imah » diulas » Virgo Investment Grup Announces $ 10 Million Investment di Bitcentral

Virgo Investment Grup Announces $ 10 Million Investment di Bitcentral


AlertMe

Tempo gambar sumber

Panungtungan Agustus jeung Oktober I wrote ngeunaan Bitcentral'S groundbreaking bahan beuleumTM platform na kumaha eta empowers siaran, nu boga eusi na Birokrat kalawan jalur gampang mun anyar sharing "digital". Sistem pangiriman BBM ngaronjatkeun média aya ku workflow lemes jeung terpadu mana "Pribadi" aset anu monetized epektip ngaliwatan iklan, ku server-sisi ngalirkeun engine, anu ngamungkinkeun para tingkat luhur Dursasana, nempoan deui, sarta leuwih tayangan iklan - hasilna sharing anyar tinggal ku pamilik eusi.

Salaku kalayan sagala solusi disruptive, éta ukur bakal jadi hitungan waktu saméméh masarakat investasi nilik ieu salaku hiji kasempetan investable. Tah ieu aya kejutan yen Virgo Investment Grup ngumumkeun kamari eta geus réngsé hiji investasi $ 10 juta-dollar di Bitcentral. Numutkeun kana Bitcentral Pangadeg sarta CEO Fred Fourcher, investasi bakal ngagancangkeun karek dibuka solusi suluh streaming parusahaan.

"Suluh téh produksi kacida efisien, ngalirkeun tur platform monetization anu nyiptakeun hiji pangalaman nempoan ngalakonan tur Pribadi pikeun audiences digital, ngaronjatkeun nempo durations bari nyata ngaronjatkeun revenues keur boga eusi. Suluh delivers eusi curated na iklan peuntas sagala platform digital (OTT, mobile, online, jeung sajabana), ngahontal audiences iraha jeung di mana maranéhna rék lalajo, sarta nyadiakeun aliran sharing anyar for jeung sya media. "

Bitcentral'S platform streaming dumasar-awan suluh ™ delivers pangalaman média konsumen timely na luar biasa nu ngamaksimalkeun nilai pikeun sakabeh stakeholder

"Urang téh bungah boga rojongan ti Virgo salaku urang solidify posisi kapamimpinan urang dina produksi warta siaran, sarta salajengna dilegakeun kana multi platform pribadi streaming pasaran," dituluykeun Fourcher. "Investasi na partnership Maranéhna bakal mantuan kami delight pemirsa digital sarta boga eusi luar tina TV lokal. Suluh téh ngarobah solusi kaulinan nu bisa transformasi pangalaman nempo peuntas sagala eusi jeung alat. "

"The bentang media sacara gancang ngembang sarta sakabéh komponén peryogi parabot efisien sarta fléksibel anu ngidinan beradaptasi ambéh usaha maranéhna bisa mekar. Bitcentral geus konsistén dikirimkeun solusi inovatif anu sababaraha kali revolutionized paradigma produksi média siaran "ditambahkeun Rick Ray, ko-pangadeg Raycom, Inc., sarta Rakan Operasi di Virgo Investment Grup. "Urang yakin platform suluh bakal nyieun ageung kasempetan pasar anyar jeung pertumbuhan signifikan pikeun Bitcentral konsumén. Suluh nyadiakeun siaran sarta boga eusi lianna jeung parabot katuhu jeung analytics katuhu kana hadé monetize eusi sakuliah sadayana platform ".

Diadegkeun dina 2000 sarta kantor pusatna di Basisir Newport, CA, kalawan markasna Latin America taun Mexico City, Bitcentral teh supplier ngarah of-unggul pangajén, warta efisien software workflow produksi di AS produk The parusahaan ngidinan leuwih 250 warta ngahasilkeun stasiun TV ka nyieun eusi warta premium nu ngahontal jutaan pemirsa sapoé, jeung nyadiakeun solusi automation kontrol master nu terpadu kana disiarkeun operasi di sakuliah dunya.

Bitcentral bakal showcase suluh di NAB 2019 (April 6-11, 2019 di Las Vegas) jeung demonstrate kumaha suluh revolutionizes pangabisa pausahaan media 'pikeun monetize aset maranéhna digital.


AlertMe
Curtis Chan

Curtis Chan

Curtis Chan nyaéta Présidén sarta CEO / Ngadegkeun jeung Ngatur Rakan dua teknologi tinggi Brand Marketing jeung pausahaan Hubungan Public, Chan & associates sarta dampak kognitif, anu klien dibasajankeun nu Global Fortune 500 mun Modal Usaha dibiayaan startups.

jasa agénsi na ', pikeun leuwih abad saparapat, geus mantuan Garner mimiti panggung sarta pertumbuhan pausahaan paparan brand signifikan, hasilna boh akuisisi atawa IPO, ku pangajen jumlahna leuwih $ 2.0 Milyar.

Bapak Chan mangrupakeun pengusaha serial, philanthropist, panulis jeung Malaikat investor. Anjeunna maén kalungguhan eksekutif konci mimiti on di nulungan ka pelopor sarta Usher dina duanana profésional digital audio jeung video digital téknologi pikeun ngarekam, siaran, cinematic sarta masangkeun industri produksi. Anjeunna ogé maénkeun peran eksekutif konci dina nulungan pikeun ngamekarkeun jeung téknologi gudang data pasar. tukang expansive na ngawengku opat puluhan taun kantos ngaronjatkeun kalungguhan eksekutif di operasi, ngembangkeun bisnis, rékayasa na jualan / marketing di téhnologi informasi, média & hiburan, neundeun jeung jaringan, sarta industri teknologi tinggi patali lianna.

Anjeunna mangrupa mentor aktif na panaséhat senior ka loba pausahaan ngadegkeun tur mimitian-up, a analis pasar / téhnologi, jeung boga tilu puluhan tina pangalaman dina ngembangkeun brand, konsultan manajemén, turnarounds parusahaan, iklan kreatif sarta hubungan umum.

Lulusan California State Polytechnic State University (Cal Poly), San Luis Obispo; Bapak Chan ngagungkeun taun 12th diangkat jadi Déwan Diréktur kanggo Fullerton College Foundation sareng panarima tina Award 2017 Présidén pikeun Service Pinunjul dina Usaha; Sataun 17th salaku Pangusaha-di-tinggal sareng mentor pikeun Institute Usaha Leutik di California State University Fullerton sareng incubators. Lian ti éta, anjeunna mangrupikeun anggota pamiah di DECA (Delta Epsilon Chi sareng Distributive Education Clubs of America); panasehat ka College of Engineering Téknik urang Global Runtah Panalungtikan Institute sareng Pusat Pikeun Inovasi sareng Kewirausahaan, Cal poli, San Luis Obispo sareng anggota Présidén Héjo sareng Emas Présidén. Gairah ngeunaan miara hospice, anjeunna jadi Presiden Pupuhu Déwan Asosiasi Pembuluh Healing; tur mangrupakeun spiker diulas rutin dina seueur ceramah tingkat amb MBA sareng Doktor Doktor sabudeureun nagara. Anjeunna parantos ngalebetkeun sareng medalkeun tulisan tulak 30 di sakuliah dunya, mangrupakeun buku buku sanésna, anggota Paguyuban redaktur pikeun Paguyuban Pintonan Gambar sareng Télévisi Télévisi, Editor Sénior Majelis Broadcast sareng Majalah AV Beat, Editor Menteri Senior pikeun Computer Technology Review, mangrupakeun pangropéa pangribut kontrih anu réncang pikeun républik perdagangan internasional AS jeung internasional leuwih ti taun 30.

Nempo jasa Dampak kognitif di www.cognitiveimpact.com. Curtis bisa ngahontal dina [EMAIL PROTECTED]; Kantor: (714) 447-4993 atawa [EMAIL PROTECTED]
Curtis Chan