imah » jobs » leupas Editor

Bubuka proyék: leupas Editor


AlertMe

posisi: {jabatan}
pausahaan: MikMak
location: kapencil US
MikMak milarian Éditor Video freelance SMP pikeun ngiringan video sareng tim produksi ngadamel sareng adaptasi pidéo dugi ka jam 10 per minggu….

langkung >>


AlertMe

Magazine siaran Darso

Magazine Darso siaran mangrupa pasangan resmi NAB Tembongkeun Média jeung kami nutupan siaran Téknik, Radio & Téhnologi TV keur animasi nu, Broadcasting, Motion Picture and industri Produksi Post. Urang nutupan acara industri jeung Konvénsi kawas BroadcastAsia, CCW, IBC, SIGGRAPH, Digital asset Symposium tur leuwih!

tulisan panganyarna ku Magazine Darso Broadcast (tempo sadaya)