imah » diulas » Vizrt Group ngajakan Daniel Url pikeun nguatkeun fokus konsumén dina Pengembangan Produk

Vizrt Group ngajakan Daniel Url pikeun nguatkeun fokus konsumén dina Pengembangan Produk


AlertMe

Vizrt Grup ngumumkeun dinten ieu yén Daniel Url parantos ngagabung sareng perusahaan salaku Kepala Manajemén Produk Global ngalaporkeun ka Michael Hallén, Grup Grup sareng Présidén.

Vizrt Grup mangrupikeun organisasi anu penting-eusi sareng tujuan anu disayogikeun pikeun ngabantosan juru dongéng di dunya nganteurkeun langkung seueur carita, langkung saé. Daniel janten Diréktur Ngatur sareng Kapala Penjualan Officer of Qvest Media salami langkung ti 11 taun ngawas penjualan proyek kalebet pamasangan Vizrt produk di Sky Sports Munich, ORF Wina, Nine Network Sydney, sareng seueur deui anu sanés.

Kalayan latar anu kuat dina pamekaran produk téknologi siaran, alur produksi, sareng penjualan, Daniel bakal mastikeun yén mérek Grup; NewTekVizrt, sareng NDI®, bakal nyandak kana inovasi pasar anu teraskeun janten fokus kana hasil-pelanggan. Qvest Media, sapertos biasa, tetep janten pasangan konci na Vizrt.

Daniel Url ngomong, "Kuring parantos janten pangagum Vizrt mangtaun-taun sareng salaku pangagem gairah kana kakawasaan parangkat lunak, IP, sareng téknologi awan pikeun ngarobah cara dunya ngabagi carita-carita na pikeun langkung saé. Abdi henteu tiasa mikirkeun tempat anu hadé pikeun didinya. ”

Url sareng tim Manajemén Produk bakalan damel caket sareng fungsi P&P anu dipimpin ku Dr. Andrew Cross, Présidén R&D pikeun Vizrt Grup, ngabentuk kamampuan ngembangkeun produk Grup. Digabungkeun, pasangan éta bakal naekeun fokus dina nganteurkeun nilai palanggan ku ngabaru dina tingkat produk sareng pangalaman sahingga Grup tiasa neraskeun fokus na kana kasuksésan pelanggan.

Michael Hallén, Grup CEO sareng Présidén ngomong, "Kuring resep tiasa nyandak pangalaman sareng kamampuan Daniel kana Vizrt Kulawarga kelompok. Kami gaduh seueur rencana anu pikabungaheun pisan pikeun pikahareupeun sareng nguatkeun fungsi pamekaran produk ku cara anu ngabantosan kami pikeun ngalayanan palanggan, sareng kontén na langkung saé mangrupikeun hal ieu. "

Pangalaman sareng pamahaman anu difokuskeun ku customer ku Daniel bakal ngahijikeun Vizrt Penawaran Grup pikeun generasi salajengna parangkat cariosan visual anu ditetepkeun ku parangkat lunak anu parantos henteu kakates ku pakakas hardware, ngamungkinkeun para nasabah nyarioskeun carita na, langkung saé.


AlertMe
Ulah nuturkeun link ieu atawa anjeun bakal ngalarang tina situs!