imah » wartos » Gary Rotondelli lirén tina Vitec Produksi Leyuran 'Vinten Brand Saatos 33-Taun Karir

Gary Rotondelli lirén tina Vitec Produksi Leyuran 'Vinten Brand Saatos 33-Taun Karir


AlertMe

Bury St Edmunds, UK - Jan. 7, 2019 - Vitec Grup dinten ngumumkeun pangsiun tina Gary Rotondelli, diréktur jualan teknis pikeun automation Vinten. Rotondelli geus digambar hiji karir illustrious dina robotics siaran na automation Industri Manjang leuwih ti tilu puluhan, kaasup 26 taun jeung Vitec Grup urang merk Vinten.

"Gary geus pokok di parusahaan urang pikeun ampir 30 taun, sarta anjeunna geus jadi beungeut jeung ngaran pakait sareng-kelas dunya Vinten automation na robotics produk urang. Karya teuas tur kumawula ceuk urang dibikeun konsumén urang jeung bakat-Na pikeun hubungan-wangunan geus dibayar kaluar tremendously, sarta anjeunna geus maénkeun peran badag dina ngadegkeun Vinten salaku pamimpin industri, "ceuk Paul Dudeck, Wapres, jualan, Amérika dina Vitec Produksi Leyuran. "Urang bakal sono pesona na wit Gary urang, tapi paling sadaya, urang bakal sono gawé teuas sarta kumawula ka pausahaan. Ieu bittersweet, tapi keukeuh we manehna sagala pangalusna sakumaha anjeunna dicokot adventures anyar. "

Rotondelli mimiti karirna dina robotics siaran di 1985 salaku manajer jualan nasional pikeun TSM, hiji parusahaan nu nuluykeun jadi nu Premier produsén AS sistem kaméra robotic pikeun produksi warta televisi. Saatos Vinten kaala TSM di 1993, anjeunna maju ngaliwatan tim manajemen jualan parusahaan, porsi dina kalungguhan kaasup manajer jualan nasional, diréktur jualan robotic sarta nyababkeun, sarta manajer ngembangkeun bisnis keur robotics sarta nyababkeun. Manéhna jadi diréktur jualan teknis di 2017.

"Ti dinten lalampahan ieu dimimitian, abdi geus untung papanggih jeung dianggo kalayan loba jelema luar biasa tur sababaraha pausahaan paling terhormat industri sarta konsumén. Kuring bersih nu hormat tur friendships of kolega kuring, jadi loba saha I hal sakumaha kulawarga kadua, sarta komunitas bisnis, "ceuk Rotondelli. "The kaputusan pikeun retire ieu mah salah gampang, tapi kuring geus ngarasakeun peran Kuring geus dicoo dina nyieun Vinten nu ngarah brand pikeun robotics siaran. The gawe babarengan jeung kumawula tina Vitec professional Grup ieu saluareun ngabandingkeun di industri nanaon. "

Inpo nu langkung lengkep ihwal Vitec Grup jeung merek nyaeta sadia dina www.vitecgroup.com.

# # #

A Snapshot The Vitec Grup purwakarta
Vitec mangrupakeun panyadia global ngarah produk premium branded na leyuran ka pindah saum sareng tumuwuh "newak gambar na kandungan nyiptakeun" pasar.

Vitec'S konsumén kaasup broadcaster, Birokrat eusi bebas, photographers sarta usaha, tur kagiatanana urang ngandung: desain, pabrik jeung distribusi produk kinerja tinggi na leyuran kaasup ngarojong kaméra, kaméra dipasang asesoris éléktronik, sistem kaméra robotic, prompters, lampu LED, power mobile , monitor, tas jeung alat ngurangan bising.

Urang employ sabudeureun urang 1,700 sakuliah dunya dina 11 nagara béda jeung anu dikelompokeun dina tilu bagbagan: Imaging Leyuran, Leyuran Produksi jeung Leyuran Kreatif.

nu Vitec Grup purwakarta kadaptar di Bursa Saham London jeung 2017 disaluyukeun sharing * tina £ 378.1 juta.

Inpo nu leuwih lengkep bisa kapanggih dina: www.vitecgroup.com.

LEI number: 2138007H5DQ4X8YOCF14

* Pendapatan Asli ti operasi neraskeun na dilanjutkeun

Sadaya merek dagang muncul di dieu mangrupakeun merek hak milik nu bogana.

Link kana Word Dok: www.wallstcom.com/TheVitecGroup/190107VitecGroup.docx

Link ka Poto:www.wallstcom.com/TheVitecGroup/VitecGroup-GaryRotondelli.jpg
Poto caption: Gary Rotondelli difoto di hajatan pangsiun na

Bagikeun eta on Twitter: twitter.com/intent/tweet?text=Gary%20Rotondelli%20Retires%20from%[EMAIL PROTECTED]%20Vitec%20Production%20Solutions%27%20Vinten%20Brand%20After%2033-Year%20Career%20-%20http://bit.ly/2RiG1jP


AlertMe
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!