imah » wartos » Garéja Kahirupan Pilih Padamelan VITEC ngeunaan Solusi Aliran Wéb

Garéja Kahirupan Pilih Padamelan VITEC ngeunaan Solusi Aliran Wéb


AlertMe

VITECMGW Ace Encoder sareng Decoder Ngajurkeun Kahirupan Gereja Ngagabungkeun Kongrés Luar Biasa Kampus Kalayan Aliran Video Tepat

ATLANTA - 8, 2019 - VITEC, hiji pamimpin sadunya dina pangéngkolan sareng solusi streaming video, ayeuna ngumumkeun MGW Ace Encoder sareng Decoder parantos dipasang dina Church Church sareng opat na satelit kampus di Memphis, Tenn. Bagean tina VITEC'Imah Wadah Solusi, MGW Ace Encoder sareng Decoder ngantepkeun garéja cicing ngiringan jasa ti kampus utama ka na satelit lokasi gampang, dimungkinkeun, sareng dina kualitas anu langkung saé sareng sinkronisasi anu sampurna, nyayogikeun pangiriman pidéo anu ditingkatkeun anu leres ngajantenkeun pangikutna.

"Dua hal anu paling penting pikeun urang nalika urang milarian platform streaming mangrupikeun réliabilitas sareng prestasi," saur Brian Pitre, Diréktur Kreatif Gereja Life Life. "VITEC, tanpa cangcaya, ngirim dua. Ieu langkung sataun, sareng urang teu acan ngagaduhan masalah. Éta wasiat tina VITECtéknologi leres-leres sampurna. "

Milarian sababaraha taun Garéja Life kanggo solusi streaming anu bakal gampang sareng dipercaya ngarékam pidéo siaran kualitas luhur tina lokasi utama sareng ngalirkeunana sababaraha kali satelit lokasi sakaligus tanpa kasalahan sareng playback telat réngsé sareng VITEC. Kaceluk di pasar ibadah, VITEC ngagunakeun téknologi ngodod HEVC anu canggih sareng protokol streaming bébas kasalahan Zixi ™ industri pikeun mulus sareng dipercaya ngirimkeun sababaraha aliran IP anu mandiri pikeun kualitas gereja pikeun ukuran tina ukuran infrastruktur IP anu aya. Di unggal lokasi Garéja Life, MGW Ace Encoder sareng Decoder suksés dipasang. Fitur Ace Encoder VITECkomprési HEVC (H.265) generasi anu salajengna, anu ngirangan rubakpita jaringan dugi ka 50% dibandingkeun H.264. Kusabab éta ngarojong duanana HEVC sareng H.264, éta diwangun pikeun masa depan tanpa kalah ngadukung pangrojong pikeun panampi warisan sareng dekoder. Arsitéktur unik MGW Ace Decoder, fleksibel, arsitektur FPGA anu sanggup 4K nyayogikeun solusi buktina hareup sareng mastikeun live streaming multisite dina jaringan pribadi atanapi umum. Nalika dipasangkeun sareng MGW Ace Encoder, set janten solusi streaming tungtung-tungtung anu sanggup ngirimkeun bandwidth-efisien, artifak-gratis, pidéo anu disinkronikeun sareng playback anu nyumponan tungtutan pikeun layanan ibadah anu disalurkeun.

Faktor sanés anu maén dina kaputusan Life Church nyaéta integrasi anu lancar VITECibadah di bumi ibadah solusi sareng renewed Visi™ ProVideoServer ™ (PVS), hiji saluran opat HD pelayan video ti panyayuran téknologi paling dipercaya dina rohangan ibadah. PVS ningkatkeun VITEC sistem sareng kamampuan ngarékam, puterkeun, sareng kamampuan waktos-slip. Kombinasi ieu ngamungkinkeun Life Church gampang ngarekam aliran siaran kualitas luhurna nganggo timecode tim na audio sareng audio multichannel sareng dimainkeun deui ku peryogina anu diperyogikeun pikeun tiap tina satelit kampus wae iraha wae, sanajan kitu rékamanna.

"Kamajuan paling anyar dina téknologi ngamungkinkeun Gereja Life ngalegaan jangkauan, tapi aranjeunna peryogi solusi streaming anu kualitasna alus sareng dipercaya pikeun ngawangun komunitas anu saleresna," saur Mark Robison, Spésialis Broadcast Solutions. VITEC. "Jeung VITECSolusi streaming anu tiasa di lakukeun, ayeuna staf atanapi sukarelawan henteu kedah hariwang ngeunaan glitches ngaruksak jasa atanapi ngandelkeun jasa anu kantos dirékam pikeun ngeusian slot. Aranjeunna tiasa nikmati rusiah anu bébas, teu aya gangguan ka tempatna dimana aranjeunna tiasa ngiringan dina hiji pesen langsung anu dibagikeun sareng sadayana kulawarga Garéja Life. "

Inpo nu langkung lengkep ihwal VITECgaris pinuh 's produk anu aya di www.vitec.com.

# # #

kira-kira VITEC
VITEC mangrupikeun panyadia solusi streaming video tungtung-tungtung-tungtung pikeun panyiaran, militer sareng pamaréntah, perusahaan, olahraga sareng tempat hiburan, sareng tempat-tempat ibadah. Ngagabungkeun siaran sareng kamampuan streaming langsung, VITEC'S H.265 (HEVC) jeung H.264 kurban anu paling éksténsif di pasar jeung encoding jeung decoding panerapan, IPTV solusi pikeun desktops tur alat nu bagerak, sarta kartu PCI kalawan SDK pikeun proyék-proyék integrasi. VITEC'S intuitif solusi video digital bisa tailored ka kabutuhan pasar unik unggal customer urang, delivering téhnologi gampang-to-pamakéan anu ensures-kualitas luhur, low-latency HD video, motret acara live sarta dirékam pikeun Sebaran seamless dina rupa-rupa format kapan, di mana waé, ka alat nanaon.

Kusabab 1988, VITEC geus pelopor dina rarancang jeung pabrik hadwér katut sofwérna pikeun video encoding, decoding, transcoding, ngarekam, konversi, archiving, sarta streaming leuwih IP. Dina ngajaga kalayan tradisi parusahaan inovasi, VITEC nyaéta parusahaan munggaran mawa téhnologi komprési HEVC rubakpita-efisien kana widang kalayan panerapan streaming portabel.

Sakabéh ngaran parusahaan jeung produk dipaké di dieu bisa jadi mérek dagang jeung / atawa mérek dagang kadaptar ti nu bogana. © 2019 VITEC

PR Patalina: www.ingearpr.com/VITEC/191008VITEC.docx

Poto Patalina: www.ingearpr.com/VITEC/VITEC_LifeChurch_Signage.jpg
Poto caption: Garéja Kahirupan nganggo VITEC's MGW Ace Encoder sareng Decoder streaming solusi na satelit kampus.

Poto Patalina: www.ingearpr.com/VITEC/VITEC_Life_Church_stage.jpg
Poto caption: Garéja Kahirupan nganggo VITEC's MGW Ace Encoder sareng Decoder solusi na satelit kampus.

ngiringan VITEC:
LinkedIn: www.linkedin.com/company/vitec-multimedia
Twitter: twitter.com/Vitec_MM
YouTube: www.youtube.com/user/vitecmm


AlertMe