imah » wartos » GB Labs langkung deui nguatkeun kaamanan CORE.4 sareng CORE.4 Lite

GB Labs langkung deui nguatkeun kaamanan CORE.4 sareng CORE.4 Lite


AlertMe

Aldermaston, Inggris, 14 Juli 2020: Pamimpin di solusi panyimpanan cerdas, GB Labs parantos ngumumkeun yén CORE.4 sareng CORE.4 Sistem operasi Lite parantos ditingkatkeun ku pedah kaamanan tambahan anu dirancang pikeun ningkatkeun kinerja, analitik, sareng pangawas data real-time sareng fitur tampilan.

Kapala Pegawai Produk GB Labs, Howard Twine ngungkabkeun, "Kami ngagaduhan nanaon tapi teu dianggurkeun dina sasih bulan-bulan ayeuna sareng parantos damel waktos urang pikeun ningkatkeun tingkat OS OS na sistem panyimpanan anu pangpentingna sareng sajumlah perbaikan kaamanan.

"Sababaraha anu parantos dilakukeun ku hartosna sakedik ka panitén kasual, tapi pikeun pangguna sapopoé, kami parantos deui ngalaksanakeun manéh naon anu tiasa dilakukeun ku sistem neundeun anu dirancang."

Twine nyarios, "Kaamanan parantos penting pisan pikeun mayungan aset berharga, sareng kalayan nambahan jumlah jalma anu mindahkeun file tina sababaraha tempat anu jauh - kalebet bumi - sareng antara sababaraha platform, kami terang éta penting pikeun ningali deui sistem operasi kami pikeun mangpaatkeun. atanapi ningkatkeun sagala aspek lingkungan pelindungna. "

CORE.4 UI parantos ningkat sareng sababaraha fitur pamiaudit, anu bersejarah atanapi nyata-waktos. Kolom data bisa diurutkeun pikeun nunjukkeun kumaha pangguna ngahubungkeun sareng file ogé jinis protokol; konfirmasi login shutdown tur balikan deui; status transfer file sareng detil lokasi; salian ngalaporkeun ciptaan sareng alat pangiriman. Data real-time ditingalikeun dina garis waktu sareng bagan pai anu kalebet data protokol, sadaya anu tiasa ditingali pikeun analisa sacara rinci naon anu lumangsung sareng data iraha waé.

"Éta, tangtosna, umum pikeun ngawas sistem sareng ngabéréskeun masalah kaamanan saatos kanyataanna, nganggo data akumulasi, tapi anu teu umum nyaéta kamampuan urang pikeun otomatis ngawas data sistem - langsung - sareng nyayogikeun naon-naon anu luar biasa. Ieu penting pisan pikeun nunjukkeun kumaha jalma berinteraksi sareng sistem sareng dina ngaidentipikasi dimana waé bottlenecks tiasa aya, downtime anu teu perlu diséépkeun, atanapi kekembangan salajengna tiasa dipendakan. Sadaya alat ieu aya gunana pikeun ngabantosan organisasi pikeun ngahontal aspirasina. "

Ditambahkeun dua kali, "Panaliti Kaamanan System anu diwangun dina CORE.4 sareng CORE.4 Lite mangrupikeun alat anu aktip ngémutan masalah kaamanan poténsial sareng, upami ditingali, nyusun saran anu leres.
CORE.4 OS anu ditingkatkeun nganggo kaamanan canggih ayeuna digulung ka anu nganggo sistem panyimpen GB Labs anu tos aya sareng bakal sayogi dina sadaya sistem anyar ti Agustus 2020.
###

Ngeunaan GB Labs
GB Labs mangrupikeun pamimpin global dina Intelligent Media Storage, nyiptakeun ékosistem panyimpenan babarengan pikeun industri média. Ku ngartos masalah industri dunya nyata, téknologi canggih parantos dikembangkeun pikeun perangkat lunak "INTI" unik anu minuhan kabutuhan pangguna akhir. Henteu paduli dimana produksi nuju difilmkeun, sabaraha ageung timna atanapi ukuran anggaran, GB Labs tiasa nyayogikeun solusi pikeun mastikeun tenggat waktos dipenuhan sareng sapanjang prosés, kontén aman.

Panggihan leuwih di: www.gblabs.com atanapi nelepon: Éropa (+ 44) (0) 118 455 5000 atanapi AS (+ 1) 661 493 8480.

kontak parusahaan:
Matt Worth
GB Labs
surélék: [email dijaga]
Telepon: + 44 (0) 118 455 5012

media Kontak:
Kara Myhill
Manor Marketing
surélék: [email dijaga]
Telepon: + 44 (0) 7899 977 222


AlertMe