imah » wartos » Kaméra jukut Valley 4K setelan HDR Pitulung Euro Media Grup nganteurkeun Gambar flawless ti Premier Olahraga Kajadian

Kaméra jukut Valley 4K setelan HDR Pitulung Euro Media Grup nganteurkeun Gambar flawless ti Premier Olahraga Kajadian


AlertMe

Montréal - Oktober 23, 2018 - kaméra 4K UHD RF tina jukut Valley, hiji Belden Brand, geus dipilih ku Euro Media Grup (EMG) pikeun moto olah raga Premier jeung sinyalna acara live di sakumna dunya. The kaméra bakal ngahasilkeun bagian tina mendi, solusi nirkabel RF-speed tinggi EMG urang, nulungan ka nuluykeun nohonan paménta konsumén pikeun kualitas luhur sarta leuwih eusi di-jero.

Salaku penyiar sarta organisasi média nyandak dina tantangan ti pasamoan shifting tungtutan konsumen, kamampuan pikeun nganteurkeun richer, eusi leuwih ngalakonan peuntas sagala platform anu kritis. EMG milih Jukut Valley nyebarkeun LDX lightweight 86N huluna kaméra 4K setelan HDR RF ngaoptimalkeun RF aya kurban nirkabel na keur 4K UHD. Éta wungkul, taktak-dipasang sirah 4K RF nirkabel industri urang, maturan EMG leyuran tunggal pikeun ngalirkeun HD, 4K na HiSpeed HD leuwih link sarua, sarta bisa sakaligus ngirimkeun fase-speed tinggi - nepi ka 3x1080p - kalawan saluran 3G video misah. Salaku salah sahiji fasilitas siaran ngarah Éropa sarta panyadia ladenan, EMG ayeuna bisa nganteurkeun sinyalna unmatched sahiji acara live, kayaning Ngabuburit jalan internasional tur marathons.

Ronald Meyvisch, pimpinan téknologi téknologi, EMG komen: "Kami parantos ngembangkeun solusi nirkabel anu unik pikeun nyayogikeun para nasabah kami pikeun sinyalna proyék-proyékna, sareng kami teras-terasan pikeun nganteurkeun rangka pigura anu paling luhur kalayan imajinasi kualitas pangluhurna. Pikeun ngalengkepan téknologi nirkabel UHD kami, kami milari kaméra 4K HDR RF anu ringan, kuat sareng asli 86K HDR RF. Kami parantos janten palanggan Grass Valley mangtaun-taun - solusina henteu cocog sareng urang ngagaduhan kayakinan anu lengkep yén aranjeunna tiasa nyumponan syarat pikeun proyék ieu. Anyar LDX XNUMXN 4K RF sirah kaméra éta solusi sampurna pikeun naon urang diperlukeun. Kalawan henteu kompromi kana kualitas gambar, urang boga agility kami kudu hasil beroperasi dina lingkungan siaran RF. Jukut Valley geus konsistén digawé teuas pikeun alamat tantangan pasar dinten ieu kantor on, nyieun eta pasangan téhnologi nu sampurna pikeun kami. "

"Fans Olahraga hayang ngarasakeun jadi deukeut jeung hirup Peta sabab paduli bisa dimana aranjeunna. Salaku misalna, siaran sarta panyadia eusi nyanghareupan tekanan angger pikeun nganteurkeun deui sudut, Gambar kualitas hadé jeung pangalaman nempoan deui immersive, "ditambahkeun Tim Banks, Wapres tina jualan, EMEA, Jukut Valley. "Dina péngkolan, fasilitas siaran sarta panyadia ladenan kudu mastikeun solusi maranéhna nganteurkeun hasil pangalusna mungkin. Ieu proyek panganyarna kalawan EMG illustrates komitmen unwavering urang pikeun manggihan solusi optimal nu mantuan konsumén urang mekar bisnis maranéhanana tetep Pace jeung paménta konsumén pasar na. "


AlertMe