imah » wartos » GatesAir ngarecah Ground jeung Liquid-tiis Flexiva ™ FLX pamancar

GatesAir ngarecah Ground jeung Liquid-tiis Flexiva ™ FLX pamancar


AlertMe

Anyar sedeng-ka luhur-kakuatan,-efisiensi tinggi runtuyan delivers tutuwuhan greener sarta ROI rusuh pikeun FM, siaran radio digital

CINCINNATI, April 1, 2015 - GatesAir, pamingpin global dina nirkabel, leuwih deui-hawa solusi pangiriman eusi pikeun radio jeung TV broadcaster, baris nulungan na analog-kakuatan tinggi FM tur radio digital (HD Radio sarta DRM +) konsumén nyata motong cooling waragad na tagihan kakuatan jeung rentang Flexiva ™ FLX anyar pamancar cair-leuwih tiis. Merging pasar kinerja jeung reliabilitas nu platform hawa-tiis Flexiva jeung ultra luhur-efisiensi, téhnologi cair-tiis dibuktikeun tina GatesAir urang Maxiva ™ TV jeung DAB Radio pamancar ngarah, anu portopolio FLX bakal ngabantu siaran nyieun fasilitas greener sarta gancang balik kana investasi pikeun stasiun jeung jaringan operasi antara 5kW na 80kW.

Sistem cair-tiis Flexiva FLX anu taliti direkayasa ngaleupaskeun panas tina tutuwuhan RF dina ragam pang éfisiénna mungkin. Desain modern incorporates transfer panas-to-cairan anu aya considerably leuwih efisien ti prosés hawa-tiis, hususna dina tingkat kakuatan luhur. Prosésna eliminates nu overhead tina panas lajeng salajengna cools hawa, pindah pamancar panas ka luar via exchanger panas cair-to-hawa kalawan sistem kipas kaleuleuwihan.

GatesAir FLX10K

Redundancy mangrupakeun benefit design konci sakuliah sakabéh arsitéktur cair-leuwih tiis. Pikeun ménta efisiensi maksimum, sistem, dina paling pamasangan, integrates modul pompa low-noise dina mancar jang meberkeun ngurangan tapak suku geus kompak na. Dua numput cooling pinuh kaleuleuwihan beroperasi dina desain tutup-loop, kalawan kamampuhan otomatis-changeover dina acara anu gagalna modul pikeun mastikeun cooling pamancar ditangtoskeun jeung konstan. Pompa jeung panas motor exchanger anu speed-dikawasa pikeun waragad operasi handap sarta nyadiakeun kinerja cooling optimum leuwih hiji Asép Sunandar Sunarya ti kondisi cuaca.

Di 2015 nu NAB Tembongkeun, GatesAir bakal demonstrate a 10kW modél cair-tiis di lantai némbongkeun (April 13-16, Las Vegas Konvénsi Center, Booth C3107).

"The bubuka pamancar FM Flexiva FLX cair-tiis kami exemplifies investasi terus urang di ngarengsekeun masalah pikeun konsumén kami," ceuk Beunghar Redmond, lulugu perwira produk, GatesAir. "GatesAir téh hijina produsén siaran jeung pangalaman meuntas FM, HD Radio ™, tur sistem-kakuatan tinggi cair-cooling, sarta kaahlian urang dina rarancang pamancar efisien ensures siaran bakal nampa biaya total panghandapna tina kapamilikan mungkin dinten. "

Desain cair-tiis inovatif nyaeta diantara atribut groundbreaking arsitektur PowerSmart® 3D GatesAir urang, nu sakabéh ngurangan tapak suku karbon jeung operasi waragad ku saloba 50 persen. Nalika ngahiji jeung Gedekeun broadband unik PowerSmart 3D urang pikeun ningkatkeun pidangan dénsitas kakuatan, siaran ningali kauntungan tambahan tina footprints ngurangan pamancar, timbangan sarta sarat spasi rak (nepi ka 75 persén); kitu ogé mangrupa modular, ngawangun ramah-customer nu streamlines pangropéa jeung suku cadang manajemén.

GatesAir bakal nawiskeun para nasabah duanana Flexiva tinggi-efisiensi hawa-tiis sarta cairan tiis pamancar, mastikeun maranéhna bisa nerapkeun solusi pangalusna pikeun tiap fasilitas. Kalawan PowerSmart 3D di inti duanana desain cooling, Flexiva pamancar liquid- jeung hawa-tiis nganteurkeun biaya total panghandapna tina kapamilikan dina industri pikeun siaran radio digital analog sarta, delivering tagihan utiliti handap sarta kinerja luhur leuwih lifecycle pemancar urang.

ngeunaan GatesAir

GatesAir, Inc. nyadiakeun solusi lengkep pikeun leuwih deui-hawa radio jeung siaran televisi, leveraging spéktrum nirkabel carana ngamaksimalkeun kinerja pikeun multichannel, jasa misi-kritis. Powering jaringan leuwih deui-hawa dunya kalawan reliabiliti unparalleled pikeun ampir 100 taun, solusi turnkey GatesAir urang ngaktipkeun siaran keur nyieun, angkutan jeung ngirimkeun radio jeung eusi TV. Jeung konsumén di leuwih ti nagara 185, pausahaan marga industri dina inovasi jeung desain breakthroughs, ngaronjatkeun efisiensi sarta ngurangan total biaya kapamilikan. nganjang www.gatesair.com kanggo inpo, sarta turutan kami on Twitter di @GatesAir.

# # #


AlertMe