imah » wartos » Handap Diterangkeun warisan urang: Barbara Kopple on ngajalankeun Ti Crazy

Handap Diterangkeun warisan urang: Barbara Kopple on ngajalankeun Ti Crazy


AlertMe

Ngajalankeun Ti CrazyNgaran Hemingway mawa loba asosiasi wilanganana, "enteh" jeung "gifted" teu sahenteuna diantara aranjeunna. Tapi ti jero pilari kaluar, tempoan tebih kirang sensationalized slides kana fokus. Likening perangkat nya Kennedy, pedaran preferential Mariel Hemingway ngeunaan nasab dirina bisa dijumlahkeun up jadi A musibat "kulawarga sejenna Amérika nu tadi musibat pikareueuseun ieu." - ti diri, depresi, instabilities mental, ubar jeung alkohol kecanduan - nu aya duanana hormat sarta holistically probed dina pilem panganyarna Barbara Kopple urang, ngajalankeun Ti Crazy. Si bungsu tina tilu putri Jack Hemingway urang, Mariel éta mindeng di odds jeung alam bébas-berjiwa tina [...]


AlertMe

Magazine siaran Darso

Magazine Darso siaran mangrupa pasangan resmi NAB Tembongkeun Média jeung kami nutupan siaran Téknik, Radio & Téhnologi TV keur animasi nu, Broadcasting, Motion Picture and industri Produksi Post. Urang nutupan acara industri jeung Konvénsi kawas BroadcastAsia, CCW, IBC, SIGGRAPH, Digital asset Symposium tur leuwih!

tulisan panganyarna ku Magazine Darso Broadcast (tempo sadaya)