imah » jobs » Gaffer

Bubuka proyék: Gaffer


AlertMe

Gaffer

pausahaan
Kota, Propinsi
Albany, Ny
waktu
10 / 23 - 10 / 25
Gaji / Rate
teu disadiakeun
Proyék disalabarkeun dina
10 / 18 / 19
larapkeun ku
10 / 23 / 19
website
teu disadiakeun
ngabagikeun

Ngeunaan proyék nu

Milarian awak lokal di Albany, NY Okt 23rd - 25th pikeun posisi ieu, AC, Gaffer, Grip, Sora Op, 2 PA.

ningkatkeun Kiwari leuwih wincik

Geus mangrupa anggota? Punten asup Dina


AlertMe

Magazine siaran Darso

Magazine Darso siaran mangrupa pasangan resmi NAB Tembongkeun Média jeung kami nutupan siaran Téknik, Radio & Téhnologi TV keur animasi nu, Broadcasting, Motion Picture and industri Produksi Post. Urang nutupan acara industri jeung Konvénsi kawas BroadcastAsia, CCW, IBC, SIGGRAPH, Digital asset Symposium tur leuwih!

tulisan panganyarna ku Magazine Darso Broadcast (tempo sadaya)