imah » diulas » Goldcrest Post Ngabantu Kirim Tilu Pilem pikeun Sundance
Asalna Putra

Goldcrest Post Ngabantu Kirim Tilu Pilem pikeun Sundance


AlertMe

Fasilitas ogé disadiakeun pagawean jasa pikeun Steven Soderbergh urang High Flying Manuk premiering di Slamdance.

New York City-Goldcrest Post, New York, mantuan nyiapkeun tilu film pikeun dunya maranéhanana premieres di Festival Film 2019 Sundance, dimimitian bulan ieu Park Kota, Utah. aranjeunna ngawengku Asalna Putra, Film nu muka festival, Aranjeunna Éta lajuning jeung The Death of Dick Long. Imah pos bebas oge disadiakeun jasa pagawean pikeun Tinggi Flying ManukNu bakal nyieun premiere dunya na di Festival Slamdance, ogé nu kadaptar pikeun bulan ieu Park Kota, salaku bagian ti hiji upeti ka sutradara na, Steven Soderbergh.

Asalna Putra

Asalna Putra nyaeta reimagining modern diréktur Rasyid Adang ngeunaan novél mani Richard Wright urang ngeunaan hiji lalaki Afrika-Amérika ngora ngaranna badag Thomas. Eta geus rengking diantawis film paling diantisipasi taun ku AV Club, IMDB, playlist, Magazine Filmmaker jeung sajabana. Goldcrest Post disadiakeun jasa redaksi sora kalawan Ryan M. Harga sakumaha Supervising Editor Sora.

Aranjeunna Éta lajuning

Aranjeunna Éta lajuningNu bakal layar di Kompetisi dramatis AS Sundance urang, nyaeta panulis / direksi Britt Poulton jeung drama Dan Madiun Savage urang ngeunaan hiji oray-penanganan garéja jero di Appalachia. Goldcrest Post disadiakeun pagawean redaksi jeung warna grading final pikeun film, mibanda Nat Jenks sakumaha colorist.

The Death of Dick Long

The Death of Dick Long, Screening dina program salajengna festival urang, nyaeta diréktur Daniel Scheinert dongeng pupusna hiji lalaki dina kota Alabama leutik. Scheinert dibagikeun ngarahkeun Award honors di Festival Film 2016 Sundance salaku co-diréktur Swiss Tentara Man. Goldcrest Post disadiakeun pagawean na warna grading final pikeun The Death of Dick Long, Kalawan Nat Jenks sakumaha colorist.

Tinggi Flying Manuk

drama anyar Steven Soderbergh urang Tinggi Flying Manuk ngabejaan carita pangélingan of agén olahraga (André Holland) jeung klien phenom na (Kaleb McLaughlin) anu Nyanghareupan hiji proposisi bisnis unorthodox salila hiji lockout NBA. Kawas pilem saméméhna sutradara urang, Unsane, Film anyar ieu kawengku sagemblengna dina hiji iPhone dina produksi nu spanned ngan dua minggu. Goldcrest Post disadiakeun 4K setelan HDR warna grading jeung pagawean gambar, jeung Nat Jenks sakumaha colorist. Ogé disusun deliverables setelan HDR pikeun streaming sarta sandiwara.

Ngeunaan Goldcrest Post

Goldcrest Post nyaéta bebas, fasilitas pos-produksi ngarah, nyadiakeun hiji-eureun solusi kreatif pikeun fitur film, televisi episodic, documentaries jeung proyék lianna. Merenah lokasina di New York City urang Kulon Desa, parusahaan nyadiakeun kantor redaksi, dina set dailies, gambar pagawean, redaksi sora, RDA na Pergaulan, sarta jasa patali. sks panganyarna ngawengku Punten ngawagel; Unsane; The Miseducation of Cameron Post; Juliet, Naked; Madeline urang Madelines jeung A Kid Kawas Jake.

goldcrestpostny.com


AlertMe