imah » jobs » Fotografer sareng Videographer

Bubuka proyék: Fotografer sareng Videographer Kadaharan


AlertMe

posisi: {jabatan}
pausahaan: Ngabutuhkeun pisan
location: Manhattan NY US
Ieu mangrupikeun kasempetan anu unik pikeun saha waé anu hoyong mangtaun paparan pikeun videografi atanapi karir fotografi. Sareng alat kiyeu anu luhur.

langkung >>


AlertMe

Magazine siaran Darso

Magazine Darso siaran mangrupa pasangan resmi NAB Tembongkeun Média jeung kami nutupan siaran Téknik, Radio & Téhnologi TV keur animasi nu, Broadcasting, Motion Picture and industri Produksi Post. Urang nutupan acara industri jeung Konvénsi kawas BroadcastAsia, CCW, IBC, SIGGRAPH, Digital asset Symposium tur leuwih!

tulisan panganyarna ku Magazine Darso Broadcast (tempo sadaya)