imah » wartos » GatesAir na Foccus Digital ningkatkeun ISDB-Tb pamancar keur TV Rékam di Brazil

GatesAir na Foccus Digital ningkatkeun ISDB-Tb pamancar keur TV Rékam di Brazil


AlertMe

Foccus Digital bakal masang sareng komisi salapan GatesAir ULXTE pamancar cair-tiis pikeun ngaronjatkeun efisiensi dina pagelaran di kota konci, jeung situs kakuatan handap tambahan ningkatkeun diperkirakeun

CINCINNATI, April 17, 2019 - GatesAir, pamingpin global dina nirkabel, leuwih deui-hawa solusi pangiriman eusi pikeun siaran TV na radio, geus ditutup sejen ISDB-Tb deal TV digital badag di Brazil jeung Foccus Digital, pasangan GatesAir di-nagara. Foccus Digital bakal ngahijikeun jeung komisi salapan GatesAir ULXTE pamancar cair-tiis keur TV Rékam, salah sahiji jaringan siaran panggedena di Brasil urang, dina pasar siaran konci kaasup Belo Horizonte, Porto Alegre, Rio de Janeiro na São Paulo. Deliveries baris dimimitian dina pertengahan April, kalawan sagala salapan pamancar on hawa ku Méi 1.

TV Rékam ditéang pikeun ngaronjatkeun efficiencies operasional jeung kinerja sakuliah ISDB-Tb jaringan anak - ciri nu mawi ku pamancar tina ngajual sejen di pamakéan kiwari, nurutkeun Cesar Donato, presiden Foccus Digital. Manéhna nambahan yén desain ati GatesAir urang jeung rékayasa profésional ensures nu salah atribut teu berkurban keur lianna.

"Loba ngical paralatan pamancar geus diwangun pamancar efisien yén kurban kinerja, tapi GatesAir geus dibawa hiji konvergénsi leres efisiensi jeung kinerja ka pasar," cenahna. "TV Rékam geus ngagunakeun pamancar tina ngajual sejen ku rating pisan low-kekecapan 13 persen. The ULXTE pamancar delivers a pamutahiran 300 persén di efisiensi, anu bakal mawa Rékam TV tabungan luar biasa di listrik, sarta nyadiakeun sinyal leuwih mantap jeung kinerja istiméwa MER (babandingan kasalahan modulasi). Aya sih euweuh babandingan. "

Pilihan pamancar cair-tiis bakal mawa tambahan kauntungan ongkos na kinerja. The sedeng jeung luhur-kakuatan pamancar, mimitian ti 3 kW mun 11 kW, substansi bakal ngurangan cooling beban sarta tagihan AC dina iklim-suhu luhur Brazil urang. GatesAir integrates sistem pompa jeung arsitéktur ULXTE mun epektip ngiderkeun cair dina pamancar, sarta miceun panas kana exterior wangunan.

Numutkeun Donato, instalasi tur commissioning baris mindahkeun swiftly berkat design modular nu ULXTE urang. Ieu bakal mastikeun yén insinyur Foccus Digital bisa gancang ngawangun sarta nguji pamancar dina situs, nambahan yén arsitéktur PowerSmart Ditambah GatesAir urang nyata bakal ngurangan beurat na tapak suku.

"Di handap ieu mangrupakeun pamancar pisan ci dibandingkeun model ayeuna dipasang, nu nyandak nepi opat nepi ka genep kabaya ruang," cenahna. "The ULXTE dibangkitkeun jumlah sarua tina kakuatan dina chassis tunggal bari ogé pasamoan syarat MER maranéhanana 40dB. Ieu equates mun sinyalna sinyal exceptionally alus leuwih deui-hawa dina pakét pisan spasi-efisien ".

Foccus Digital na GatesAir ogé bakal gawé bareng dina inisiatif palatihan pikeun TV Rékam insinyur, jeung Foccus Digital nyadiakeun Jurusan Pendidikan Bahasa Daerah-jero dina operasi pamancar jeung perawatan. arsitéktur PowerSmart Ditambah GatesAir urang bakal ngaleutikan syarat pangropéa pikeun insinyur kitu, hatur nuhun ka streamlined, arsitéktur kacida kaleuleuwihan ku modul panas-swappable jeung suplai kakuatan. Foccus Digital ogé bakal mantuan ku suku cadang umum nyadiakeun nu jadi shared sakuliah jaringan, sarta nyadiakeun layanan teknis onsite sakumaha diperlukeun.

"GatesAir na Foccus Digital geus ngembangkeun hiji partnership pisan kuat yén geus nyababkeun angka nu gede ngarupakeun pamasangan TV jeung radio FM peuntas nagara nu terus tumuwuh," ceuk Beunghar Redmond, Présidén jeung Ngatur Diréktur, Cibeureum, GatesAir. "GatesAir ieu dilengkepan uniquely pikeun ngarojong ciri teknis nungtut jaringan ISDB-Tb badag, bari ogé mastikeun yén konsumén Fedi mangpaat efisiensi luar biasa, kinerja tinggi na low total biaya kapamilikan. TV Rékam nyaeta renowned keur kaahlian teknis maranéhanana kuat, sarta kami syukur kana geus dipilih salaku pasangan TV maranéhanana jangka panjang digital handap éksténsif, Panakawan kalapa. Urang kasampak maju ka gawé bareng Foccus Digital na TV Rékam neruskeun Ngaronjatkeun sarta enhancing jaringan maranéhna lega ISDB-Tb. "

ngeunaan GatesAir

GatesAir, Inc., nu parusahaan portopolio The Gores Grup, nyadiakeun solusi lengkep pikeun leuwih deui-hawa radio jeung siaran televisi, leveraging spéktrum nirkabel carana ngamaksimalkeun kinerja pikeun multichannel, jasa misi-kritis. Powering jaringan leuwih deui-hawa dunya kalawan reliabiliti unparalleled pikeun ampir 100 taun, solusi turnkey GatesAir urang ngaktipkeun siaran keur nyieun, angkutan jeung ngirimkeun radio jeung eusi TV. Jeung konsumén di leuwih ti nagara 185, pausahaan marga industri dina inovasi jeung desain breakthroughs, ngaronjatkeun efisiensi sarta ngurangan total biaya kapamilikan jeung sakabéh produk dirancang jeung dirakit di AS. nganjang www.gatesair.com kanggo inpo, Kawas urang dina Facebook www.facebook.com/gatesair, Sarta turutan kami on Twitter di @GatesAir.

Ngeunaan The Gores Grup

The Gores Grup, diadegkeun dina 1987 ku Alec Gores, mangrupakeun teguh investasi global fokus kana acquiring kapentingan ngadalikeun di dewasa sarta tumuwuh usaha anu tiasa nyandak kauntungan tina pangalaman operasi sungut sarta base ibukota fléksibel. sungut nu ngagabungkeun nu kaahlian operasional na kamampuhan karajinan alatan nu detil rupa a meuli strategis jeung M seasoned & A tim of a meuli finansial tradisional. Leuwih sajarah 30-taun na, The Gores Grup geus jadi investor ngarah sanggeus nunjukkeun rékaman lagu dipercaya tina nyieun nilai di pausahaan portopolio na barengan manajemén. kantor pusatna di Los Angeles, The Gores Grup mertahankeun kantor di batu gede, CO, sarta London. Kanggo inpo nu leuwih lengkep, mangga buka www.gores.com.


AlertMe