imah » diulas » Foundry The: nyumbang ka Cukang lantaranana Cikal!

Foundry The: nyumbang ka Cukang lantaranana Cikal!


AlertMe

Foundry nu (Pamekar ti software unggul pangajén dipaké dina sababaraha Hollywood Blockbusters) geus dicokot minat husus dina ngabalukarkeun fabulous ku nyumbangkeun software sizable kit ka pikiran luar biasa akademi seni digital lokasina di Sherman Oaks, Calif. pikiran luar biasa nyaéta nirlaba anu specializes di ajar dewasa ngora kalawan Gangguan Autisme Spéktrum (ASD) bersaing pikeun jobs dina widang nuntut sahiji bioskop pos-produksi. The Foundry software kit anu dipaké ampir unggal Hollywood pilem kiwari, sarta geus dipaké sacara éksténsif dina film CG-beurat panganyarna kayaning Gravitasi, Star Trek: Kana gelap, The Hobbit, The Avengers, pasisian Pasifik jeung loba deui! Sajaba ti éta, The Foundry kaasup 12 lisensi taunan di euweuh muatan ka SMK pikiran luar biasa 'sarta studio gawe na NUKEX compositing software suite.

"Urang geus di handap di prestasi fenomenal ti pikiran luar biasa tur individu pisan Sarbini ieu na hayang ngalakukeun bagéan kami pikeun mastikeun kasuksésan maranéhna. Eta teu nyandak urang lila sadar kumaha software compositing kami suite bisa nguntungkeun aranjeunna, "ceuk Mike Epraim, Kepala Penjualan Amérika dina The Foundry. "Simkuring thrilled janten bagian tina sapertos ngabalukarkeun worthwhile tur ngarojong masarakat kabutuhan husus," manehna ditambahkeun.

Tilu taun program SMK seni digital dina pikiran istiméwa Akademi dibuka panto taun 2011! Kursus usaha anu diajarkeun ku professional industri jeung diadaptasi pikeun kaperluan husus individu kalawan autisme, mimilukeun duanana sertifikasi profésional sarta pangalaman real-karya mangrupa lapang. Benak istiméwa Studio (suweng), dibuka baheula taun ieu, ieu ko-lokasina kalawan sakola ka nawiskeun jasa pos-produksi kualitas ku lulusan na siswa dina dasar kontrak. Suweng ngoperasikeun bebas tina SMK nyadiakeun artos kualitas luhur stereo (rotoscoping), épék visual, grafik komputer, karya judul, jeung animasi dina paménta ku industri. Boh sakola pikiran luar biasa tur studio gaduh sauntuyan compositing, rotoscoping sarta aplikasi animasi pikeun pamakéan ku siswa jeung kontraktor. Ditambah nu compositing NUKEX aplikasi suite, ieu individu nu kiwari bisa mindahkeun kana compositing dumasar-titik pikeun proyék-proyék skala gedé, jero-compositing anu merlukeun kaméra kuat sarta tracking planar, dina-aplikasi model wangunan, sarta kolaborasi mantuan parabot!

NUKE ieu dipake ampir unggal Hollywood pilem blockbuster dijieun dinten, sarta geus dipaké sacara éksténsif dina film CG-beurat panganyarna kayaning Gravitasi, Star Trek: Kana gelap, The Hobbit, The Avengers, pasisian Pasifik jeung loba deui. "Ieu mangrupa kontribusi penting pikeun mahasiswa urang jeung studio kerja urang pamuda jeung awewe dina spéktrum anu merlukeun parabot panganyarna janten kalapa dina industri pisan nuntut," ceuk Susie Zwerman, anu aya dina muatan tina ngembangkeun pakasaban keur luar biasa pikiran sarta mangrupa produser épék visual dilakonan kalawan Kristal Hujan Media Hiburan. The Foundry ngagabung Adobe Systems, StereoD, Metode Studios, Gambar Annapurna, Stargate Studios Film Romawi, Serikat hareup, piksel Magic, DreamWorks animasi, Gambar Cangkuang na 20th Abad Fox, diantara loba batur, dina ngarojong pikiran luar biasa.

Ayeuna nyieun jembatan antara SMA jeung dunya gawe individu dina spéktrum, pikiran luar biasa teh SMK munggaran tur ukur na studio digawé for geus dewasa ngora kalawan autis ngasupkeun médan pos-produksi. Numutkeun studi disiapkeun keur Department AS Atikan, hiji di tilu sawawa ngora kalawan pangalaman autis kurangna dibayar pakasaban, kuliah atanapi sakola teknis ampir tujuh taun sanggeus lulus kuliah SMA. Jalan ka buka pikiran luar biasa! Cheers The Foundry!

Pikiran ngeunaan luar biasa (www.exceptionalmindsstudio.org<www.exceptionalmindsstudio.org>): Pikiran luar biasa nyaéta puseur SMK nirlaba jeung gawe studio produksi for geus dewasa ngora dina spéktrum autisme. Ieu Chartered dina 2011 nyadiakeun latihan dipikabutuh pikeun individu kreatif gifted kalawan Gangguan Autisme Spéktrum (ASD) anu bisa jadi teu disebutkeun bisa nyieun transisi ti sakola luhur pikeun careers. Pikiran istiméwa prepares siswa pikeun careers dina seni grafis, animasi, desain web, épék visual, rotoscoping jeung karya judul. Pikiran luar biasa nyaeta duanana mangrupa fasilitas learning instruksional sarta studio kerja kalayan involvement murid leungeun-on dina proyék produksi, loba pikeun industri film.

Ngeunaan Foundry The (www.thefoundry.co.uk<www.thefoundry.co.uk>): The Foundry tumuwuh software kreatif-unggul pangajén dipaké sacara global ku seniman ngarah, désainer tur professional kreatif. portopolio nu ngamungkinkeun pamaké nyieun mereun jeung teknis visuals tinggi-tungtung peuntas rupa-rupa industri kaasup produk jeung desain konsép, marketing & iklan, média & hiburan sarta ngembangkeun kaulinan. Dina rarancang klien dunya kaasup pabrik utama kayaning Adidas, Honda, Toyota jeung Brooks. Dina VFX, klien kaasup studio pilem jeung imah pos-produksi kayaning Pixar, ilm, Double négatif, The Pindah Gambar Company, Walt Disney animasi, Weta Digital, Framestore na Sony Gambar Imageworks. Dina 2013, CEO The Foundry urang Bill Collis ieu dipikawanoh salaku juara UK Téhnologi keur Ernst & Pangusaha ngora ti pangajén Taun, sarta pausahaan nyieun Minggu Times Tech Lagu 100 pikeun sataun padeukeut kaopat. Pikeun neangan nu leuwih mangga buka: www.thefoundry.co.uk/about-us/<www.thefoundry.co.uk/about-us/>.


AlertMe
Matt Harchick
Tuturkeun abdi

Matt Harchick

Mateus geus digawé di duanana swasta sarta dina atikan luhur pikeun leuwih dua puluh taun. Anjeunna specializes di wewengkon manajemén proyék média digital, rékayasa disiarkeun jeung produksi media. Mateus boga pangaweruh éksténsif dina produksi digital pos, manajemén asset digital, produksi bioskop digital, sarta integrasi fasilitas siaran. Bapak Harchick aktip researches kaayaan tina siaran seni, motong ujung bioskop digital sarta téknologi pinter visual audio pikeun palaksanaan klien tur geus sadia pikeun kaperluan rundingan Anjeun.

Matt jeung kulawargana ayeuna reside di wewengkon metro Washington DC.
Matt Harchick
Tuturkeun abdi

tulisan panganyarna ku Matt Harchick (tempo sadaya)

  • 2019 #NABShow: Sorotan produk: HyperDeck ekstrim 8K setelan HDR ku Blackmagic Desain - April 8, 2019
  • 2019 #NABShow: $ 1 Milyar tur cacah, SPROCKIT Announces Final Babak Startups! - April 3, 2019
  • 2019 #NABShow Adobe Announces badag Kreatif Awan Release! - April 3, 2019