imah » wartos » KOMUNITAS FRAMETRUNK NGILANGKANG PRODUKSI PROJEK DURING LOCKDOWN

KOMUNITAS FRAMETRUNK NGILANGKANG PRODUKSI PROJEK DURING LOCKDOWN


AlertMe

FrameTrunk, salah sahiji supplier utama dina solusi siaran generasi anu salajengna, ayeuna ngumumkeun kasuksésan anyar dina sababaraha proyék produksi jauh sanaos halangan dina produksi kusabab Covid-19. Ieu kalebet, ngadukung BBC Three's 'Yung Filly's Celeb Lock In' sareng Globe Productions, 'One Love Covid-19 Relief Auction'.

Ti saprak 2014, solusi siaran FrameTrunk parantos ngadukung sababaraha parangkat produksi anu luhur pikeun Viacom, Sky, MTV, BBC, Néglasari Universal, RedBull, Zig Zag Productions, sareng seueur deui. Kusabab langkah-langkah lockdown diwanohkeun dina Maret, paménta pikeun solusi jauh inovatif FrameTrunk parantos ningkat, nyayogikeun perusahaan anu damel di sakumpulan rupa proyék.

Kalayan FrameTrunk, Produser tiasa nyiptakeun kontén sanaos halangan ayeuna, sedengkeun tetep konsumen ngahibur salami pandem global.

Pikeun BBC Three's 'Yung Filly's Celeb Lock In', anu angkat ka udara Minggu 2nd Agustus, FrameTrunk nyayogikeun galeri produksi jauh pikeun feed kontribusi anu lebet, kalebet fasilitas pencampuran visi jauh, pikeun ngahasilkeun cut langsung pikeun acara. Acara permainan anyar anu teremot tina genep lokasi di sapanjang Inggris ngagaduhan rumah tangga anu bersaing sareng sirah.

Tim produksi na perenahna di imahna, ningali feed multiview latency low ku ngagunakeun platform parangkat lunak FrameTrunk, 'FrameCentral'. Komis lengkep ogé disayogikeun, ku ProImage Solutions, mastikeun komunikasi halus antara sadaya pihak nalika siaran éta. Acara pas, FrameTrunk nyayogikeun transcode sareng pangiriman digital sadaya rurusuhan ka bumi éditor.

Proyék lockdown séjén nyaéta Globe Productions, 'One Love Covid-19 Relief Auction' for Island Records, ngadukung amal NHS sareng Feeding America, ngalaksanakeun sumbangan kaasup pagelaran pribadi, memorabilia, sareng tiket konsér ekslusif tina sababaraha nami anu paling iconic dina musik.

Jauh seueur kaméra sirah panas ti New York, dibeungkeut ku 4G, nyayogikeun eusi video deui ka FrameTrunk's HQ anu berpusat di London pikeun nyiptakeun campuran visi langsung, kalebet grafis éksternal sareng VT maén dina. Feed video lélang amal ogé ditolak langsung di peuntas YouTube pikeun maksimalkeun pamirsa. ISO na kacatet balik di London, kalayan produsén anu aya di bumi kalayan aksés ka galeri jauh maya FrameTrunk. Sistem koms lengkep anu disayogikeun ka téknologi sareng bakat di New York kalayan diréktur sareng Produser dumasar di London.

"Kalayan hasil anu suksés sapertos dina proyék lockdown produksi jauh anyar kami, kami ngiringan waktos anu saé pikeun paménta pikeun jasa sareng ngalaman kamekaran anu signifikan. Kami mimitina ngamimitian FrameTrunk pikeun nyayogikeun ingest, postproduction sareng solusi software dumasar lokasi pikeun basis klien satia. Ayeuna, urang tiasa nawiskeun solusi produksi jauh, produksi sareng parangkat lunak khusus disarengan jasa tradisional urang, nganapigasi naon waé tantangan produksi pikeun ngadukung proyék ukuran naon waé, "saur Joel Gilbert, Diréktur & Co-owner di FrameTrunk.

FrameTrunk ogé nawiskeun konsultasi hiji-ka-hiji anu gratis pikeun anu hoyong pamahaman anu langkung hadé sareng tinjauan pilihan pikeun pilihan panyuntingan jauh sareng jasa. Pikeun langkung rinci, punten email [email dijaga].


AlertMe