imah » Manajemén eusi » audio » Neundeun: Ayeuna yen Anjeun gaduh Éta, Dimana Naha Anjeun Simpen Ieu?

Neundeun: Ayeuna yen Anjeun gaduh Éta, Dimana Naha Anjeun Simpen Ieu?


AlertMe

Hayu urang nyanghareupan eta - gudang cukup ngabalukarkeun isu kinerja utama na gagal. Urang kabeh geus aya. Sarta kami kabéh gé jadi aya deui aya mamang teu. Salaku aset terus dijieun, jadi teh sual langgeng: "Ayeuna urang kudu eta, dimana urang tetep?"

digital Panyimpenan

Teu kawas possessions fisik sabenerna, aset digital peryogi alat husus pikeun neundeun. Dinten, kumisan ti pangabisa gudang di-imah, anu Awan nawarkeun kamampuhan unik pikeun nyimpen aset kaluar-situs tapi masih boga aranjeunna gampang sadia na diasupan. Ieu gé ngobrol ngeunaan Awan Panyimpenan saeutik engké. Pikeun ayeuna mah, nyaho yén aya loba pausahaan nu nyadiakeun "dina-fasilitas" solusi gudang.

Facilis teh produsén of Terrablock nu. TerraBlock nyaeta Pos Produksi jeung Digital panengah Sistim gudang dibagikeun dedicated nu outperforms kompetisi, sarta undercuts-kinerja tinggi San bedah tradisional. Jeung Facilis Dibagikeun File System, gudang TerraBlock dibagikeun delivers kinerja babagi volume-tingkat tinggi leuwih channel serat sarta total kolaborasi multi pamaké nulis aksés leuwih channel serat. Facilis Téhnologi ieu digambarkeun ku jumlah tumuwuh tina resellers sakuliah nagara jeung di sakuliah dunya. Sabab tiasa dianggo pisan hésé cocog fasilitas produksi nepi jeung reseller nilai-ditambahkeun ditangtoskeun. www.facilis.com.

Nalika contemplating pangabutuh gudang, Anjeun kudu nyimpen ukuran tina aset dina pikiran. file grafik digital-dihasilkeun tiasa rada badag nu, kituna, pamenta kapasitas gudang badag. Bari hate drone-on ngeunaan ukuran gudang béda, kuring ngarasa wajib ngajalankeun-handap sababaraha. Bade saluareun kilobyte (nu 1024 bait), nu MegaByte (1048 KB), sarta GigaByte (1074 MB), urang boga terabyte (1024 GB), sarta PetaByte (1024 TB). Demi argumen, salajengna teh ExaByte (1024 PB), ZettaByte nu (1024 EB) jeung YottaByte (1024 Zb).

amstar_video

Hayu urang nempatkeun sagala rupa nu kana ramatloka pandang Kent Brook urang boga sababaraha statistik pisan metot ngeunaan ukuranana kayaning: hiji exabyte nyalira boga kapasitas nyekel leuwih patut 36,000 taun 'tina HD kualitas video atawa ngalirkeun data sakabéh katalog Netflix leuwih ti 3,000 kali. A zettabyte sarua jeung ngeunaan 250 miliar DVD; dirilis dina 2009, anu 3D animasi pilem monster vs mahluk luar angkasa dipaké 100 TB gudang salila ngembangkeun; sarta salah sahiji terabyte tina audio dirékam dina kualitas CD baris ngandung sabudeureun 2,000 jam tina audio. Sajaba ti, salah terabyte tina audio dikomprés dirékam di 128 KB / s bakal ngandung ngeunaan 17,000 jam tina audio. Tempo deui di: kentbrooks.ning.com/profiles/blogs/are-you-ready-for-the-zettabyte-life-logging-digital-darkness#sthash.Ops9pjZ1.dpuf.

Mun anjeun kasampak di spasi digabungkeun sadaya teuas drive komputer di dunya, dina 2006 maranéhanana diperkirakeun jadi 160 exabytes. ^ John F. Gantz (Maret 2007). "Hiji IDC Bodas Paper: The Ngalengkepan Digital Semesta" (PDF). EMC. Salaku of 2009, éta ieu ngaduga yén sakabéh World Wide Web ngandung deukeut 500 exabytes. Ieu salah sahiji satengah zettabyte. ^ Richard Wray (2009-05-18). "Huluna data Internet pikeun néang 500bn". nu Guardian.

website éta www.conversation.com boga ieu nyebutkeun ngeunaan gudang digital: "Dina Alam Communications kiwariKami marengan Richard Evans ti CSIRO, némbongkeun kumaha urang dikembangkeun téhnik anyar pikeun ngaktipkeun kapasitas data ngeunaan DVD tunggal nambahan tina 4.7 néang nepi ka salah petabyte (1,000 terabytes). . Ieu sarua 10.6 taun dikomprés video tinggi-harti atawa 50,000 pinuh tinggi-harti pilem "Tempo leuwih dina: theconversation.com/more-data-storage-heres-how-to-fit-1-000-terabytes-on-a-dvd-15306.

gudang Banks

Pausahaan kayaning www.justcloud.com/business (Nomer hiji di loba survey) fitur Usaha Awan Panyimpenan dimimitian dina $ 19.95 / bulan pikeun 100GB of Awan Panyimpenan (kalawan loba pilihan pikeun aksés leuwih gede mana / gudang kapan). Tapi Waspada! Dina artikel anyar, Élmu Daily nunjuk-kaluar yen loba anu neangan dina Awan pikeun neundeun bet kitu di hiji résiko ngaronjat tina Hacking tur data kerawanan, alatan precautions kaamanan lax, kusabab a sieun kakurangan diakses (www.sciencedaily.com/releases/2013/11/131106152228.htm). Salaku kalawan nanaon Internet nu patali, vigilance na preparedness penting pisan pikeun ngajaga jaringan aman. Kumisan ti sadayana yén ... ..if anjeun dina imah pos, rék neundeun lokal.

Aya sababaraha jenis gudang; leuwih utama dipaké dina industri studio anu tilu variétas: Online Panyimpenan, nu keur aksés sering na pisan gancang mun data, gudang offline, nu neundeun / média archiving dipaké pikeun cadangan atanapi neundeun jangka panjang, jeung aksés carang kana data; jeung neundeun deukeut-garis, nu mangrupa jenis panengah gudang data nu mangrupakeun "tengah" atawa nyangga antara panyimpenan online jeung neundeun offline.

gudang online perlu speed pikeun workflow efisien. Salaku hasil tina kedah nu, gudang online biasana diatur kalawan Serat Channel atawa Ethernet atawa kombinasi duanana. 4-Gbps, 8-Gbps, sarta 10-Gigabit aplikasi anu has, 16 na 40 gigabit-per detik pangiriman data datang pas, luyu jeung Industri Association Channel Serat (FCIA). Nurutkeun kana FCIA, Serat Channel speeds ti 1GFC (Gigabits per detik Serat Channel), 2GFC, 4GFC sakabeh jalan kaluar pikeun 512GFC dina faktor 2 GFC pikeun konektipitas ujung anu mungkin, kalayan masing-masing duka kali tina speed nyokot ngeunaan 3-taun pikeun ngarengsekeun ; standar 32GFC diperkirakeun jadi stabil pisan pas! Ogé dina dewan gambar teh FC sarta FCoE ISL ™ s (Inter-Pindah Tumbu) kaluar mun 1TFC (1 Terabit / s Serat Channel) jeung 1TFCoE (1Terabit / s Serat Channel leuwih Ethernet). Anjeun bisa maca leuwih lengkep tentang Serat Channel di: www.fibrechannel.org.

9 Gartner Data Center Konférénsi Désémber - 12 di Las Vegas, anu Industri Association Serat Channel (FCIA) ngumumkeun INCITS T11 panitia standar anyar geus réngsé Serat Channel fisik Interface - generasi kagenep (FC-pi-6) baku industri pikeun nangtukeun 32 Gigabit per detik (Gbps) Serat Channel sarta diteruskeun deui ka Amérika Institute Standards Nasional (ANSI) pikeun ieu publikasi dina kuartal kahiji 2014. The 2013 parantosan ditandaan a milestone suksés dina FCIA urang Speed ​​Roadmap pikeun 32 Gbps Serat Channel, sarta sinyal terus inovasi pikeun puseur data merlukeun jaringan gudang gancang, scalable jeung dipercaya, dumasar diusahakeun tur teknologi jaringan gudang nu dibuktikeun leres Serat Channel.

Continue reading Serat Asosiasi Industri Channel kamajuan 32 Gigabit per Kadua serat Roadmap kalawan parantosan Standards milestone .

cukup ahéngna, Dr. Zoltán Meggyesi di CERN teu yakin yén Serat Channel mangrupakeun "channel" pisan, nyarios yén "éta arsitektur teu ngagambarkeun ngayakeun saluran atawa hiji topology jaringan nyata. Hal ieu ngamungkinkeun keur hiji skéma interkonéksi calakan aktip, disebut lawon, pikeun nyambungkeun alat. Kabéh port channel Serat geus ngalakonan éta pikeun ngatur sambungan basajan titik-ka-titik antara diri jeung lawon. "

Anjeunna mana asup pikeun ngajelaskeun yen:

Aya dua tipe dasar komunikasi data antara prosesor na antara prosesor na périferal: saluran jeung jaringan. Hiji saluran nyadiakeun sambungan langsung atanapi switched titik-ka-titik antara alat komunikasi. Hiji saluran ilaharna hardware-intensif tur transports data dina laju tinggi jeung overhead low. Kontras, a Network mangrupa aggregation sahiji titik disebarkeun (kawas workstations, server file atawa périferal) kalawan protokol sorangan nu ngarojong interaksi diantara titik ieu. A jaringan boga overhead rélatif saprak éta software-intensif, sarta akibatna laun ti hiji saluran. Jaringan tiasa ngadamel hiji rentang leuwih luas ngeunaan tugas ti saluran sabab beroperasi dina lingkungan sambungan unanticipated, bari saluran beroperasi antarana ukur sababaraha alat ku alamat nu siap pake. Serat Channel nyoba pikeun ngagabungkeun nu pangalusna dua metodeu ieu komunikasi kana panganteur I / O anyar nu meets kaperluan pamaké channel sarta ogé pamaké jaringan.

Baca leuwih di: hsi.web.cern.ch/HSI/fcs/spec/overview.htm.

Rohde & Schwarz DVS GmbH nyaéta parusahaan Jerman nu nyadiakeun solusi gudang lengkep pikeun siaran na pos-produksi. Aranjeunna nawiskeun solusi tilu-tiered ngawengku sakabeh tilu wewengkon gudang online, deukeut-garis tur offline. alat-alat maranéhanana ngidinan Anjeun pikeun dianggo sacara real-time leuwih kombinasi Serat Channel jeung Ethernet jeung sababaraha aliran uncompressed 4K di 10 / 12 / 16 bit paralel RGB 4: 4: 4 di tingkat scalable ti 600 MB / s pikeun leuwih ti 10 GB / s, sarta sistem kalayan bahan dikomprés atanapi uncompressed di HD, 2K, 4K, komo 8K!

Kabeneran universal anu salamina looming sakali anjeun boga eta, Anjeun kudu nyimpen eta. Loba pilihan nu kudu dicokot kana tinimbangan mungkin sigana kawas tugas daunting, tapi kuring assure éta ogé patut eta! Ngabogaan aset digital nu nyaho bakal aya na jadi diaksés pikeun taun datang téh saluareun harga. Candak waktos anjeun sarta ngajajah loba pilihan kaluar aya na bari anjeun di dinya, inget tetep blogged-di!


AlertMe
Tuturkeun abdi

Ryan Salazar

Editor-In-Kapala, pamedal at Siaran Darso Magazine, LLC.
Ryan dimimitian gawe di industri produksi siaran na pos di umur ngora dua belas! Anjeunna geus dihasilkeun program televisi, diwangun fasilitas pos produksi badag, ditulis keur sababaraha publikasi anjog industri sarta éta mangrupa insinyur audio pikeun ngeunaan sapuluh taun. Ryan saméméhna wrote pikeun Broadcast Téknik Magazine, sapi Kreatif sarta proyek na geus diulas dina puluhan publikasi.
Tuturkeun abdi

tulisan panganyarna ku Ryan Salazar (tempo sadaya)