imah » diulas » Virgo Investment Grup Announces $ 10 Million Investment di Bitcentral

Virgo Investment Grup Announces $ 10 Million Investment di Bitcentral


AlertMe

Tempo gambar sumber

Panungtungan Agustus jeung Oktober I wrote ngeunaan Bitcentral'S groundbreaking bahan beuleumTM platform na kumaha eta empowers siaran, nu boga eusi na Birokrat kalawan jalur gampang mun anyar sharing "digital". Sistem pangiriman BBM ngaronjatkeun média aya ku workflow lemes jeung terpadu mana "Pribadi" aset anu monetized epektip ngaliwatan iklan, ku server-sisi ngalirkeun engine, anu ngamungkinkeun para tingkat luhur Dursasana, nempoan deui, sarta leuwih tayangan iklan - hasilna sharing anyar tinggal ku pamilik eusi.

Salaku kalayan sagala solusi disruptive, éta ukur bakal jadi hitungan waktu saméméh masarakat investasi nilik ieu salaku hiji kasempetan investable. Tah ieu aya kejutan yen Virgo Investment Grup ngumumkeun kamari eta geus réngsé hiji investasi $ 10 juta-dollar di Bitcentral. Numutkeun kana Bitcentral Pangadeg sarta CEO Fred Fourcher, investasi bakal ngagancangkeun karek dibuka solusi suluh streaming parusahaan.

"Suluh téh produksi kacida efisien, ngalirkeun tur platform monetization anu nyiptakeun hiji pangalaman nempoan ngalakonan tur Pribadi pikeun audiences digital, ngaronjatkeun nempo durations bari nyata ngaronjatkeun revenues keur boga eusi. Suluh delivers eusi curated na iklan peuntas sagala platform digital (OTT, mobile, online, jeung sajabana), ngahontal audiences iraha jeung di mana maranéhna rék lalajo, sarta nyadiakeun aliran sharing anyar for jeung sya media. "

Bitcentral'S platform streaming dumasar-awan suluh ™ delivers pangalaman média konsumen timely na luar biasa nu ngamaksimalkeun nilai pikeun sakabeh stakeholder

"Urang téh bungah boga rojongan ti Virgo salaku urang solidify posisi kapamimpinan urang dina produksi warta siaran, sarta salajengna dilegakeun kana multi platform pribadi streaming pasaran," dituluykeun Fourcher. "Investasi na partnership Maranéhna bakal mantuan kami delight pemirsa digital sarta boga eusi luar tina TV lokal. Suluh téh ngarobah solusi kaulinan nu bisa transformasi pangalaman nempo peuntas sagala eusi jeung alat. "

"The bentang media sacara gancang ngembang sarta sakabéh komponén peryogi parabot efisien sarta fléksibel anu ngidinan beradaptasi ambéh usaha maranéhna bisa mekar. Bitcentral geus konsistén dikirimkeun solusi inovatif anu sababaraha kali revolutionized paradigma produksi média siaran "ditambahkeun Rick Ray, ko-pangadeg Raycom, Inc., sarta Rakan Operasi di Virgo Investment Grup. "Urang yakin platform suluh bakal nyieun ageung kasempetan pasar anyar jeung pertumbuhan signifikan pikeun Bitcentral konsumén. Suluh nyadiakeun siaran sarta boga eusi lianna jeung parabot katuhu jeung analytics katuhu kana hadé monetize eusi sakuliah sadayana platform ".

Diadegkeun dina 2000 sarta kantor pusatna di Basisir Newport, CA, kalawan markasna Latin America taun Mexico City, Bitcentral teh supplier ngarah of-unggul pangajén, warta efisien software workflow produksi di AS produk The parusahaan ngidinan leuwih 250 warta ngahasilkeun stasiun TV ka nyieun eusi warta premium nu ngahontal jutaan pemirsa sapoé, jeung nyadiakeun solusi automation kontrol master nu terpadu kana disiarkeun operasi di sakuliah dunya.

Bitcentral bakal showcase suluh di NAB 2019 (April 6-11, 2019 di Las Vegas) jeung demonstrate kumaha suluh revolutionizes pangabisa pausahaan media 'pikeun monetize aset maranéhna digital.


AlertMe
Curtis Chan

Curtis Chan

Curtis Chan nyaéta Présidén sarta CEO / Ngadegkeun jeung Ngatur Rakan dua teknologi tinggi Brand Marketing jeung pausahaan Hubungan Public, Chan & associates sarta dampak kognitif, anu klien dibasajankeun nu Global Fortune 500 mun Modal Usaha dibiayaan startups.

jasa agénsi na ', pikeun leuwih abad saparapat, geus mantuan Garner mimiti panggung sarta pertumbuhan pausahaan paparan brand signifikan, hasilna boh akuisisi atawa IPO, ku pangajen jumlahna leuwih $ 2.0 Milyar.

Bapak Chan mangrupakeun pengusaha serial, philanthropist, panulis jeung Malaikat investor. Anjeunna maén kalungguhan eksekutif konci mimiti on di nulungan ka pelopor sarta Usher dina duanana profésional digital audio jeung video digital téknologi pikeun ngarekam, siaran, cinematic sarta masangkeun industri produksi. Anjeunna ogé maénkeun peran eksekutif konci dina nulungan pikeun ngamekarkeun jeung téknologi gudang data pasar. tukang expansive na ngawengku opat puluhan taun kantos ngaronjatkeun kalungguhan eksekutif di operasi, ngembangkeun bisnis, rékayasa na jualan / marketing di téhnologi informasi, média & hiburan, neundeun jeung jaringan, sarta industri teknologi tinggi patali lianna.

Anjeunna mangrupa mentor aktif na panaséhat senior ka loba pausahaan ngadegkeun tur mimitian-up, a analis pasar / téhnologi, jeung boga tilu puluhan tina pangalaman dina ngembangkeun brand, konsultan manajemén, turnarounds parusahaan, iklan kreatif sarta hubungan umum.

A graduate of California Polytechnic State University (Cal Poly), San Luis Obispo; Mr. Chan is celebrating his 12th year as a Board of Director for the Fullerton College Foundation and recipient of the 2017 President’s Award for Outstanding Service in Business; 17th year as an Entrepreneur-in-Residence and mentor for the Small Business Institute at California State University Fullerton and incubators. Additionally, he is a volunteer member of DECA (Delta Epsilon Chi and Distributive Education Clubs of America); an advisor to the College of Engineering's Global Waste Research Institute and Center For Innovation and Entrepreneurship, Cal Poly, San Luis Obispo and a member of the President’s Green and Gold Society. Passionate about hospice care, he was the past Board President for the Healing Hearts Association; and is a regularly featured speaker at many MBA and Doctorate level lectures around the country. He has presented and published over 30 papers worldwide, is a book co-author, an Editorial Board Member for the Society of Motion Picture and Television Engineers, Senior Editor for Broadcast Beat and AV Beat Magazines, past Senior Editor for Computer Technology Review, and is a regularly featured Contributing Editor to many US and international trade publications for over 30 years.

Nempo jasa Dampak kognitif di www.cognitiveimpact.com. Curtis bisa ngahontal dina [EMAIL PROTECTED]; Kantor: (714) 447-4993 atawa [EMAIL PROTECTED]
Curtis Chan
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!