imah » jobs » Pinuh Pidéo Video (FMV) / Imagery Analyst

Bubuka Proyék: Pinuh Pidéo Video (FMV) / Imagery Analyst


AlertMe

posisi: {jabatan}
pausahaan: CENTRA Téhnologi
location: Fort Bragg NC US
Calon wajib ngalakukeun analisa video na imagery tingkat luhur, produksi produk imagery, arsitektur sistem kecerdasan sareng meunteun prosedur, ...

langkung >>


AlertMe

Magazine siaran Darso

Magazine Darso siaran mangrupa pasangan resmi NAB Tembongkeun Média jeung kami nutupan siaran Téknik, Radio & Téhnologi TV keur animasi nu, Broadcasting, Motion Picture and industri Produksi Post. Urang nutupan acara industri jeung Konvénsi kawas BroadcastAsia, CCW, IBC, SIGGRAPH, Digital asset Symposium tur leuwih!