imah » wartos » FXhome Expands vast VFX na plugin Perpustakaan kalayan peluncuran ngahurungkeun Pro V4.0

FXhome Expands vast VFX na plugin Perpustakaan kalayan peluncuran ngahurungkeun Pro V4.0


AlertMe

Anyar Integrated Imerge Pro plugins manjangkeun Massive VFX plugin Perpustakaan ngahurungkeun Pro urang; Nambihan Andrew Kramer-Style Ray disusud Titling Balukar, Jarak Lapang Balukar

FXhome (www.fxhome.com) Ngumumkeun dinten eta ngembangna perpustakaan masif miboga plugins VFX kalayan peluncuran ngahurungkeun Pro V4.0. Dioptimalkeun pikeun ngedit HitFilm signature FXhome urang jeung software VFX, sarta cocog sakuliah sababaraha platform kreasi eusi, ngahurungkeun Pro V4.0 ieu ngembangna ngawengku plugins VFX kuat acan diaksés anyar, kaasup Surface Studio, Andrew Kramer-gaya ray-disusud épék titling FXhome urang, pangaruh médan jarak sarta Imerge plugins Pro anyar.

Anyar, FXhome ngumumkeun Imerge Pro, industri urang munggaran non-destructive gambar atah compositor kalayan lapisan pinuh fléksibel tur keying canggih pikeun Birokrat eusi. Kalawan pengumuman dinten ieu, FXhome ieu nambahkeun sababaraha Imerge plugins Pro mun ngahurungkeun V4.0, kaasup eksposur, Outer glow, Batin glow na Dehaze. The Imerge plugins Pro anyar ogé pageuh terpadu jeung panganteur HitFilm v12.0 urang karek-dibuka mastikeun mulus, workflows uninterrupted.

Ngahurungkeun Pro: Karya Agung kalayan Sadaya platform Edit

Ngahurungkeun Pro ngaronjatkeun abilities of rai kawas Adobe premiere Pro CC, Final Cut Pro X sarta DaVinci ngabéréskeun; ngaronjatkeun aranjeunna kalayan kuat toolkits épék visual. set masif ieu plugins kuat nyaéta sadia on Mac jeung PC platform, sarta anu cocog sareng 10 tina software host pang populerna, kaasup Adobe Saatos Balukar CC, Adobe premiere Pro CC, Apple Final Cut Pro X, karanjingan Media komposer, Davinci ngabéréskeun sarta loba batur. Ngahurungkeun Pro ogé nyandak Birokrat eusi ka

  • Delve kana dunya 360 ° video sareng rentang badag 360 canggih ° perbaikan,
  • Kelas kawas pro jeung parabot warna grading inbuilt,
  • Simulate hujan atawa seuneu ku simulator partikel kuat
  • Nganggo parabot Wayang kuat pikeun gancang nambahan gerak alam ka Gambar raster jeung grafik vektor, kaasup masih gambar, wangun, sarta karakter tulisan.

Kanggo inpo nu leuwih lengkep tentang ngahurungkeun Pro 4, mangga buka fxhome.com/ignite-pro.

Bedah na kasadiaan

Ngahurungkeun Pro V4.0 disadiakeun langsung sarta dibanderol di $ 199.00 USD.

ngeunaan FXhome

Dina 2011, Josh Davies diatur kaluar dina misi nu ngabuktikeun yén kelas profésional parabot pos-produksi bisa dijieun sadia ka dulur. hasilna éta HitFilm, hiji na rohangan ngédit sadaya-dina-hiji video na software épék visual - di hiji fraksi biaya parabot baku industri lianna.

  • Tujuh taun jeung 1.9 juta pamaké engké, HitFilm mangrupa salah sahiji parabot software pos-produksi anjog di industri, maturan pilihan software pikeun munculna tur éditor pro sapuk.
  • Naon dimimitian salaku gagasan badag dina APBN saeutik, geus dipelak pikeun gerakan global filmmakers anu babagi visi HitFilm urang keur masa depan software video. Duaan, urang teu ukur diwangun salah sahiji pangalusna VFX sarta na rohangan ngédit parabot di industri - tapi komunitas seniman anu mere ilham na diajar ti unggal lianna.
  • Kanggo inpo nu leuwih lengkep tingali hitfilm.com

AlertMe