imah » jobs » Freelance Videographer ImpactClub®

Bubuka proyék: Freelance Videographer ImpactClub®


AlertMe

posisi: {jabatan}
pausahaan: ImpactClub®
location: Cookeville TN US
Tim kami dibutuhkeun ku Freelance Lead Videographer pikeun ngiringan Tim Produksi kami pikeun ImpactClub® Charity Event salajengna. Saha Kami bakal Ngadamel:

langkung >>


AlertMe

Magazine siaran Darso

Magazine Darso siaran mangrupa pasangan resmi NAB Tembongkeun Média jeung kami nutupan siaran Téknik, Radio & Téhnologi TV keur animasi nu, Broadcasting, Motion Picture and industri Produksi Post. Urang nutupan acara industri jeung Konvénsi kawas BroadcastAsia, CCW, IBC, SIGGRAPH, Digital asset Symposium tur leuwih!

tulisan panganyarna ku Magazine Darso Broadcast (tempo sadaya)