imah » jobs » Fotografer jeung Videographer

Bubuka proyék: fotografer jeung Videographer


AlertMe

posisi: {jabatan}
pausahaan: Rago Fabrication
location: Kerrville TX US
Pengetahuan lanjut tentang Adobe Creative Suite (Premiere Pro, After Effect, jsb). Kedahna pidéo anu mangaruhan sareng bermakna. Harep ngeunaan syuting sareng ngédit.

langkung >>


AlertMe

Magazine siaran Darso

Magazine Darso siaran mangrupa pasangan resmi NAB Tembongkeun Média jeung kami nutupan siaran Téknik, Radio & Téhnologi TV keur animasi nu, Broadcasting, Motion Picture and industri Produksi Post. Urang nutupan acara industri jeung Konvénsi kawas BroadcastAsia, CCW, IBC, SIGGRAPH, Digital asset Symposium tur leuwih!

tulisan panganyarna ku Magazine Darso Broadcast (tempo sadaya)