imah » Lahirna eusi » audio » FROM print TO 100 persen digital: CARA jaringan kompléks tumaros

FROM print TO 100 persen digital: CARA jaringan kompléks tumaros


AlertMe

Jermaine Harrell, Manajer tina Video IT Operasi, Jaringan Complex

Diadegkeun dina 2002 salaku majalah print dedicated ka presenting warta na tren ngeunaan budaya jalan populér pikeun sawawa ngora, Jaringan kompléks geus undergone rada transformasi saprak maranéhanana poé mimiti. Dina 2007 kami ngamimitian investasi beurat dina ayana online kami, sarta ku 2011, anu sisi digital bisnis kungsi dipelak pikeun ngawengku leuwih ti 50 jaba mibanda leuwih ti 25 juta datang unik tiap bulan. Gancang maju ka kiwari; kami geus konsistén diropéa eupan pegatna-warta sarta saluran online nyiarkeun hiji Asép Sunandar Sunarya ti eusi aslina-unggul pangajén.

Wilujeung citak, Halo Digital

Bari pilari deui, asa kawas waktu flew ku tapi kanyataanana geus dinya nyandak urang loba taun, sarta getih, kesang, jeung lawon keur meunang mana kami kiwari. Sapanjang transisi tina print ka digital, urang anu terus reinventing Sunan Gunung Djati duanana dina manusa jeung sisi teknis, sarta yén dimaksudkan nganapigasi loba parobahan dina produksi jeung distribusi strategi eusi urang.

Transisi dina samping ieu publikasi éta gampang; dina kanyataanana, loba tim redaksi majalah sarta panulis kénéh kalawan kami kiwari, ngahasilkeun kandungan pikeun platform digital urang. Sedengkeun pikeun sisi teknis hal, supados urang geus dipelak di industri kami meunang Sunan Gunung Djati kana kami kapaksa deui evaluate-bentang tina téhnologi kami ayeuna dina waktu éta.

Ngahasilkeun kandungan digital presents tantangan béda ti citak, sarta salaku urang dihasilkeun deui eusi kalawan format-resolusina leuwih gede tur leuwih rupa-gedé tina platform kami encountered tungtutan teuing gede di sisi workflow. Urang dipasang hiji Nas Sistim saméméhna generasi dirancang pikeun ngahasilkeun média nyadiakeun rai urang jeung throughput luhur tur efisien kamampuhan gudang dibagikeun. Hanjakal, kumaha oge, leyuran ieu janten kirang efektif salaku tungtutan produksi ngaronjat. prestasi teuing goréng pikeun ngarojong gawé dina sababaraha proyék sarta format-resolusina leuwih gede, utamana salaku eusi janten overwhelmingly video.

Sistim gudang dibagikeun kami diwatesan tim urang pikeun gawe di ngan hiji-saparapat hiji-satengahna resolusi nu idéal diperlukeun. Hasilna, rai éta ngagunakeun teuas drive éksternal nambahan throughput sarta nampa kinarya luhur dina workstations maranéhanana. Ieu interrupted workflows jeung efisiensi sakabéh impacted.

Kedah aya cara hadé

Eta teu nyandak urang lila sadar urang diperlukeun pikeun manggihan solusi hadé - sistem gudang dibagikeun dirancang pikeun digawé video kinerja tinggi anu bisa tumuwuh kalayan kami sarta ngarojong 4K jeung eusi-resolusina leuwih gede di lingkungan gawé dibagikeun.

Abdi geus ngalakonan loba panalungtikan kana alternatif Sistim gudang, sarta kuring ngumbara ka Las Vegas pikeun NAB Tembongkeun papanggih jeung sababaraha nu ngical paralatan konci. Kuring kungsi maca ngeunaan kuantum interoperability StorNext urang kalawan Xsan (Mac OS), di tambahan pikeun gawe sareng platform séjénna, sarta kinerja tinggi na babagi payil éféktif kamampuhan sistem urang ngadeg kaluar salaku salah sahiji pilihan pang gunana pikeun situasi urang. Kuring ogé impressed jeung roster pausahaan nu anu geus ngagunakeun sistem ieu - ditambahan ngaran pangbadagna di dunya media.

Urang mutuskeun dina sistem Xcellis® gudang workflow basis StorNext sapanjang kalawan 500 TBs tina kuantum QXS-5000 Series arrays razia. Solusi basis StorNext disadiakeun naon urang diperlukeun guna nungkulan tantangan yesteryear sarta asupkeun masa depan video digital dina gaya pinuh. Eta masihan urang hiji-kinerja tinggi lingkungan gudang dibagikeun dirancang pikeun média euyeub tur workloads data-intensif sejen tur ngagabungkeun panggancangna Sistim file streaming industri urang jeung manajemén data kawijakan-disetir nu mere pamaké kami dibagikeun aksés ka eusi umum, nu tiasa bentang sababaraha tiers gudang jeung lokasi-kaasup disk, tape, sarta awan.

Jeung kuantum arrays gudang hibrid mantuan kami pikeun maksimalkeun pungsi gawé sarta tetep waragad low ku cara méré kombinasi jenis gudang dina Asép Sunandar Sunarya tunggal, kaasup sagala HDD, sadaya SSD, atawa kombinasi ti dua éta. Ogé, éta gampang pikeun ngatur ti software dina Asép Sunandar Sunarya dina monitor pola aksés tur otomatis ngalir payil paling aktif kana medium panggancangna.

Kalawan sistem anyar di tempat, 16 rai kudu langsung aksés Serat Channel ka panyimpenan dibagikeun pikeun ngolah-kinerja tinggi, sarta kasarna 40 leuwih boga aksés ka panyimpenan sarua dibagikeun leuwih Ethernet make panerapan StorNext gateway. aksés LAN, dipaké pikeun tugas-pagelaran handap kayaning playback na ingest, nyadiakeun kinerja luhur batan sistem heubeul, dina bagian sabab jaringan anyar ieu husus dirancang pikeun digawé média hijina - misahkeun ti Ethernet perusahaan.

Peletakan ngebul Pikeun Kakaisaran AN

Urang dipaké pikeun mibanda lima tim béda gawe dina isolasi ngahasilkeun kandungan primér. Ayeuna, unggal rai urang boga wasa langsung ka file nu sami. Gawe bareng dina, lingkungan gudang tunggal dibagikeun geus diwenangkeun pikeun greatly ningkat efisiensi, sarta kinerja solusi urang ngidinan rai urang pikeun langsung dianggo dina eusi pangluhurna-resolusi di 4K pituin pinuh. Pangalusna sadaya, ayeuna teh dibuka panto ka integral tina rupa-rupa layanan sejen, sahingga urang pikeun ngatur, edit, ngahasilkeun, tur ngadistribusikaeun eusi kami di cara urang kukituna saméméhna ukur ngimpi. Kami geus kahontal tujuan kami - ngawangun pondasi dipercaya kana nu keur ngawangun kaluar infrastruktur téhnologis kaca nu luyu diperlukeun pikeun ngarojong tumuwuhna brand global jeung média kakaisaran kami geus jadi.

Ngeunaan Author nu

Jermaine Harrell | Manajer tina Video IT Operasi di Jaringan Complex

Jermaine Harrell ieu mangrupa seasoned IT profésional kalayan leuwih ti 15 taun pangalaman nyieun solusi optimal pikeun téknologi informasi, sistem, sarta operasi. Jermaine ayeuna Manager of Video IT Operasi di Jaringan Complex, dimana anjeunna specializes di solusi média digital dina lingkungan perusahaan ngembang pesat.


AlertMe

Magazine siaran Darso

Magazine Darso siaran mangrupa pasangan resmi NAB Tembongkeun Média jeung kami nutupan siaran Téknik, Radio & Téhnologi TV keur animasi nu, Broadcasting, Motion Picture and industri Produksi Post. Urang nutupan acara industri jeung Konvénsi kawas BroadcastAsia, CCW, IBC, SIGGRAPH, Digital asset Symposium tur leuwih!

tulisan panganyarna ku Magazine Darso Broadcast (tempo sadaya)