imah » LAIN » Guillemot: boga Wii U Ulah Teu Meuli "dewasa" Games

Guillemot: boga Wii U Ulah Teu Meuli "dewasa" Games


AlertMe
[Ad_1]
GamesIndustryBiz ngalaporkeun "CEO Ubisoft Yves Guillemot geus dibéré diagnosis kontroversial dina Wii U, nyebutkeun yen éta teu platform keur kaulinan dewasa.".

[Ad_2]
AlertMe

Magazine siaran Darso

Magazine Darso siaran mangrupa pasangan resmi NAB Tembongkeun Média jeung kami nutupan siaran Téknik, Radio & Téhnologi TV keur animasi nu, Broadcasting, Motion Picture and industri Produksi Post. Urang nutupan acara industri jeung Konvénsi kawas BroadcastAsia, CCW, IBC, SIGGRAPH, Digital asset Symposium tur leuwih!

tulisan panganyarna ku Magazine Darso Broadcast (tempo sadaya)

Leave a Reply

G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!