imah » wartos » GB Labs ngumumkeun integrasi otomatis sareng gudang awan Backblaze B2

GB Labs ngumumkeun integrasi otomatis sareng gudang awan Backblaze B2


AlertMe

Baca, Inggris, 17 Juni 2019 - GB Labs, inovator solusi gudang anu kuat sarta calakan pikeun industri média sareng hiburan, parantos ngahijikeun San Mateo, B2 jasa gudang awan B4 di California basis California sareng automation GB Labs dikandung dina OS CORE.XNUMX.

Automation GB Labs ngaktifkeun pamaké pikeun naskah berharga berpusat anu dianggo dina tingkat polder, anu ngayunkeun tugas anu mana waé tangtu merlukeun campur tedious sareng repetitive manual.

Aya kurang leuwih fungsi 100 anu tiasa naskah nganggo téknologi GB Labs kalayan fléksibel, gampang dina pamakéan, sered-serelek sareng cara ngiringan sababaraha tugas, tugas anu husus pikeun pamaké. Kalayan nyieun cadangan Backblaze B2 kinerja tinggi, pamaké GB Labs tiasa nganggo Aksara automation GB Labs pikeun nyingkronkeun data sareng réplikasi GB Labs atanapi nganggo Backblaze B2 salaku sumber pikeun réplikasi turun kana panyimpenan lokal.

Ku otomatis Labs GB di tempat, pamaké tiasa ngalatih sistem anu tiasa ditingali pikeun ningali polder tinangtu sareng mastikeun yén sadaya file anu disalin atanapi dipindahkeun langsung ka Backblaze B2 Cloud Service; Nebula; SohoNet; Dropbox; atanapi Amazon Awan Service. Dina conto ieu, pamaké Backblaze tiasa arsip rusuh langsung kana awan sareng ngaliwatan automation GB Labs nampi bewara email yén prosés arsip parantos suksés.

Backblaze VP of Penjualan sareng Produk Nilay Patel nyarios, "Leyuran automation GB Labs dina CORE.4 nandakeun kahalangan sabab ngaréngsékeun tangtangan anu nyanghareupan para nasabah kreatif. Ku ngahijikeun Backblaze B2 kana solusi GB Labs, konsumén ayeuna mah gaduh cara anu saé sareng kawasa pikeun manjangkeun workflows kreatifna ka awan. "

Mangtaun-taun, pausahaan média sareng hiburan parantos ngagunakeun jasa awan pikeun nguatkeun sareng ngokolakeun strategi cadangan sareng arsipasi. Najan kitu, naon anu mimiti dijadikeun cadangan deui kana kasenian pajeulitna nyusahkeun parantos nganggo paménta 4K, UHD sareng 8K. Salaku file media janten kantos langkung ageung, sapertos kedah tugas nyadangkeun proyék, seueur anu henteu panjang tiasa dilakukeun dina waktos jam henteu-produksi.

Kalayan panyimpenan data LTO-7 dugi ka maksimum nulis 300MB / s, pangilap anu béda kedah dicandak. Ieu sumping dina wadah kerja kerja piringan-to-disk-to-tape (D2D2T), sangkan salinan tina panyimpenan online kana panyimpenan jalur sakandap tiasa lumangsung gancang gancang, saatos salinan frommbaran ti garis deukeut ka pita tiasa lempengna dimana waé waktos, ngabéréskeun panyimpenan online pikeun ngulik produksi.

Patugas Kapala Produk GB Labs Duncan Beattie nambahan, "Gawe sareng Backblaze B2 pikeun ngajadikeun otomatis cadangan ku cara paling éfisién anu mungkin masihan pangajén ka layanan awan mujarab pisan anu ngabersihan sareng fléksibel pisan. Ieu henteu ngan saukur ngerjakeun kamampuan ti toolset GB Labs, tapi ogé nawarkeun hibrid awan rencana cadangan cadang anu tiasa pisan dibabungkeun ku kombinasi mangpaat Backblaze B2 sareng GB Labs CORE.4 OS. "

###

Ngeunaan GB Labs
GB Labs teh pamimpin global dina calakan Media Panyimpenan, nyieun hiji ékosistem gudang dibagikeun keur Industri média. Ku pamahaman masalah Industri real-dunya, téknologi motong-ujung geus dimekarkeun pikeun unik "core" software nu fulfills kabutuhan pamaké tungtung '. Paduli mana produksi keur filmed, kumaha badag tim kasebut atawa ukuran tina anggaran, GB Labs bisa nyadiakeun solusi pikeun mastikeun deadlines nu patepung jeung sakuliah sakabeh proses, eusi téh aman.

Panggihan leuwih di: www.gblabs.com atanapi nelepon: Éropa (+ 44) (0) 118 455 5000 atanapi AS (+ 1) 661 493 8480.

ngeunaan Backblaze
Backblaze nyayogikeun jasa gudang sareng awan sareng jasa cadangan awan kalayan gampang-berrenah sareng murah. Platform B2 Cloud Storage ngan ukur $ 0.005 / GB / bulan pikeun neundeun data sareng $ 0.01 / GB pikeun kalebet data. Mangsa langkung seueur Backblaze di panyadia gudang awan dipercanten kanggo puluhan rébu tina usaha sareng ratusan rébu tina pamaké di nagara-nagara 150 di sakuliah dunya. Kiwari, Backblaze nyimpen saloba data 750 petabytes data dina peuteuy panyimpenan dénsitas luhur inovatif anu disusun sacara unik kana arsitektur Backblaze Vault anu saé scalable sareng performant. Dipikawanoh pikeun laporan Hard Drive Starter saparapat, desain open Storage Pod, buka umumna sarta hiji pausahaan anu kabuka sareng transparan dina industri panyimpenan awan disebutkeun opak.

Kanggo inpo nu langkung lengkep ihwal tulang tonggong, mangga buka www.backblaze.com

Kontak perusahaan GB Labs:
Matt Worth
GB Labs
surélék: [EMAIL PROTECTED]
Telepon: + 44 (0) 118 455 5000

Kontak Média GB Labs:
Jennie Marwick-Evans
Manor Marketing
surélék: [EMAIL PROTECTED]
Telepon: + 44 (0) 7748 636171


AlertMe