imah » jobs » Fotografer jeung Videographer

Bubuka proyék: fotografer jeung Videographer


AlertMe

posisi: {jabatan}
pausahaan: Euro Goldendoodles
location: Gunung Holly NC US
Némbak pidio, ngédit sareng unggah pidio. Promosi video pikeun perusahaan kami. Ngamutahirkeun mingguan video pikeun klien urang. Ieu mangrupikeun waktos lengkep sareng kauntungan anu hébat.

langkung >>


AlertMe

Magazine siaran Darso

Magazine Darso siaran mangrupa pasangan resmi NAB Tembongkeun Média jeung kami nutupan siaran Téknik, Radio & Téhnologi TV keur animasi nu, Broadcasting, Motion Picture and industri Produksi Post. Urang nutupan acara industri jeung Konvénsi kawas BroadcastAsia, CCW, IBC, SIGGRAPH, Digital asset Symposium tur leuwih!

tulisan panganyarna ku Magazine Darso Broadcast (tempo sadaya)