imah » wartos » GB Labs pikeun nyorot pedah kontrol Dinamika Bandwidth di IBC 2019

GB Labs pikeun nyorot pedah kontrol Dinamika Bandwidth di IBC 2019


AlertMe

IBC 2019, 13-17 September, Nangtung 7.B26: Pamimpin dina solusi panyimpen cerdas, GB Labs bakal ngaluncurkeun Dinamika Bandwidth Control, anu ngamungkinkeun para klien sistem panyimpenan GB Labs prioritize panggunaan sareng kapasitas bandwidth anu sayogi.

Kontrol Bandwidth dinamis mangrupikeun kauntungan anu penting pisan ngan aya dina sistem panyimpenan GB Labs.

Sacara tradisional, pamakean neundeun klien dipasrahkeun dina tingkat-tingkat sababaraha pikeun kapasitas kapasitas panyimpen pikeun pangguna prioritas, naha dianggo atanapi henteu. Panyimpen anu ditangtayungan tapi henteu dianggo tiasa diperyogikeun ngawatesan pagelaran batur anu tiasa ngamangpaatkeun kapasitas anu langkung ti éta.

GB Labs ngabéréskeun masalah ieu ku ngembangkeun Dinamika Bandwidth Control, anu sacara gancang ngaidentipikasi sareng milih pangguna anu luhur, sedeng, sareng rendah, teras ngevaluasi sareng neraca prestasi. Ieu ngajamin yén henteu ngan ukur sasaha pamakean ngagayuh prestasi anu diarepkeun sareng anu diarepkeun, tapi yén sadaya sistem dina operasi puncak sepanjang waktos.

CEO GB Labs-CTO Dominic Harland ngungkabkeun, "Kontrol Bandwidth Dinamik sadayana nganggo panyayunan anu aya dugi ka prioritas panggunaan robih, sapertos anu sering dilakukeun. Kamampuhan ieu, unik pikeun sistem panyimpenan GB Labs, teu kedah dijadwalkeun. Éta bisa dilaksanakeun nalika ayeuna diperyogikeun. Hal ieu sami dianggo naha neundeunan dianggo ku sakumna kelompok kerja atanapi jalmi-jalmi tunggal. Upami diperyogikeun, pamakean bandwidth tiasa dihareup sareng diurus ogé diteraskeun. "

Di IBC, GB Labs ogé bakal nampilkeun fitur anu énggal, ningkatkeun aliran kerja pikeun ruang SPACE, ECHO sareng VAULT (SEV), sareng ngenalkeun sistem sistem operasi CORE.4 sareng CORE.4 Lite anyar pikeun kisaran SEV sareng FastNAS na.

Dua ciri anyar anu diciptakeun GB Labs dina IBC kalebet Mosaic Otomatis Asset Organizer, sareng Pusat Panemu anu wawasan. Mosaic ngintegrasikeun sareng sistem tagging AI sacara otomatis pikeun nyayogikeun metadata inbuilt sacara otomatis, anu ngamungkinkeun para pengguna gancang milari naon anu dipilarian tanpa kedah ngetik metadata sacara manual.

Pusat Analytics nyayogikeun tingkat pisibilitas jaringan anu luhur - ningal - langsung kumaha data anu dianggo, ku kituna nyayogikeun pamahaman anu langkung saé pikeun anggoan individu atanapi lebar sistem, kalebet saran pikeun optimalisasi.

Perangkat lunak CORE.4 sareng CORE.4 dirancang khusus pikeun nganteurkeun kinerja anu tiasa dipercaya pikeun unggal pangguna ku kéngingkeun kinerja pangsaéna tina jumlah disk.

###

Ngeunaan GB Labs
GB Labs mangrupakeun pamimpin global dina panyimpenan media anu calakan, ngadamel ekosistem panyimpenan anu dibagikeun pikeun industri média. Ku ngarti masalah industri real-dunya, téknologi anu maju naek dikembangkeun pikeun software unik "CORE" anu ngalengkepan kabutuhan pamaké ahir. Henteu padah dimana produksi ayeuna dipanggihan, sabaraha badag tim ieu atanapi ukuran anggaran, GB Labs tiasa nyayogikeun solusi pikeun mastikeun aya watesna waktos sareng sapinuhna sadayana, eusi éta téh aman.

Panggihan leuwih di: www.gblabs.com atanapi nelepon: Éropa (+ 44) (0) 118 455 5000 atanapi AS (+ 1) 661 493 8480.

Kontak perusahaan GB Labs:

Matt Worth
GB Labs
surélék: [EMAIL PROTECTED]
Telepon: + 44 (0) 118 455 5000

Kontak Média GB Labs:
Kara Myhill
Manor Marketing
surélék: [EMAIL PROTECTED]
Telepon: + 44 (0) 7899 977 222


AlertMe