imah » wartos » Goldcrest Post Terus Tumuwuh; Brings on Samaun Colorists Ken Sirulnick jeung Evan Aom
Ken Sirulnick

Goldcrest Post Terus Tumuwuh; Brings on Samaun Colorists Ken Sirulnick jeung Evan Aom


AlertMe

Sirulnick ( 'RBG","Jane Fonda di Lima Rasul") Jeung Aom (" Moonlight Sonata "," keur Elmo ") mawa daptar panjang accolades sarta pangalaman jero dina fitur bebas sarta documentaries.

New York City-Full-jasa fasilitas pos-produksi Goldcrest Post ieu ngembangna tapak suku na di pilem bebas jeung pagawean dokumenter ngaliwatan tambahan konci pikeun roster kreatif na. parusahaan geus ngajalin a partnership kalawan lem Edit, anu butik pagawean dipingpin ku Colorist na Emmy Award-Unggul redaktur Ken Sirulnick. Sirulnick marengan lila-waktos koordinator pos produksi na Yordania Thompson-DeSon, bakal butuh nepi tinggal di Goldcrest. Sajaba ti, Goldcrest geus ditandatanganan leupas colorist / redaktur Evan Aom, anu sks kaasup Sundance Grand juri Hadiah nominee Moonlight Sonata, Ka posisi staf.

Ken Sirulnick

Sirulnick, Aom na Thompson-DeSon mawa pangalaman lega tur dasi jero kana pilem na dokumenter komunitas bebas. "Kami komitmen ka nyadiakeun filmmakers jeung bakat jeung sumber aranjeunna kedah rengse proyék-proyék maranéhanana di tingkat pangluhurna, kreatif sarta téhnisna," ceuk Diréktur Goldcrest Eksekutif Nick Quested. "Ken jeung Evan mikaresep hormat lega sakumaha seniman pangkat heula. Simkuring bungah boga aranjeunna gabung tim Goldcrest tumuwuh. "

Sirulnick nyebutkeun yen satru lem urang kalawan Goldcrest nyadiakeun eta kalawan aksés langsung ka Asép Sunandar Sunarya sumberdaya teknis kaasup fasilitas urang anyar 4K grading téater. Sajaba ti éta, Goldcrest urang dina situs sora jeung gambar ngédit suites, sarta sora Pergaulan hambalan bakal diturutan klien lem urang keur ngalaksanakeun sagala pos karya maranéhanana dina hiji hateup. "Hal ieu ngamungkinkeun urang rék dilegakeun jasa ka klien kami," Sirulnick ngécéskeun. "Urang mangtaun a infrastruktur padet, kaasup rékayasa sarta rojongan scheduling, sarta kapercayaan gawe ku parusahaan eta boga hiji lagu catetan dibuktikeun jeung hiji reputasi alus teuing. Ngabogaan aksés ka setelan HDR pagawean kalayan sertifikasi Netflix oge kacida pentingna. Anu bakal nulungan urang neruskeun pindah payun ".

sks panganyarna Sirulnick urang salaku colorist kaasup Academy Awarddokumenter -nominated RBG. Anjeunna oge dilayanan salaku colorist keur dokumenter HBO Jane Fonda di Lima RasulNu earned a nominasi Golden Panon Award dina Festival Film Cannes taun ka tukang sacara. sks kasohor lianna kaasup dokumenter HBO Spielberg, PBS / Amérika Masters ' Sammy Davis JR: Kuring geus Gotta Kudu Me jeung AS Network urang Jero FBI: New York. Sirulnick mimiti karirna salaku redaktur online di wewengkon New York City / Tri nangtang, sarta ngabogaan sajarah panjang jeung ESPN sarta produser olahraga lianna. Ceuk urang meunang Emmy Awards pikeun karyana ngeunaan sinyalna tina Olimpiade, ESPN urang X Kaulinan sarta Dunya Gambar Skating Championships.

Evan Aom

Aom brings silsilah kitu kuat kalawan leuwih ti sks 75 salaku DI colorist na pos pagawean redaktur Manjang fitur bebas, documentaries jeung televisi episodic. Karya panganyarna na ngawengku runtuyan dokumenter HBO 15: A Story a Quinceañera Story jeung Tim kahiji: Juventus pikeun Netflix. klien na ogé ngawengku PBS, Showtime, Amérika Masters, Metropolitan Opera, Liz Garbus, Irene Mekarwangi Brodsky sarta Michael Kantor. Loba proyék na geus Isro ka premiere dina festival luhur kaasup Sundance, Tribeca, Cannes, SXSW na Berlin.

Dina nyawalakeun move pikeun Goldcrest, Aom digambarkeun salaku kasempetan pikeun tackle assignments nangtang jeung ngalegaan jaringan-Na. "Ieu ngamungkinkeun abdi, teu ukur neruskeun gawé bareng klien kuring aya, tapi mun ngahontal kaluar ka batur anu geus hayang digawekeun ku kuring tapi butuh daya tinggi-tungtung kawas bioskop grading Goldcrest urang. Ieu kasempetan gede rék dilegakeun saluareun kamampuhan kuring salaku freelancer a ".

Thompson-DeSon ngagabung lem di 2009. Anjeunna brings kaahlian dina deliverables, conversions file, archiving jeung ngolah teknis lianna. Anjeunna lulusan 2007 sahiji universitas Southern California.

Ngeunaan Goldcrest Post

Goldcrest Post nyaéta bebas, fasilitas pos-produksi ngarah, nyadiakeun hiji-eureun solusi kreatif pikeun fitur film, televisi episodic, documentaries jeung proyék lianna. Merenah lokasina di New York City urang Kulon Desa, parusahaan nyadiakeun kantor redaksi, dina set dailies, gambar pagawean, redaksi sora, RDA na Pergaulan, sarta jasa patali. sks panganyarna ngawengku Rusia boneka, High Flying Manuk, Bau dirina; Punten ngawagel; milyaran; Unsane; The Miseducation of Cameron Post; Juliet, Naked na Madeline 's Madeline.

goldcrestpostny.com


AlertMe
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!