imah » jobs » Fotografer SMP (Full Time atanapi magang)

Bubuka proyék: Fotografer SMP (Full Time atanapi Internship)


AlertMe

posisi: {jabatan}
pausahaan: Baju leres
location: New York NY US
Bonus upami anjeun terang Saatos Balukar sareng Premiere. Bonus upami Anjeun gaduh pangalaman sareng pidéo. Pangawasa damel Photoshop, Capture One, Bridge, and In-Design….

langkung >>


AlertMe

Magazine siaran Darso

Magazine Darso siaran mangrupa pasangan resmi NAB Tembongkeun Média jeung kami nutupan siaran Téknik, Radio & Téhnologi TV keur animasi nu, Broadcasting, Motion Picture and industri Produksi Post. Urang nutupan acara industri jeung Konvénsi kawas BroadcastAsia, CCW, IBC, SIGGRAPH, Digital asset Symposium tur leuwih!

tulisan panganyarna ku Magazine Darso Broadcast (tempo sadaya)