imah » LAIN » Guillemot: boga Wii U Ulah Teu Meuli "dewasa" Games

Guillemot: boga Wii U Ulah Teu Meuli "dewasa" Games


AlertMe
[Ad_1]
GamesIndustryBiz ngalaporkeun "CEO Ubisoft Yves Guillemot geus dibéré diagnosis kontroversial dina Wii U, nyebutkeun yen éta teu platform keur kaulinan dewasa.".

[Ad_2]
AlertMe
tulisan panganyarna ku Magazine Darso Broadcast (tempo sadaya)