imah » wartos » GlobalConnect ngiringan Nevion Virtuoso sareng VideoIPath pikeun produksi jauh sareng kontribusi

GlobalConnect ngiringan Nevion Virtuoso sareng VideoIPath pikeun produksi jauh sareng kontribusi


AlertMe

Nevion, panyadia-penghargaan tina solusi produksi media virtualisasi, parantos ngumumkeun ayeuna éta GlobalConnect geus deployed Nevion Virtuoso, alat média anu ditetepkeun software, sarta Nevion VideoIPath, orkestra sareng parangkat lunak ngadalikeun SDN, kanggo produksi jauh sareng kontribusi aplikasi. Panyadia jaringan jaringan serat utama, pusat data sareng solusi méga, nganggo solusi pikeun nyayogikeun panyadia média utama liga maén bal Denmark, Superliga, ogé ngadukung produksi jauh tina olahraga séjén sapertos bal baso.

GlobalConnect butuh solusi anyar pikeun ngagentos infrastruktur anu aya anu ngalebetkeun duanana jasa dikomprés sareng teu dikomprés kalayan jalan anu jelas pikeun hijrah anu akhirna ka SMPTE ST 2110. Sateuacan deploying NevionSolusi, GlobalConnect dikirimkeun feed Superliga nganggo sababaraha kabel audio, video sareng jaringan tina kabinét luar ka van OB anu ngan ukur hiji serat serat 10G di OB vans anu dianggo ayeuna.

Solusi anu anyar Nevion MMS kelas kelas operator, anu dianggo pikeun encode sareng angkutan HD sareng 4K / UHD feed (nganggo JPEG 2000) sacara real-time tina arena bal. Éta ogé dikaluarkeun dina sajumlah treuk 4 OB sareng Unit Mobile 2 di seluruh nagara pikeun nyayogikeun feed host pikeun konsumén GlobalConnect. Nevion VideoIPath ngatur sareng orchestrates jaringan, mastikeun khusus balancing beban sareng uptime.

Hans Hasselbach, Kapala komérsial Officer, Nevion

Anders Kuhn Saaby, CTO di GlobalConnect nyarios: "Kami gaduh hubungan anu lami sareng Nevion salami waktosna kami parantos tiasa nyumpingan pamundut kana produk anu cocog sareng kaperluan urang. Salaku panyadia infrastruktur digital terpadu, kami ngagaduhan minat hébat kana SDI pikeun pangembangan IP na Nevion parantos janten instruméntasi dina fase mimiti urang migrasi ka IP. ”

Hans Hasselbach, Kapala komérsial Officer, Nevion, ngomentaran: "Kami parantos gawé bareng sareng GlobalConnect ti saprak 2012 sareng parantos nyayogikeun sajumlah solusi dina waktos ieu, kalebet VideoIPath, dimana kami masih ngarep-arep ngenalkeun manéh mangpaat kalayan fitur énggal pikeun komponén infrastruktur multitenant na mobile urang. Kami ngarepkeun neraskeun gawé sareng GlobalConnect kapayunna kusabab transisi ka lingkungan produksi IP. ”

Kanggo inpo nu leuwih lengkep ihwal Nevion na leyuran na, mangga buka di ramatloka Nevion.

Ngeunaan GlobalConnect

GlobalConnect mangrupikeun perusahaan téknologi sareng téknologi telekomunikasi di Éropa Kalér. Grup nyayogikeun solusi komunikasi anu lengkep ti bumi ka awan. Solusi na dumasar kana infrastruktur sorangan GlobalConnect anu diwangun ku 42,000 km jaringan serat sareng 18,000 sqm pusat data.

GlobalConnect ngagaduhan konsumén 24,000 B2B sareng nyertakeun sadaya sektor - ti SME ka séktor publik sareng perusahaan multinasional.

kira-kira Nevion

Salaku arsitek produksi média virtualized, Nevion nyadiakeun jaringan média sarta infrastruktur siaran solusi broadcaster, panyadia ladenan telekomunikasi, instansi pamaréntah jeung industri lianna. Beuki dumasar kana IP, virtualization jeung téhnologi Awan, Nevion'S solusi ngaktifkeun manajemén, angkutan jeung ngolah video-kualitas profésional, audio jeung data - sacara real waktu, reliably tur aman. Ti produksi eusi ka distribusi, Nevion solusi anu dipaké pikeun ngawasa olahraga utama na acara live di sakuliah dunya. Sababaraha panglegana Grup média sarta panyadia ladenan Telecom pamakéan Nevion téhnologi, kaasup AT & T, Néglasari Universal, Sinclair Broadcast Grup Inc., NASA, Arqiva, BBC, CCTV, EBU, BT, TDF na Telefonica.

Kanggo inpo nu leuwih lengkep mangga buka www.nevion.com. ngiringan Nevion on Twitter @nevioncorp


AlertMe