imah » jobs » leupas Editor

Bubuka proyék: leupas Editor


AlertMe

posisi: {jabatan}
pausahaan: MikMak
location: kapencil US
MikMak is looking for a junior freelance Video Editor to join the video and production team creating and adapting videos for up to 10 hours per week….

langkung >>


AlertMe

Magazine siaran Darso

Magazine Darso siaran mangrupa pasangan resmi NAB Tembongkeun Média jeung kami nutupan siaran Téknik, Radio & Téhnologi TV keur animasi nu, Broadcasting, Motion Picture and industri Produksi Post. Urang nutupan acara industri jeung Konvénsi kawas BroadcastAsia, CCW, IBC, SIGGRAPH, Digital asset Symposium tur leuwih!

tulisan panganyarna ku Magazine Darso Broadcast (tempo sadaya)

G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!