung nalika ngatur tampilan gambarna sareng nambihan kacaangan sareng bayangan, janten idéal pikeun alur kerja HDR. Boh ProRes RAW, sareng bandwidth anu langkung luhur, kirang dikomprés ProRes RAW HQ didukung. Ukuran file anu tiasa diurus nyepetkeun sareng nyederhanakeun transfer file, manajemén média, sareng arsip. ProRes RAW dirojong sapinuhna dina Final Cut Pro, Adobe Premiere Pro sareng karanjingan Media Composer babarengan sareng kumpulan aplikasi anu sanés kalebet ASSIMILATE SCRATCH, Colorfront, FilmLight Baselight sareng Grass Valley Edius.

 

 

kira-kira Atomos

Atomos aya pikeun mantuan professional kreatif motong ngaliwatan halangan téhnologi ku nyieun gampang ngagunakeun, motong-ujung 4K na HD Monitor / perékam Apple ProRes. Produk ieu masihan para profesional pidéo langkung gancang, kualitas anu langkung saé sareng sistem produksi anu langkung terjangkau, naha éta dilakukeun pikeun média sosial, YouTube, TV atanapi bioskop. Atomos terus demonstrate komitmen -na pikeun putting pamaké munggaran ngaliwatan inovasi sinambung di titik harga endah pisan. parusahaan kumbuh nu AtomOS sistem operasi dedicated ka rekaman video kalawan panganteur touchscreen pamaké elegan jeung intuitif jeung oge kahiji pikeun nerapkeun profésional format Apple ProRes atah pikeun ngarekam jeung kaméra bioskop. Atomos dumasarkeun di Australia sareng kantor-kantor di Amérika Serikat, Jepang, Cina, Inggris sareng Jérman sareng ngagaduhan jaringan mitra distribusi sadunya.


AlertMe
Ulah nuturkeun link ieu atawa anjeun bakal ngalarang tina situs!