imah » jobs » Leupas avid Video Editor & Motion grafik desainer

Bubuka proyék: leupas avid Video Editor & Motion grafik desainer


AlertMe

posisi: leupas karanjingan Video Editor & Motion grafik desainer
pausahaan: Gambar ShadowBox
location: Yardley PA US

langkung >>


AlertMe

Magazine siaran Darso

Magazine Darso siaran mangrupa pasangan resmi NAB Tembongkeun Média jeung kami nutupan siaran Téknik, Radio & Téhnologi TV keur animasi nu, Broadcasting, Motion Picture and industri Produksi Post. Urang nutupan acara industri jeung Konvénsi kawas BroadcastAsia, CCW, IBC, SIGGRAPH, Digital asset Symposium tur leuwih!

tulisan panganyarna ku Magazine Darso Broadcast (tempo sadaya)

G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!