imah » wartos » GatesAir pikeun Ngaleungitkeun Kulawarga Produk Pangiriman TV Terpanjang di IBC2019

GatesAir pikeun Ngaleungitkeun Kulawarga Produk Pangiriman TV Terpanjang di IBC2019


AlertMe

Akuisisi ONEtastic ngagedékeun pamancar pamancar kekecapan tinggi, transposers sareng pangisi sela pikeun nutupan ampir sadaya tingkat daya sedeng-sedeng, sareng sababaraha inovasi rarancang énggal pikeun GatesAir

CINCINNATI, September 5, 2019 - GatesAir, hiji pamimpin global dina solusi nirkabel, over-the-air pikeun siaran radio sareng TV, bakal ngaleupaskeun kulawarga anu ngirimkeun pamancar TV di IBC2019 hasil tina akuisisi perusahaan anu anyar, tina ngajalankeun perusahaan salaku GatesAir Srl di Brescia, Italia. Portopolio anu dimekarkeun duanana nguatkeun kisaran listrik-kakuatan GatesAir sareng ngenalkeun sababaraha inovasi rékayasa anu bakal énggal pikeun konsumén GatesAir. GatesAir paméran di Stand 8.D60 ti Séptémber 13-17 di RAI Conference and Exhibition Center in Amsterdam.

Nalika GatesAir parantos lami nawiskeun solusi UHF rendah sareng VHF hawa-séréd jalan liwat séror na Maxiva Compact, akuisisi ngeusi jurang tingkat kakuatan penting dina garis produk DTV rendah-sedeng. Ieu kalebet pemancar ultra-kompak 1RU dina genep tingkat kakuatan ti 15 ka 150 W; Sistem 2RU dugi ka 400 W; Sistem 3RU dugi ka 700 W; sareng sistem 4RU dugi ka 1100 W, sareng sadaya sistem anu sayogi pikeun TV analog.

Di IBC, GatesAir bakal nunjukkeun sistem 1RU sareng 3RU-efisiensi tinggi, sasarengan sareng solusi DTV dipasang luar ruangan anu tiasa nempatkeun sababaraha pamancar UHF atanapi VHF sareng / atanapi remux dugi ka opat satelit feed kana aliran angkutan tunggal pikeun pangiriman. Desain luhurna, Desain kutub gunung-DC-Powered ngaleungitkeun sadaya bagian pindah sareng saringan hawa, nyebarkeun panas kana permukaan kutub. Menara janten tilelep panas, ngaleungitkeun kabutuhan pikeun peminat sareng sistem pendingin - ngajadikeun éta solusi luar anu leres. Pemancar tos dipegatkeun ku dipager cuaca anti kelas telekomunikasi, mastikeun operasi terus-terusan bahkan dina unsur luar anu paling heboh.

GatesAir ogé bakal nunjukkeun pemancar "intra-mast" énggal, dirancang pikeun dipasang di jero hiji cylindrical tower. Éta kalebet casis anu kompak anu tiasa sareng genep imah 70 W UHF atanapi VHF pamancar. Unggal pamancar ogé tiasa dikonpigurasi sacara individu salaku pamancar atanapi pangisi gap saluran-saluran, nawiskeun para nasabah ka seueur pilihan pikeun nedunan sagala sarat pikeun jaringan régional sareng nasional.

"GatesAir diposisikan sacara resmi pikeun ngalengkepan jaringan DTV nasional pangbadagna ayeuna sareng solusi anu lengkep, terpadu lengkep," saur Bruce Swail, CEO, GatesAir. "Jaringan ieu peryogi sababaraha jumlah transposer sareng pangisi sela pikeun ngabahas daérah liputan anu nangtang, khususna di lebak anu ngalaman blockage ti pasir sareng bumi pagunungan. Rentang produk urang dimekarkeun ogé ngahasilkeun filsafat desain anu pinter anu ngenalkeun kauntungan anyar- sareng ngahémat ongkos ka konsumén urang, nguatkeun kamampuan pikeun nganteurkeun efisiensi, kinerja tinggi, sareng solusi pangiriman anu kompetitif. "

Inovasi desain anyar sareng sét fitur ieu ka kulawarga pemancar GatesAir kalebet kabel henteu, kabel arsitéktur anu ngagancangkeun pamasangan sareng pangropéa, ngirangan kakusutan sareng pangropéa, sareng ningkatkeun réliabilitas sistem. Salajengna, pamancar ieu dilegakeun pilihan konfigurasi sareng modularitas anu jembar, kalebet kartu input plug-in kanggo ngadukung satelit resepsi, ASI, IP sareng aliran angkutan sanés.

GatesAir ogé bakal nunjukkeun rentang listrik na aya kakuatan tinggi ULXTE (UdXTE) sareng kulawarga pamancar pamancar. Ieu pamancar, sareng kisaran listrik-kakuatan ageung, kéngingkeun pembatalan bahana cut-ujung sareng rasio kasalahan modulasi anu dioptimalkeun (MER) anu jauh teu ngaleutikan solusi pesaing. Dua téknologi ngirimkeun sinyal siaran anu langkung saé pikeun pamirsa, nyayogikeun resepsi langkung saé di daérah anu parah nangtang.

ngeunaan GatesAir

GatesAir, Inc., nu parusahaan portopolio The Gores Grup, nyadiakeun solusi lengkep pikeun leuwih deui-hawa radio jeung siaran televisi, leveraging spéktrum nirkabel carana ngamaksimalkeun kinerja pikeun multichannel, jasa misi-kritis. Powering jaringan leuwih deui-hawa dunya kalawan reliabiliti unparalleled pikeun ampir 100 taun, solusi turnkey GatesAir urang ngaktipkeun siaran keur nyieun, angkutan jeung ngirimkeun radio jeung eusi TV. Jeung konsumén di leuwih ti nagara 185, pausahaan marga industri dina inovasi jeung desain breakthroughs, ngaronjatkeun efisiensi sarta ngurangan total biaya kapamilikan jeung sakabéh produk dirancang jeung dirakit di AS. nganjang www.gatesair.com kanggo inpo, Kawas urang dina Facebook www.facebook.com/gatesair, Sarta turutan kami on Twitter di @GatesAir.

Ngeunaan The Gores Grup

The Gores Grup, diadegkeun dina 1987 ku Alec Gores, mangrupakeun teguh investasi global fokus kana acquiring kapentingan ngadalikeun di dewasa sarta tumuwuh usaha anu tiasa nyandak kauntungan tina pangalaman operasi sungut sarta base ibukota fléksibel. sungut nu ngagabungkeun nu kaahlian operasional na kamampuhan karajinan alatan nu detil rupa a meuli strategis jeung M seasoned & A tim of a meuli finansial tradisional. Leuwih sajarah 30-taun na, The Gores Grup geus jadi investor ngarah sanggeus nunjukkeun rékaman lagu dipercaya tina nyieun nilai di pausahaan portopolio na barengan manajemén. kantor pusatna di Los Angeles, The Gores Grup mertahankeun kantor di batu gede, CO, sarta London. Kanggo inpo nu leuwih lengkep, mangga buka www.gores.com.


AlertMe