imah » wartos » Jukut Valley Mantuan MediaHub Alamat Dinamika Pasar Anyar Ku Scalable Layanan tangkas

Jukut Valley Mantuan MediaHub Alamat Dinamika Pasar Anyar Ku Scalable Layanan tangkas


AlertMe

MONTREAL - 8: 00 AEST, Mei 20 2019 - Panyadia jasa siaran utama Australia, MediaHub Australia, parantos parantos janten kolaborator lila-lila jukut Valley, pikeun mantuan ngaoptimalkeun operasionalna pikeun gampang ngintunkeun jasa adaptasi sareng transisi ka modél bisnis bespoke.

Gedong di an perjangjian SLA anu aya, Grass Valley nyiptakeun pakét bespoke, nganteurkeun dukungan pikeun sakabéh alat MediaHub Australia dina dasar saluran. Kasepakatan anyar pindah tina dukungan dumasar kana pembelian modal, ka hiji dumasar kana count count channel. Hatur nuhun kana kerangka anyar ieu, MediaHub Australia tiasa ngorbankeun jasa jasa anu langkung fleksibel pikeun para nasabah - tina nambihan layanan streaming anyar atanapi saluran anu linear on-demand atanapi aksés basis aplikasi mobile kana kontén.

"Hubungan berpungsi kami mangtaun-taun mangtaunnana masihan Grass Valley pangaweruh anu jero kumaha operasi urang jalan. Wawasan anu penting ieu, babarengan sareng solusi anu aya di pasar, naha Grass Valley kuat dina posisi pikeun ngabantosan usaha urang pikeun ngarencanakeun tantangan naon anu dilungkeun pasar urang, "saur Alan Sweeney, CEO di MediaHub. "Kami bangga dina nyayogikeun cara pikeun nyayogikeun panyediaan layanan sareng teras narékahan tetep operasi di ujung jalan. Hatur nuhun ka Lembah Grass, kami parantos ngarobih posisi urang salaku pamimpin pasar kalayan pendekatan anyar radikal anu ngajaga urang sareng para nasabah saléngkah-léngkah tina topografi anu kantos-ngayakeun industri média. "

Jarami gawir anu dirarancang ku jukut custom pikeun nyumponan kabutuhan unik MediaHub Australia. Sadaya saluran anu dikelola ku fasilitas MediaHub Australia dikawasa ku Grass Valley's Morpheus Automation sareng sistem playout server.

"Kalayan konsumen anu tanggung jawab pikeun papacangan eusi, penyiar, organisasi média sareng panyayogi jasa peryogi tabil pikeun gancang ngabales naon anu ditungtut pamiarsa," saur Ward Hansford, wakil presiden penjualan, Oceania di Grass Valley. "Proyék ieu sareng MediaHub Australia sampurna ngagambarkeun kumaha urang tiasa ngabantosan panyayun jasa nyusun bisnis na pikeun payun payun mediascape anu ayeuna gancang. Kasepakatan kasebut ngirimkeun kalenturan, skalabilitas sareng agility anu dipikabutuh pikeun MediaHub Australia pikeun alihan ka modél per channel channel MediaHub nyetél watermark tinggi pikeun nyayogikeun penyediaan jasa siaran anu tepi sareng kami bangga pisan yén perusahaan parantos sakali deui dihurungkeun Grass Valley dina ieu periode kritis dina évolusi na. "


AlertMe