imah » wartos » Beres OK Go sareng Campuran Dan Konopka 'SoundBetter' Kalayan Sistem KRK

Beres OK Go sareng Campuran Dan Konopka 'SoundBetter' Kalayan Sistem KRK


AlertMe

NASHVILLE, SEPTEMBER 10, 2019 - KRK Systems, bagian tina kulawarga Gibson tina merek, parantos ngarésidénan permanén di studio imah Dan Konopka, anggota utama, drummer, produser sareng remixer pikeun GRAMMY® Grup anu meunang pangajén OK Go. Konopka gumantung kana monitor KRK, subs sareng headphone pikeun ngahasilkeun musik nganggo réncang-na. Paling anyar, anjeunna ogé parantos ngalaksanakeun gear ka aliran kerja kanggo proyék-proyék sareng SoundBetter, dunya's pasar produksi musik ngarah, anu ngabantosan para musisi di sabudeureun dunya nyambung sareng nyewa pro musik top pikeun nyampur lagu-lagu anu siap. Kalayan monitor studio ROKIT G4 anyar KRK, 12S subwoofer Powered sareng KNS 8400 Headphone, Konopka rumaos langkung percaya ti batan pernah nyampur kualitas na campuran.

Padahal ROKIT mangrupikeun jalan-jalan pikeun ngawaskeun ayeuna, perkenalan awal Konopka ka mérek na ngalangkungan modél dalapan inci model V-D (2XXX). "Kuring mimiti ngamimitian milarian monitor studio kusabab kuring peryogi anu hoyong disada langkung saé tibatan speaker bumi kuring," saur anjeunna. "Kuring parantos nganggo V Studio V8 dina sababaraha taun sareng kuring henteu kantos kuciwa. Nalika kisaran ROKIT G8 anyar dileupaskeun, kuring terang kuring kedah ngapungkeun leungeun kuring. "

Gawe na dua sisi industri musik — tahapan langsung sareng di studio-Konopka utamina terang nilai campuran anu kualitas luhur; éta sababna KRK ROKIT G4s parantos janten solusi pokok dina studio imahna. "Monitor studio ieu ngalakukeun tugasna sampurna sareng aranjeunna aub dina sagala hal anu kuring lakukeun sacara musikal," tambah anjeunna. "Kuring nampi tanggapan anu saé sapertos ROKIT G4. Klién SoundBetter milarian campuran kualitas-profésional anu henteu tiasa ngahasilkeun sorangan sareng monitor KRK ngawenangkeun kuring nyayogikeun campuran anu paling saé pikeun klien kuring, janten kuring terang yén kuring tiasa nyumponan ekspektasina. "

Pikeun Konopka, hiji fitur standout tina ROKIT G4s nyaéta pangaturan plug-and-play gampang. "Transisi tina monitor V8 kuring ka ROKIT G4s seamless. Éta basajan sapertos narik V8s dina tempat nangtung sareng nempatkeun G4 dina tempatna. Abdi henteu kedah ngaluyukeun aliran cai mah atanapi waktos runtah sareng aranjeunna, sareng éta pohara berharga pikeun kuring, ”saurna. "Konsistensi sonik antara monitor pisan tangguh. Sareng panon kuring ditutup, kuring teu tiasa ngadangukeun bédana, sora anu teu pantes. Ogé, keandalan sareng kualitas G4 mangrupakeun hiji hal anu kuring pernah ningali dina harga harga ieu-leres pisan. ”

Solusi KRK ngamungkinkeun Konopka tetep aman dina naon waé anu diproduksi anjeunna, sareng anjeunna teras-terasan pikeun terus ngandelkeun merek pikeun sadayana kaperluan nya nyampur kana OK Go sareng para pelanggan SoundBetter na. Anjeunna ngarencanakeun tetep up to date sareng panawaran KRK pangahirna kusabab solusi ieu parantos nyiptakeun standar kualitas gaulna.

Ngeunaan Sistem KRK:

Salila tilu dekade pamungkas, KRK Systems, bagéan ti bagéan di Gibson Pro Audio, parantos sinonim sareng desain kualitas sareng kinerja unparalleled di dunya monitor studio, subwoofers sareng headphone. KRK nawiskeun produk-hal anu nyayogikeun kabutuhan sagala rupa studio imah sareng studio profésional henteu nganggo gaya musik atanapi aplikasi. Kanggo inpo nu leuwih lengkep, buka www.krksys.com.

Ngeunaan Gibson:

Gibson Brands, mérek gitar anu paling kayu-dunya, gaduh bentuk sora tina generasi musisi sareng pencinta musik di sababaraha genres kanggo langkung ti 100 taun. Diadegkeun dina 1894 sareng kantor pusatna di Nashville, TN, Gibson Brands mibanda warisan ti craftsmanship-kelas dunya, partnerships musik legendaris sareng évolusi produk kutang anu henteu réngking di antara pausahaan alat musik. Portopolio Gibson Brands diantarana Gibson, mérek gitar nomer-1, sareng seueur tanduk musik paling tercinta sareng dipikawanoh, kaasup Epiphone, Kramer, Steinberger sareng Gibson Pro Audio merek Cerwin Vega, KRK Systems sareng Stanton. Gibson Brands didasarkeun kualitas, inovasi sareng kaunggulan sora ku kituna pencinta musik kanggo generasi anyar bakal ngalaman-pangalaman ngawangun musik Gibson. Diajar di www.gibson.com tur turutan kami on Twitter, Facebook jeung Instagram.


AlertMe