imah » wartos » Perancis 3 nangkeup Quicklink Studio kanggo Bigflo & Oli konsér

Perancis 3 nangkeup Quicklink Studio kanggo Bigflo & Oli konsér


AlertMe

Perancis 3, salah sahiji saluran televisi umum Perancis panggedéna anu mangrupikeun bagian tina grup Perancis Télévisions, nembé parantos nganggo Quicklink Solusi studio pikeun kaméra multi Facebook Live tina konsér Bigflo & Oli. Konsér ieu diayakeun di Toulouse, kota dimana Bigflo & Oli tumuwuh, sareng ditampi langkung ti panongton 60,000 salami dua dinten.

Pikeun néwak ieu, Quicklink Studio parantos dianggo dina tilu iPhone 8 anu kapisah pikeun masihan sudut pandang konsér, anu masihan kamampuan pikeun milih sudut anu béda sareng nguatkeun kagiatan langsung. Di studio, Perancis 3 nganggo dua Quicklink ST100 pikeun playout ka Facebook Live.

"Solusi Quicklink Studio gampang pisan terpadu kana aliran kerja kami sareng SMS anu saderhana pikeun unggal alat sélulér anu gampang. Urang mendakan yén solusi Studio nganggo 4 kali kirang bandwidth sareng suda latén ti hiji encoder AVIWEST."- Yvan Kalfon, manajer IT di Télévisi Perancis.

IPhone munggaran, anu dipasang dina pelantar Beastgrip, masihan pigura sudut lega dina ngawawancara. IPhone kadua digunakeun pikeun nyayogikeun pigura pameunteu anu parantos nutup. IPhone katilu dipasang dina rig Osmo Mobile anu ngiringan ngawawancara sareng presenter sakitar konsér.

The Quicklink Studio mangrupakeun leyuran audio bi-arah / video sahingga kontribusi reureuh ultra-low tina sagala desktop atawa alat mobile maké ngan hiji web browser. Kontributor bisa diondang via SMS atanapi email na bisa ngirim eusi ka studio jarak jauh tur gampang.

Televisi Perancis ayeuna nuju nguji Quicklink Studio kanggo saluran 50 nasional sareng régional di Perancis.


AlertMe
Tuturkeun Kami

quicklink

Quicklink nyaéta salah sahiji panyadia global panyadia pikeun solusi IP software sareng hardware pikeun népana vidéo langsung sareng nu diédit. Leyuran urang anu pangalusna dina kelas pikeun ngahontal kualitas video sareng audio alus teuing tina laju anu gancang pikeun sambungan IP gancang. Optimasi rubakpita anu aya dina nganggo sofwér ték dérés sareng kodekode anu saé ngandung harti yén hasil beredar tiasa dihontal tina rupa-rupa jaringan.
Tuturkeun Kami