imah » Lahirna eusi » Jérman NDR ngagabungkeun CGI's StudioDirector 2.0 pikeun Studio anyar di Hamburg

Jérman NDR ngagabungkeun CGI's StudioDirector 2.0 pikeun Studio anyar di Hamburg


AlertMe

Solusi inovatif ngaoptimalkeun studio anyar NDR salaku ruang kontrol anu didukung ku otomatisasi

CGI, panyadia sistem rohangan berita utama di Éropa resep ngumumkeun yén Jérman Norddeutscher Rundfunk (NDR), anggota Grup ARD, parantos ngahijikeun StudioDirector 2.0 kana ékosistem ruang berita OpenMedia na.

Siaran radio sareng televisi publik NDR nyiarkeun pikeun nagara bagian Jérman di Lower Saxony, Mecklenburg-Vorpommern, Schleswig-Holstein sareng Hamburg, sareng mimiti janten palanggan CGI (jaman harita Annova) langkung ti 15 taun ka pengker nalika ngalaksanakeun sistem ruang berita OpenMedia pikeun staf produksi berita na. Aplikasi StudioDirector 2.0 ti CGI nuturkeun gerakan strategis NDR pikeun ngoperasikeun studio NDR1 énggalna salaku ruang kontrol anu didukung ku otomatisasi siaran kanggo ngahasilkeun pormat majalah régional "Hamburg Journal" sareng format berita "NDR-Info".

Nalika carita diciptakeun ti mimiti aranjeunna biasana ngamimitian teu dikodekeun sahingga peryogi padamelan tambihan sateuacan tiasa ngajalankeun leres dina sistem otomatis. Integrasi StudioDirector 2.0 kana sistem ruang berita OpenMedia NDR anu aya ngamungkinkeun staf editorial maranéhna pikeun museurkeun kana eusi sareng dramatik acara anu ngahindarkeun perjuangan sareng arahan anu diperyogikeun atanapi témplat otomatis atanapi adaptasi desain acara anu anyar.

CGI's StudioDirector 2.0 ngamungkinkeun organisasi berita pikeun nyebatkeun tugas anu monoton sareng repetitive sapertos ngalebetkeun paréntah automation MOS (media obyék server) sareng mastikeun sadaya grafik anu diperyogikeun dihubungkeun atanapi dicantelkeun sateuacan angkat. Wartawan sareng direksi tiasa milih tata ruang studio anu dipikahoyong pikeun carita na dina acara tina daptar modél anu parantos ditangtoskeun. Ieu sacara dramatis ningkatkeun efisiensi ku ngabébaskeun waktos éditorial anu berharga sareng ngirangan kasempetan kasalahan, utamina nalika ngeunaan éditan menit terakhir dina carita anu gancang.

Mangpaat StudioDirector 2.0 nyaéta intuitif pikeun digunakeun, sadayana sacara otomatis sareng alatna berinteraksi sareng sistem berbasis IP anu aya. StudioDirector 2.0 maénkeun peran kritis dina interaksi antara sistem éditorial sareng ruang kontrol otomatis. Dina usaha gabungan sareng konstruktif antara NDR sareng CGI, langkung ti ngan ukur alat atanapi fitur praktis anu didamel - filsafat anyar kumaha tim editorial sareng kru produksi épisién ngahasilkeun program di tukeran langsung saling dikembangkan. Kalayan instalasi StudioDirector 2.0 anyar NDR ayeuna tiasa nganggo poténsi pinuh ku sistem OpenMedia na di studio sareng galéri, anu ngabantosan aranjeunna pikeun ngahontal tingkat salajengna masa depan siaran-masa depan.

Ngeunaan CGI

Didirikeun taun 1976, CGI mangrupikeun firma jasa konsultasi IT sareng bisnis panggedéna di dunya. Dioperasikeun di ratusan lokasi di panjuru dunya, CGI nganteurkeun jasa sareng solusi tungtung-ka-tungtung, kalebet TI strategis sareng konsultasi bisnis, integrasi sistem, IT dikelola sareng jasa prosés bisnis sareng solusi intelektual. Ngahijikeun CGI sareng SCISYS Group PLC dina bulan Désémber 2019 kalayan keahlian anu jero dina sektor média sareng siaran, ogé séktor ruang sareng pertahanan. CGI's Media Solutions, baheulana SCISYS Media Solutions, nawarkeun rupa-rupa berita profesional sareng solusi pangiriman kontén pikeun perusahaan média inovatif di pasar lokal, nasional sareng internasional. Ieu kalebet sistem ruang berita unggulan pasar OpenMedia sareng solusi produksi radio dira, ngalayanan seueur pamaén konci dina siaran sareng pangiriman.

Kanggo inpo nu leuwih lengkep, mangga buka: www.cgi.com/ Mediasolutions


AlertMe
Ulah nuturkeun link ieu atawa anjeun bakal ngalarang tina situs!