imah » diulas » Gerakan Podcast 2019 Di Pameran

Gerakan Podcast 2019 Di Pameran


AlertMe

Cicing di Rosen Shingle Creek Hotel di Orlando, Florida, salaku PAMBUNGGARAN PODCAST 2019 (PM19) dijalankeun. Dina ngan ukur sababaraha jam pondok, tempat ieu bakal rame sareng podcasters tina sakumna lapisan kahirupan nalika babarengan ngahiji sareng ngadatangan salah sahiji acara podcasting taun gedé. Upami anjeun podcast atanapi hoyong janten salah sahiji, maka PM 19 mangrupikeun tempat anu janten. Di dieu podcasters tiasa tiasa pendak sareng kolaborasi, sareng diajar tina sababaraha ngaran anu paling ageung sareng berpengaruh tina komunitas podcasting!

Guy Raz, Pencipta Coatna Kumaha Kuring Ngawangun Ieu sareng Jam TED Radio.

Éta leres! Mimitian ayeuna ti lima sareng sadayana dugi dugi ka dinten Jumaah, PM19 bakal dipayunkeun ku TED Radio Jam Guy Raz, sareng langkung ti 4,000 podcaster anu aktip sareng cita-cita, rep industri industri, sareng podcasting pro ti sakumna dunya, sakumaha aranjeunna ngumpul pikeun naon anu bakal janten endah tilu satengah dinten sareng wengi henteu podcast.

PM 19 mangrupikeun titik panas pikeun podcasters, boh aspiring sareng ngan saukur dimimitian. Janten upami aya pangantenan anu badé ngahijikeun sora sareng mikropon anjeun, teras sumping sareng janten bagian tina misi PODCAST MOVEMENT 'pikeun ngahijikeun sababaraha suara anu paling kreatif industri podcast parantos rahayu.

Shannon Cason, Inangna sareng Produser Kisah homemade

Co-produsén, Co-host, Co-creator, Ear Hustle

Pencipta Hit podcast Lore sareng Panulis The World of Lore seri séri

Ngan dina PM 19 anjeun tiasa nampi kasempetan pikeun pendak sareng diajar tina sababaraha bakat podcasting anu paling endah sapertos Shannon Cason, Nigel Goréng, sarta Harun Mahnke, anu bareng sareng seueur seniman anu hébat dina industri, ngahiji pikeun nyarioskeun kuliah langkung ti 100 kuliah, sesi breakout, sareng panel diskusi, sadayana museurkeun ngabantosan podcast pikeun diajar kumaha tumbuh podcastna kana pangajaran anu luar biasa mimitian ti nyiptakeun podcast. kumaha industri jalanna, kumaha cara monetisasi podcast, sareng seueur topik anu langkung saé anu bakal katutup salaku bagian tina misi PODCAST MOVEMENT pikeun ngahijikeun, mere ilham, sareng tanpa ragu, bawa ka generasi anu podcasters.

daptaran masih kabuka, sareng anjeun masih gaduh waktos. Janten upami anjeun aya podcast atanapi hoyong janten salah, maka ulah tahan dina sora anu éta didangu. Nuju 2019.podcastmovement.com sareng turun ka Shingle Creek Hotel, sareng janten bagian ti PM 19 sabab nyiapkeun ngabagéakeun para anggota anu lami sareng énggal naon komunitas anu terus-terusan tina sora-sora unik anu ngan ukur dunya podcasting tiasa ngahontal sareng ngabantosan naékna sora. Kami bakal ningali anjeun sareng PM 19!


AlertMe