imah » wartos » GatesAir Ngagedekeun Tim CALA sareng Penjualan Bisnis sareng Pamekaran Bisnis

GatesAir Ngagedekeun Tim CALA sareng Penjualan Bisnis sareng Pamekaran Bisnis


AlertMe

Arturo Yarahuan bakal damel sareng tim CALA anu langkung ageung pikeun ngangkat visibilitas GatesAir sareng pangsa pasar di daérah daérah

CINCINNATI, May 20, 2019 - GatesAir, hiji pamimpin global dina solusi pangiriman kontén tanpa kabel kanggo siaran radio sareng TV, parantos nunjuk Arturo Yarahuan salaku Diréktur Penjualan, Kalér pikeun Karibia sareng Latin American (CALA). Ngalaporkeun ka Felipe Luna, Diréktur Ngatur, wilayah CALA, Yarahuan bakal aya fokus kana penjualan sareng pamekaran bisnis di seluruh Mexico, Amérika Tengah, Karibia sareng Amérika Kidul. Anjeunna oge tiasa damel raket sareng jaringan pasangan daérah GatesAir pikeun ningkatkeun pangsa pasar GatesAir sareng pisibilitas merek di daérahna.

Yarahuan nyangking ampir taun 25 pangalaman penjualan fokus téknologi pikeun peranna, ngagaduhan kalungguhanana janten paningkatan tanggungjawab dina pasar siaran, broadband sareng pasar telekomunikasi, sareng antara industri sanésna. Anjeunna nyéépkeun taun 10 pikeun ngatur akun telekomunikasi ageung sarengHarris Corporation (perusahaan ti mana GatesAir lahir) sareng Alcatel Lucent sateuacanna dina karirna, sareng teras ngayakeun peran kapamimpinan anu sami sareng Honeywell, NEC De Mexico, sareng Thales Mexico.

Sapanjang karirna, Yarahuan parantos ngembangkeun hubungan anu kuat sareng seueur penyiar siaran udara utama, kalebet Televisa sareng TV Azteca - hubungan anjeunna ngarepkeun kanggo nguatkeun deui nalika siaran neraskeun transisi TV digital sareng radio.

"Aliran kerja siaran parantos rancag sareng infrastruktur IT, sareng ieu nyiptakeun kasempetan anu saé pikeun damel sareng seueur penyiar di daérah anu parantos kuring hubungan sareng pihak telekomunikasi," saur Yarahuan. "Masih aya kasempetan hébat dina CALA pikeun ngabantosan siaran milari jalur paling operasionalna pikeun TV digital sareng radio, bari ogé ningkatkeun pagelaran udara sareng nyiptakeun kasempetan ngahasilkeun pendapatan énggal pikeun eusi. Inovasi utama pasar GatesAir dina pangiriman efisiensi tinggi sareng Audio liwat jaringan IP, ogé ngadukung sadaya standar digital, kuatkeun perusahaan pikeun kasuksésan di CALA salami sababaraha taun ka hareup. "

Yarahuan nambihan yén reputasi GatesAir pikeun layanan palanggan anu kuat, boh dina perusahaan na sapanjang jaringan mitra jaringan éksténsifna, teras naékkeun dalil nilai GatesAir salaku dipercaya, supplier layanan pinuh.

"GatesAir terus investasi dina sumber profésional di dunya pikeun ngajalankeun pertumbuhan bisnis global sareng nyiapkeun kasempetan generasi transisi digital sareng IP di unggal daérah," saur Rich Redmond, Présidén sareng Diréktur Ngatur, Internasional pikeun GatesAir. "Kami bangga ngabagéakeun Arturo ka kulawarga GatesAir, dimana anjeunna bakal damel caket sareng Felipe Luna sareng sésana tim CALA pikeun nungtun konsumén ka ngalangkungan transisi sareng méréskeun masalah, TV sareng solusi radio generasi hareup."

ngeunaan GatesAir

GatesAir, Inc., nu parusahaan portopolio The Gores Grup, nyadiakeun solusi lengkep pikeun leuwih deui-hawa radio jeung siaran televisi, leveraging spéktrum nirkabel carana ngamaksimalkeun kinerja pikeun multichannel, jasa misi-kritis. Powering jaringan leuwih deui-hawa dunya kalawan reliabiliti unparalleled pikeun ampir 100 taun, solusi turnkey GatesAir urang ngaktipkeun siaran keur nyieun, angkutan jeung ngirimkeun radio jeung eusi TV. Jeung konsumén di leuwih ti nagara 185, pausahaan marga industri dina inovasi jeung desain breakthroughs, ngaronjatkeun efisiensi sarta ngurangan total biaya kapamilikan jeung sakabéh produk dirancang jeung dirakit di AS. nganjang www.gatesair.com kanggo inpo, Kawas urang dina Facebook www.facebook.com/gatesair, Sarta turutan kami on Twitter di @GatesAir.

Ngeunaan The Gores Grup

The Gores Grup, diadegkeun dina 1987 ku Alec Gores, mangrupakeun teguh investasi global fokus kana acquiring kapentingan ngadalikeun di dewasa sarta tumuwuh usaha anu tiasa nyandak kauntungan tina pangalaman operasi sungut sarta base ibukota fléksibel. sungut nu ngagabungkeun nu kaahlian operasional na kamampuhan karajinan alatan nu detil rupa a meuli strategis jeung M seasoned & A tim of a meuli finansial tradisional. Leuwih sajarah 30-taun na, The Gores Grup geus jadi investor ngarah sanggeus nunjukkeun rékaman lagu dipercaya tina nyieun nilai di pausahaan portopolio na barengan manajemén. kantor pusatna di Los Angeles, The Gores Grup mertahankeun kantor di batu gede, CO, sarta London. Kanggo inpo nu leuwih lengkep, mangga buka www.gores.com.


AlertMe