imah » jobs » Grafis Desain / Prepress / Produksi / CSR

Bubuka proyék: Grafika Desain / Prepress / Produksi / CSR


AlertMe

PostNet TX157
lokasi: Austin TX US
Poto Edit (Adobe Photoshop). Kusabab kami hiji parusahaan print leutik tur tumuwuh urang pilari hiji individu ngamotivasi nu teu ukur tiasa ngalakukeun desain grafis ...

langkung >>


AlertMe

Magazine siaran Darso

Magazine Darso siaran mangrupa pasangan resmi NAB Tembongkeun Média jeung kami nutupan siaran Téknik, Radio & Téhnologi TV keur animasi nu, Broadcasting, Motion Picture and industri Produksi Post. Urang nutupan acara industri jeung Konvénsi kawas BroadcastAsia, CCW, IBC, SIGGRAPH, Digital asset Symposium tur leuwih!

tulisan panganyarna ku Magazine Darso Broadcast (tempo sadaya)