imah » jobs » Gaffer

Bubuka proyék: Gaffer


AlertMe

Gaffer

Kota, Propinsi
Albany, Ny
waktu
10 / 23 - 10 / 25
Gaji / Rate
teu disadiakeun
Proyék disalabarkeun dina
10 / 18 / 19
larapkeun ku
10 / 23 / 19
website
teu disadiakeun
ngabagikeun

Ngeunaan proyék nu

Milarian kru lokal di Albany, NY 23 Okt - 25 kanggo posisi ieu, AC, Gaffer, Grip, Sound Op, 2 PAs.

ningkatkeun Kiwari leuwih wincik

Geus mangrupa anggota? Punten asup Dina


AlertMe
tulisan panganyarna ku Magazine Darso Broadcast (tempo sadaya)