imah » wartos » Format RAW Blackmagic Digunakeun dina Indie Fiksi Élmu Indie, Portals

Format RAW Blackmagic Digunakeun dina Indie Fiksi Élmu Indie, Portals


AlertMe

Fremont, CA - November 7, 2019 - Blackmagic Desain dinten ngumumkeun yén filmmaker Hasraf (Haz) Dulull migunakeun aliran gawir RAW Blackmagic sapanjang duanana akuisisi sareng produksi pos fitur antologi fiksi ilmiah anyar, Portals.

Diciptakeun sareng diproduksi ku Chris White dina hubungan sareng Screen Media Films, bagéan terakhir sareng bookend thriller diarahkeun ku Hasraf 'HaZ' Dulull, anu milih moto dina kaméra Pawagam Blackmagic Pocket 4K nganggo Blackmagic RAW 12: 1 angger bitrate.

Kalayan anggaran produksi anu ketat, HaZ sareng timnya parantos dibéré minggu ngan ukur pikeun nyiapkeun sareng némbak. Aranjeunna teras ngagaduhan dua dinten kanggo ngarengsekeun édisi konvénsi di DaVinci Resolve Studio 16, anu ogé dianggo pikeun ngeureunkeun cutatan akhir sareng DI dina kolaborasi sareng tim pos dumasar LA.

Nalika ngajelaskeun kaputusan pikeun némbak di Blackmagic RAW, HaZ ngécéskeun, "Portals nalungtik hiji kajadian apokaliptik tina sababaraha sudut pandang anu béda, kalayan urutan anu ngalibatkeun rupa-rupa karakter, skenario sareng lokasi. Kuring kedah némbak seueur bahan dina rohangan anu pondok pisan, ku kituna kuring butuh pormat anu duanana terang sareng fleksibel. ”

Anjeunna nuluykeun: "Sateuacan moto, kuring hoyong mastikeun yén tim di LA éta tiasa nyandak file DaVinci Resolve Project (DRP) kuring sareng damel ti éta pikeun ngarengsekeun postingan gambar. Kuring nembak sababaraha tés pikeun nunjukkeun rupa sareng rumasa sareng ogé pikeun nguji RALUAN Blackmagic sareng aliran warna antara persiapan kuring di London sareng di LA. "

"Kami ngiringan ieu nalika lokasi teras éta kabukti mangpaat pisan, sabab mastikeun kami nyetél kaméra kami kana spésifikasi anu pasti ku imah pos: 23.98 ditumpuk ka 2.39 4K (4096 x 1716) dina rohangan warna Film Blackmagic," Nambihan HaZ.

HaZ diédit ku RAW Blackmagic cepet-cepet kaluar tina kaméra ngajalankeun DaVinci Resolve dina MacBook Pro. "Anjeun bisa mikir yén RAW Blackmagic bakal nambihan telat kusabab ukuran file tapi sabalikna. Kuring kagum kumaha gancang kuring angkat ti set pikeun ngédit tanpa akurasi anu diperyogikeun. Sadaya anu kuring laksanakeun nyaéta nganggo fitur singkronik otomatis, sareng sadaya klip RÉD Blackmagic RAW kuring singkronisasi sareng lagu audio anu dirékam sacara eksternal, ”jelas HaZ. "Kuring atos kantos janten kipas angin saé dina Resolve, sareng kuring tiasa ngalacak épék pikeun gampang pisan tanpa dibiayaan atanapi dilakukeun salaku shot VFX. Ku ngagunakeun aset VFX render, kuring ogé tiasa ngalakukeun kompak nyabok gancang salami ngédit. ”

Samentawis dina tahap terakhir postingan, hiji harddisk anu ngandung sadaya proyék média dikirim ka LA. Sakali édisi ahir dikonci, HaZ teras tiasa ngarobih parobahan menit langsung sareng email liwat file DRP. HaZ nyimpulkeun: "Éta super basajan. Oliver Ojeil sareng tim pos (Chad Van Horn sareng Danny Barone) di LA langkung ngahargaan pisan pikeun aliran kerja sabab teu aya anu cocog pikeun aranjeunna. "

Pencét Fotografi

Poto produk DaVinci Resolve Studio, Blackmagic Pocket Cinema Camera 4K sareng anu sanésna Blackmagic Desain produk nu aya di www.blackmagicdesign.com/media/images.

kira-kira Blackmagic Desain

Blackmagic Desain nyiptakeun produk di dunya pangluhurna video kualitas na rohangan ngédit, kaméra pilem digital, correctors warna, converters video, video monitoring, routers, switchers produksi hirup, pangrékam disk, monitor gelombang sarta nyata waktu scanner pilem keur industri fitur pilem, pos produksi jeung siaran televisi. Blackmagic Desain'S DeckLink newak kartu dibuka revolusi di kualitas sarta affordability dina produksi pos, bari parusahaan Emmy ™ pangajén unggul produk koreksi warna DaVinci geus didominasi televisi jeung pilem industri saprak 1984. Blackmagic Desain terus megatkeun inovasi taneuh kaasup 6G-SDI na 12G-SDI produk na 3D stereoscopic na ultra HD workflows. Diadegkeun ku dunya pos ngarah rai produksi jeung insinyur, Blackmagic Desain boga kantor di AS, UK, Jepang, Singapura jeung Australia. Kanggo inpo nu leuwih lengkep, mangga buka www.blackmagicdesign.com.


AlertMe