imah » wartos » Hal anu Béda Pikeun Sakwéntitas Obrolan (sareng Fakta yén "Ieu Sakuduna janten Fun") di NAB New York

Hal anu Béda Pikeun Sakwéntitas Obrolan (sareng Fakta yén "Ieu Sakuduna janten Fun") di NAB New York


AlertMe

Pendiri lembaga iklan New York bakal ngawakilan wawakil Charter Komunikasi sareng Hewlett Packard Enterprise dina paguneman ngeunaan baka agénsi anyar anu nuju ngarobah pamasaran.

NEW YORK CITY-Something Beda Kreatif Tommy Henvey sareng Ngatur Rakan Patti McConnell bakal nyandak bagian dina diskusi panel khusus anu ngajalajah pendekatan anyar ka arah nyiptakeun pariwara dumasar kana kesederhanaan sareng amanah di NAB Tembongkeun York énggal. Henvey sareng McConnell bakal dihijikeun ku Diréktur Senior Marketing Marketing sareng Strategi Kreatif Claire Avery sareng Kepala Brand Hewlett Packard Enterprise Marissa Freeman dina sési anu judulna "Éta Kudu Dipiliré," dimodelkeun ku Adweek Creative and Inovation Editor David Griner. Sesi kasebut dijadwalkeun pikeun Kemis, Oktober 17 di 2: 15 pm di Javits Puseur (Panggung 2).

Anu hoyong ngaharepkeun kagiatan ieu tiasa ngalakukeun gratis ku cara ngalebetkeun kode EP06 nalika ngadaptar NAB Tembongkeun New York.

Perkara kerja anu saé. Hasilna anjeun ngahasilkeun pikeun urusan klien anjeun. Tapi ieu hal, kumaha anjeun ka aya masalah janten langkung seueur. Hal anu Béda nyaéta salah sahiji breed agénsi jasa anu anyar, didirikeun teu ukur pikeun ngirim pesen anu kuat, ngayakinkeun, tapi pikeun ngalakukeunana ku cara anu langkung hadé. Dina sési ieu, pendiri agensi anu bakal diiluan ku perwakilan Charter Komunikasi sareng Hewlett Packard Enterprise pikeun paguneman ngeunaan kumaha jalma anu bahagia sareng klien anu bahagia tiasa nyambut damel. Aranjeunna bakal nawiskeun wawasan kumaha aranjeunna parantos lingkungan dimana sadaya jelema bagian tina prosés éta, sadayana bangga dina ngalakukeun naon anu aranjeunna lakukeun sareng bahagia ngeunaan saha aranjeunna ngalakukeunana.

Panelists

Tommy Henvey mawa pangalaman tina dua puluh taun, parantos janten Eksekutif Direktur Kreatif di McGarry Bowen sareng Ogilvy, Diréktur Grup Kreatif di Y&R sareng Diréktur Kreatif di BBDO. Anjeunna parantos damel di sakumna pelanggan: FedEx, Doritos, Mt. Dew, Pepsi, Lincoln, Verizon, Abad 21, Bank Warga, Thomson Reuters, Kool Aid, NASCAR, sareng kabel Warner Time pikeun sababaraha ngaran. Anjeunna mangrupikeun kreatif anu dipapaésan, anu nampi AICP, ANDY, Festival Film Cannes, Clio, Effie, Emmy, New York Festival sareng panghargaan One Show. Anjeunna mikanyaah naon anu di laksanakeun tapi anjeunna tetep rada kedah ngeureunkeun pondok pikeun Yankees, sanaos kamungkinanna ngirangan unggal dinten.

Patti McConnell parantos ngadeukeutan dua puluh taun damel sareng merek anu paling terkenal di dunya sareng usaha global. Karirna parantos kalebet wisata di Ogilvy & Mather, dimana anjeunna janten dua Diréktur Produksi NA sareng Produser Eksekutif pikeun American Express, Coca-Cola, Kraft Foods sareng Time Warner Cable, pikeun dicatet sababaraha. Patti ogé ngayakeun tulisan EP di boh BBDO sareng JWT. Karya na parantos diwanohkeun di AICP, ANDYs, Festival Film Cannes, Clios, Effies, Emmys, New York Festival sareng panghargaan One Show.

Claire Avery mangrupikeun marketer anu pohara dilaksanakeun sareng pembina merek. Anjeunna ngamimitian di Charter Communications di 2007 sareng gancang naros liwat jajaran, meunang seueur panghargaan Mark sareng kabel Faxie sapanjang jalan. Sateuacan Charter, anjeunna dina tim pamasaran kreatif di AOL. Anjeunna hiji lulusan Sweet Briar College.

Marissa Freeman mingpin peluncuran dunya perusahaan HPE anu anyar, diakui salaku éntri énggal anu paling luhur sadaya dina Interbrand's Best Global Brands. Anjeunna ngawasi pamasaran brand global, iklan, media, mitraan eusi, sponsor sareng pangalaman merek. Sateuacan HPE, Freeman ngayakeun posisi eksekutif di BBDO, DDB sareng Deutsch LA. Karya di DIRECTV di Deutsch LA ngajurung anjeunna ka Time Warner Cable janten Strategi Brand SVP. Anjeunna mangrupikeun panampi tina AMA Marketer of the Year Award sareng nembé namina salah sahiji Brand Innovators 'Top 100 Women in Brand Marketing. Anjeunna lulusan Universitas Montclair State University sareng parantos kuliah di Columbia Business School sareng New York University.

moderator

David Griner parantos nyertakeun highs sareng low kreativitas pikeun Adweek salami 12 taun. Anjeunna ngawasi tim anu nutupan kempelan, produk déskriptif, téknologi muncul, agénsi sareng konsultasi. Anjeunna mangrupikeun panyipta populér #AdweekChat diayakeun unggal Rebo di Twitter sareng host podcast Adweek "Yeah, Éta sigana Ad," anu dingaranan podcast pangalusna 2018 ku Folio Awards. Dina 2018, anjeunna namina Wartawan Jurnal Taun ku organisasi profésional dumasar UK di Women Marketing.

Hal Béda ieu lokasina di Brooklyn, New York. Kanggo inpo nu leuwih lengkep, nelepon 929-324-3030 atanapi mangga buka www.itssomethingdifferent.com


AlertMe