imah » wartos » GatesAir manjangan Pasar-Anjog Transmission Bagikeun di India jeung Dua poéna Radio FM ageung

GatesAir manjangan Pasar-Anjog Transmission Bagikeun di India jeung Dua poéna Radio FM ageung


AlertMe

Sambhav Média jeung ENIL kontrak ngawengku jumlahna aya pamancar 45 kalayan layanan turnkey ngarojong frékuénsi FM anyar sakuliah nagara

CINCINNATI, January 7, 2019 - GatesAir, Pamingpin global dina nirkabel, leuwih deui-hawa solusi pangiriman eusi pikeun siaran TV na radio, geus meunang kontrak radio turnkey FM di India pikeun siaran swasta Sambhav Média jeung ENIL. Nguruskeun ngandung Flexiva fax pamancar hawa-leuwih tiis, alat-alat RF bantu sarta kaku garis transmisi keur stasiun 30, dilegaan dibagikeun-ngarah pasar GatesAir ngeunaan pamancar radio FM di India. Duanana kontrak ogé ngawengku instalasi turnkey, commissioning sarta jasa rojongan teknis ngaliwatan pasangan di-nagara cakrawala Broadcast Electronics.

GatesAir outperformed solusi kalapa sakuliah ukuranana pamancar, efisiensi energi jeung pangakuan brand meunang duanana poéna. Proyek Sambhav Media nyertakeun stasiun radio 13 FM (dua situs 5kW na 11 3kW) nu penyiar nu meunang nuturkeun lelang FM Phase-III pikeun lisensi siaran FM swasta anyar. Unggal stasiun ogé bakal nampa hiji pamancar 1kW cadangan, kalawan sakabeh situs operasi di konfigurasi 1 + 1 pinuh kaleuleuwihan. Deliveries nu kiwari di pananda, jeung tujuh stasiun on hawa di wewengkon Gujarat. proyék nu nandaan Éntri Sambhav Media urang kana spasi siaran radio.

"Dumasar pangalaman jeung pangaweruh ngeunaan pasar siaran radio urang, urang ngan bakal milih produk premium nu dipiceun worries transmisi kami," ceuk Jagdish Pavra, Diréktur Téknik, Sambhav Media. "Saatos loba diskusi jeung pabrik béda di pasar premium, urang dipilih GatesAir pamancar kusabab efisiensi tinggi maranéhanana, tapak suku leutik sarta, pangpentingna, anu redundancy dina sistim transmisi maranéhanana. Kami ayeuna dina hawa tabuh tujuh loka kalawan pamancar GatesAir, sarta pisan senang jeung kinerja maranéhanana ogé jasa GatesAir nyadiakeun ".

The ENIL deal nyertakeun dua purchases, kaasup stasion 14 meunang di lelang FM Phase-II. Unggal baris install salah 5kW pamancar. Urutan kadua ngawengku dua pamancar 10kW na salah 6kW modél sakuliah tilu stasion tambahan. Dina milih GatesAir na pamancar Flexiva anak, ENIL emphasized ningkat reliabiliti jeung ongkos jumlahna kapamilikan leuwih saméméhna supplier jangka panjang salaku faktor konci.

Flexiva pamancar ngungkit GatesAir urang PowerSmart 3D desain pikeun ngurangan ukuranana, beurat na konsumsi kakuatan. Ieu tilu kauntungan operasional nya Cangkuang kana kaputusan unggal penyiar urang, sajaba pisibilitas parusahaan sakuliah India.

"Pamakéan infrastruktur transmisi umum pikeun siaran di India mindeng ngandung harti yén unggal penyiar geus dugi real estate," ceuk Beunghar Redmond, Présidén jeung Ngatur Diréktur, Cibeureum pikeun GatesAir. "Arsitektur PowerSmart 3D kami optimizes ukuranana transmiter jeung beurat, anu ngamungkinkeun para konsumén urang mun comfortably install Flexiva pamancar di spasi ketang. Saterusna, reliabiliti, kinerja sarta efficiniency Panakawan unggal customer urang kaasup babandinganana ongkos listrik antara GatesAir na pamancar kalapa operasi dinten di India. Ieu jelas nunjukkeun yén GatesAir bakal nyadiakeun sinyal pangalusna bari ngurangan tagihan taunan, sarta ngaronjatkeun panjang istilah-total biaya kapamilikan ".

Redmond nambihan yén reputasi tina pasangan na cakrawala Broadcast Electronics salaku ahli transmisi jasa-berorientasi nempatkeun GatesAir leuwih luhureun dina dua kasus eta. Salian instalasi tur commissioning, cakrawala bakal ngadamel sagala rojongan pos-instalasi kaasup suku cadang pangiriman jeung perawatan dina loka. "Kalayan leuwih ti pamancar 400 GatesAir on hawa kiwari di India, konsumén urang téh assuredly dina leungeun dipercaya kalawan GatesAir tur mitra kami di cakrawala," cenahna.

ngeunaan GatesAir

GatesAir, Inc., nu parusahaan portopolio The Gores Grup, nyadiakeun solusi lengkep pikeun leuwih deui-hawa radio jeung siaran televisi, leveraging spéktrum nirkabel carana ngamaksimalkeun kinerja pikeun multichannel, jasa misi-kritis. Powering jaringan leuwih deui-hawa dunya kalawan reliabiliti unparalleled pikeun ampir 100 taun, solusi turnkey GatesAir urang ngaktipkeun siaran keur nyieun, angkutan jeung ngirimkeun radio jeung eusi TV. Jeung konsumén di leuwih ti nagara 185, pausahaan marga industri dina inovasi jeung desain breakthroughs, ngaronjatkeun efisiensi sarta ngurangan total biaya kapamilikan jeung sakabéh produk dirancang jeung dirakit di AS. nganjang www.gatesair.com kanggo inpo, Kawas urang dina Facebook www.facebook.com/gatesair, Sarta turutan kami on Twitter di @GatesAir.

Ngeunaan The Gores Grup

The Gores Grup, diadegkeun dina 1987 ku Alec Gores, mangrupakeun teguh investasi global fokus kana acquiring kapentingan ngadalikeun di dewasa sarta tumuwuh usaha anu tiasa nyandak kauntungan tina pangalaman operasi sungut sarta base ibukota fléksibel. sungut nu ngagabungkeun nu kaahlian operasional na kamampuhan karajinan alatan nu detil rupa a meuli strategis jeung M seasoned & A tim of a meuli finansial tradisional. Leuwih sajarah 30-taun na, The Gores Grup geus jadi investor ngarah sanggeus nunjukkeun rékaman lagu dipercaya tina nyieun nilai di pausahaan portopolio na barengan manajemén. kantor pusatna di Los Angeles, The Gores Grup mertahankeun kantor di batu gede, CO, sarta London. Kanggo inpo nu leuwih lengkep, mangga buka www.gores.com.


AlertMe
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!