imah » wartos » Forscene Setel ka Ngalengkepan di Asia-Pasifik Region Jeung Anyar Stratégi Reseller

Forscene Setel ka Ngalengkepan di Asia-Pasifik Region Jeung Anyar Stratégi Reseller


AlertMe

London - May 28, 2015 - Kalawan tujuan satuluyna ngembangna pamakéan software na rohangan ngédit video profésional anak, Forscene, Dina pasar Asia, dilarang Panyiaran dinten ngumumkeun yén nagara éta geus nandatanganan kontrak reseller kalawan Broadcast Téknik Layanan basis Singapura (BES). perjangjian mangrupa salah sahiji runtuyan partnerships anyar ngagagas di 2015 NAB Tembongkeun sanggeus dilarang dilaksanakeun a anyar Forscene strategi reseller saméméhna taun ieu.

Ngadegkeun di Singapura dina 1995, bisnis inti BES 'nyaeta nyadiakeun mantap, desain dipercaya jeung integrasi sistem kagiatan siaran. BES caters ka ngalengkepan jasa mimitian ti consultancy siaran, desain sistem, sarta manajemén proyék pikeun disiarkeun setelan alat-alat, instalasi, nguji, sarta commissioning, kalawan tujuan nyadiakeun waragad-mujarab, bisa dipercaya, dina waktos solusi turnkey. Klién kaasup AETN Asia, ngawengku Media, HBO Asia, sarta MediaCorp.

"Urang yakin yén solusi na rohangan ngédit dumasar-awan nu masa depan pos-produksi," ceuk Justin Teo, diréktur jualan BES. "Forscene mangrupa produk seru nu complements kurban urang kiwari. Simkuring teu tiasa ngantosan pikeun ngawanohkeun klien kami ka awan workflows tur mangpaat gawe dina Forscene. "

Dilarang urang anyar Forscene rencana reseller ngahartikeun tilu kategori reseller: pos imah nu nyadiakeun Forscene salaku jasa ka klien produksi maranéhanana, integrators nu ngasupkeun Forscene kana solusi teknis lianna, sarta resellers tradisional nu ngagambarkeun Forscene di wewengkon mana basa jeung pangaweruh lokal anu konci. Tiap kategori geus a tailored model bisnis jeung manajemén struktur dirancang ngajalankeun tumuwuh dina Forscene basa customer sakuliah dunya.

"Resellers Daerah kawas BES mangrupakeun konci pikeun rencana perluasan kami," ceuk Jason Cowan, diréktur ngembangkeun bisnis di dilarang. "Ku nambahkeun pangaweruh industri lokal BES 'na kontak pikeun usaha reseller urang di wilayah Jawa Barat, kami yakin yén Forscene bakal jadi basis awan platform pos-produksi ngarah di Singapura. "

Dina perjangjian nonexclusive ieu, duanana BES na Techtel baris ngawakilan Forscene di wilayah Jawa Barat.

Inpo ngeunaan Forscene bisa kapanggih dina www.forscene.com.

# # #

Ngeunaan dilarang Panyiaran purwakarta
Dilarang delivers jasa video awan-kinerja tinggi pikeun makers média jeung siaran. produk andalannya anak, Forscene, Nya paling canggih dumasar-awan software video na rohangan ngédit profésional di dunya, powering workflows sagemblengna anyar tina ciptaan mun pangiriman. Dicutat di Bursa Saham London, mitra dilarang ku média tinggi-profil jeung pausahaan téhnologi pikeun ngalengkepan infrastruktur awan sarta nyadiakeun nilai gede tur efisiensi keur klien na.

Inpo ngeunaan Forscene bisa kapanggih dina www.forscene.com.

Sadaya merek dagang muncul di dieu mangrupakeun merek hak milik nu bogana.

Video Patalina: www.youtube.com/watch?v=JN59woBVxRo&feature=youtu.be#t=06m30s
Caption: Jason Cowan ngabahas strategi reseller anyar pikeun Forscene.

Poto Patalina: www.wallstcom.com/Forbidden/Logo_BES.jpg
Caption: BES Logo

Poto Patalina: www.wallstcom.com/Forbidden/Forbidden-NABResellermeeting.jpg
caption: Forscene resellers dikumpulkeun eta NAB saméméhna taun pikeun manggihan ngeunaan strategi reseller anyar.


AlertMe