imah » wartos » Kaméra Grass Valley Pitulung Presteigne Nyewa Saran Janten Tumuwuh Rapat kanggo 4K UHD, HDR sareng IP

Kaméra Grass Valley Pitulung Presteigne Nyewa Saran Janten Tumuwuh Rapat kanggo 4K UHD, HDR sareng IP


AlertMe

MONTREAL - 8: 00 BST Mei 22, 2019 - jukut Valley parantos dipilih ku pimpinan sewa mobil UK, Presteigne Broadcast nyewa, salaku panyadia kaméra utami salaku respon kana paménta meningkat kanggo résolusi anu langkung luhur sareng dukungan IP asli ti para nasabah di Inggris.

Sewa Penyiaran Presteigne parantos nambihan 25 LDX 86N bumi langit Kaméra 4K UHD kana inventarisna, ngamungkinkeun éta pikeun nawiskeun gambar anu matak endah sareng 4K UHD, 3G sareng HD dukungan pikeun para nasabah. Kaméra anyar ngamungkinkeun mobil sewa anu nyéépkeun jalan pamutahiran lancar ka 4K UHD, HDR sareng IP, kusabab nyumponan kabutuhan pasar anu édisién.

"Kami ngaidentipikasi tren dimana seueur konsumén utama anu pindah ka kaméra Grass Valley salaku klien ayeuna nungtut set fitur canggih, kamampuan multi-format sareng dukungan IP asli anu aranjeunna kirimkeun. Kami parantos ningali kakuatan sareng kinerja gambar tina kaméra Grass Valley di sawah dina sababaraha kajadian anu anyar anu jelas ngagambarkeun kalenturan sareng reliabilitasna. Nalika klien kami nyanghareupan tungtutan pasar anu mindahkeun, kamampuan transisi sacara lancar ka IP, 4K UHD sareng HDR janten langkung penting pikeun kami - sareng Grass Valley ngajadikeun saderhana pisan, ”saur Adrian Young, COO, Presteigne Broadcast Hire. "Kami ngagaduhan reputasi anu kuat pikeun nganteurkeun téknologi pang anyarna ka klien urang sareng Grass Valley mangrupikeun pamimpin pasar dina nyetir migrasi IP-terbuka, anu pentingna pikeun bisnis urang. Gaduhanana salaku supplier kaméra primér urang bakal ageung nguntungkeun sareng urang sareng klien kami. ”

Sadaya kaméra anu dibeli ku Presteigne Broadcast Hire dilengkepan kamampuan DirectIP unik Grass Valley, ngamungkinkeun penanganan pisan épéktip ku distribusi sinyal anu henteu dipencét. Aliran kerja DirectIP ogé nyederhanakeun hubungan, ngamungkinkeun sirah kaméra ngan aya dina tempatna bari stasiun dasar XCU tetep di bumi di tempat produksi - paduli lokasina.

"Salaku panyiar sareng organisasi média damel langkung saé sareng kalayan kaahlian langkung ageung supados tetep dihareupeun kurva, solusi basis standar Grass Valley, jalan-jalan ka tungtung IP nganteurkeun kerusuhan sareng fleksibilitas anu dibutuhkeun pikeun gancang adaptasi kana format anu béda sareng modél jasa - bari ningkatkeun kamampuan pikeun nyarioskeun carita anu kuat sareng gambar anu nggumunkeun, ”saur Tim Banks, wakil presiden penjualan, EMEA di Grass Valley. "Presteigne Broadcast Hire ngagaduhan reputasi pikeun nganteurkeun produk siaran anu pangsaéna di Inggris. Kami bangga yén perusahaan parantos milih pikeun damel sareng kami sabab nyandak léngkah penting ieu pikeun nyayogikeun kaméra IP-diaktifkeun ka basis klienna."


AlertMe