imah » wartos » Thomas Maher Rising 'Thomas Maher Ngabantosan Artis Ngora Ngahurungkeun nafsu na Karir
Thomas Maher

Thomas Maher Rising 'Thomas Maher Ngabantosan Artis Ngora Ngahurungkeun nafsu na Karir


AlertMe

Kalayan réngsé program bijil Pasantrén lulusan sakola nyalira, Maher nyayogikeun merek khusus ka kelas.

Adelaide, Australia Kidul — Thomas Maher mangrupikeun anggota bungsu tina ngajar di Rising Sun Gambar Atikan. Pribumi Adelaide nyalira alumnus tina program éta, parantos réngsé Sijil Pascasarjana dina Pangaruh Dinamik sareng Lampu di 2017, dikirimkeun sempena Rising Sun Gambar (RSP) sareng Universitas Australia Kidul (UniSA). Saatos nampi pangalaman profésional salaku seniman di toko Adelaide VFX Resin, sareng ngajar Houdini sareng Nuke dasar di TAFE, Tom parantos wangsul ka RSP taun ka tukang. Ti saprak éta, anjeunna tos janten asistén pangajaran pikeun Dan Wills dina kursus bijil Pascasarjana dina Dinamik Épék sareng Lampu sareng kelas diajar di Komposisi, Cét sareng Roto sareng mata pelajaran sanés. Anjeunna ogé damel salaku seniman di studio dina sababaraha film kalebet hit blockbuster Kaptén Marvel.

Thomas Maher

Tom parantos kabuktosan populer di antawis muridna pikeun pangaweruh Houdini, knack pikeun ngadamel konsep anu sesah sigana sederhana, sareng semangat anu di bawa ka kelas. Anjeunna, kahareupna kagum ku para seniman ngarencanakeun anu anjeunna tepang di kelas. "Kuring parantos damel sareng langkung ti opat kelas anu misah sareng ampir unggal mahasiswa ngaleuwihan ekspektasi kuring," Anjeunna nyatakeun. "Aranjeunna terus-terusan ngingetkeun kuring sareng kamampuan téknis sareng seni, sareng kacepetan dimana aranjeunna tiasa diajar sareng nerapkeun hal anu urang ajar. Éta pisan ramah, dewasa sareng kompeten. ”

Siga seueur murid-muridna, Tom janten pikaresep sareng épék visual tina ningali pilem salaku pamuda. Anjeunna damel pilem pondok di SMA sareng nampi latihan formal nya di Universitas Adelaide sareng di TAFE SA, antukna ngagaduhan Diploma Lanjut dina Screen and Media.

Nalika masih mahasiswa di TAFE, Tom ngalaksanakeun dua kursus pondok diajar Houdini di RSP. Anjeunna mikaresep kana pangalaman dugi ka anjeunna ngadaptarkeun program Sarat Pascasarjana parantos lulus. Anjeunna milih difokuskeun kana mastering Houdini ngalangkungan kursus dina Épék Dinamik sareng Lampu sareng anjeunna ngajelaskeun pangalaman salaku changer kaulinan. Éta henteu ngan ukur ngabantosan anjeunna nyandak kaahlianna pikeun tingkat anyar, éta ngajarkeun anjeunna kumaha carana ngaji nafsu na janten karir anu hirup, nyata hirupna.

"Hebat pisan," saurna. "Ti saprak kuring leumpang, kuring ngarasa teu ngan ukur mahasiswa, tapi anggota tim. Staf kerja keras supados urang ngarasa wilujeng sumping. Artis ti lantai, anu sanés janten bagian tina staf pendidikan, badé turun sareng nawiskeun bantosan sareng tanggepan kana padamelan urang. Éta intensip, pinuh-waktos, lima dinten saminggu. Éta pikaresepeun janten rutin di tempat anjeun leres-leres tiasa ngawangun moméntum. ”

Saatos réngsé program Sijil Pascasarjana, Tom nyéépkeun sababaraha sasih pikeun ngirimkeun reels sareng dihanca sareng ngawawancara kanggo padamelan, sateuacan babaturan nyarankeun anjeunna jabatan salaku seniman SMP di Resin. Peran na mimitina terlibat nyusun kompilasi sareng rotoscoping, tapi anjeunna ogé ngagaduhan kasempetan pikeun nerapkeun kaahlian Houdini na nyiptakeun épék cai pikeun séri Netflix Tidelands.

Pikeun waktos anu saatosna mimitian di Resin, Tom ditawalan damel kadua, ngajar Houdini di tilas sakola na, TAFE. Anjeunna mendakan pangalaman éta langkung senang sakumaha karyana di lantai seniman. "Kuring salawasna resep ideu ngajar," Anjeunna ngingetan. "Éta karya keras, tapi kuring resep, hususna kalebet kana Houdini, titik primér anu dipikaresep ku kuring."

Pertengahan taun kamari, posisi asistén pangajaran dibuka di RSP. Anna Hodge, anu ngurus program éta, panginten Tom, anu anjeunna terang dua ti waktos di RSP sareng di TAFE. Anjeunna ucul nalika kasempatan uih deui. "Abdi sapertos, 'Leres!'" Ceuk manéhna. "Éta endah pisan pikeun RSP balik sareng di sisi séjén méja."

Teu heran yén Tom parantos angkat sareng murid-muridna. Anjeunna henteu langkung sepuh ti seueur seniman ngora di kelasna sareng, nembé nembus ngalangkungan program dirina, manggih gampang pikeun ngaidentipikasi sareng perjuangan sareng kameunangan. "Éta ngan ukur dua taun ti saprak kuring ngamimitian padamelan kuring mimiti sareng dialihkeun ti mahasiswa ka artis profésional sareng guru," Anjeunna ningali. "Landskap industri teu parantos seueur robih. Sawaktos Anjeun ngirim aplikasi, anjeun moal sok nguping deui. Éta tiasa ngalemahkeun, tapi anjeun ngan kedah teras-terasan ningkatkeun kaahlian anjeun sorangan sareng nerapkeun deui. Éta mangrupikeun hal anu kuring diajar jalan anu saé teras ku kuring nyarankeun murid kuring pikeun sabar sareng pengkuh. Kuring ogé ajak aranjeunna ngamangpaatkeun sadaya sumber padamelan anu ditawarkeun ku RSP. ”

Saluareun nempel dina éta, Tom ngabahas muridna mikir panjang sareng susah dina masa depan maranéhanana. "Pikirkeun peran mana dina VFX anu anjeun badé ngudag," anjeunna neges. "Di awalna, aranjeunna sadayana sigana ampir sami, tapi aranjeunna ngakibatkeun jalur karir anu béda pisan. Upami anjeun parantos netepkeun manah anjeun akhirna janten komposit, contona, terangkeun peran junior anu ngiringan éta, sapertos cet sareng jero, sareng damel pikeun ngembangkeun kaahlian éta. Upami anjeun teu yakin dimana rék ngeureunkeun, nyandak kursus dasar kalayan sakedik sadaya, atanapi ningali naon anu anjeun tiasa diajar di bumi. Anjeun panginten bakal gancang diajar naon anu anjeun henteu resep sareng timana gairah anjeun. Anjeun ogé bakal gaduh ide anu langkung saé ngeunaan naon anu kedah dilakukeun sareng janten langkung saé kanggo damel langkung maju.

"Upami anjeun gaduh gairah pikeun épék visual, sakumaha kuring, anjeun kedah ngaleutikanana. Henteu kantos janten waktos anu langkung saé pikeun janten seniman épék visual, di Adelaide sareng di sakumna dunya. "

Ngeunaan Rising Sun Gambar:

Di Rising Sun Gambar (RSP) urang jieun épék visual inspirational pikeun studio utama di sakuliah dunya. studio urang nya imah seniman exceptionally berbakat anu dianggo collaboratively pikeun nganteurkeun imagery luar biasa. Fokus dina ngahasilkeun kualitas tur inovatif solusi pangluhurna, RSP boga pisan fleksibel, pipa custom, anu ngamungkinkeun parusahaan ka skala nepi gancang tur saluyukeun workflow na papanggih paménta panongton urang ngaronjatkeun pikeun visuals spektakuler.

Studio kami menikmati kauntungan anu aya di Adelaide, Australia Kidul, salah sahiji kota anu paling lincah di dunya. Éta, digabungkeun sareng reputasi urang anu hadé, sareng aksés ka salah sahiji rébat anu panggedéna sareng dipercaya, ngajantenkeun RSP mangrupikeun magnet pikeun produsén pilem saalam dunya. Hal ieu bakal nyorong urang pikeun teruskeun kasuksésan sareng ngaktifkeun RSP pikeun nyumbang kana sababaraha proyék kalebet Spider-Man: Ladang Ti Bumi, Kaptén Marvel, Dumbo, Alita: Malaikat Peperangan, Predator, Makam Raider, Peter Rabbit, World World, Thor: Ragnarok, Logan, Pan, waralaba X-Men sareng Game of Thrones.

rsp.com.au


AlertMe