imah » wartos » Stasiun TV Experimental ATSC 3.0 harmonik Powers WRAL-TV

Stasiun TV Experimental ATSC 3.0 harmonik Powers WRAL-TV


AlertMe

San Jose, Calif -. Juni 29, 2016 - harmonik (NASDAQ: HLIT), pamingpin di sakuliah dunya dina infrastruktur pangiriman video, dinten ngumumkeun yén WRAL-TV, Capitol Broadcasting Company urang Néglasari affiliate di Raleigh-Durham, anu nguji hareup generasi ATSC 3.0 baku tipi siaran di 4K / UHD na HD kalawan High Range Cim (setelan HDR) jeung Wide Warna tangga nada (WCG) ngagunakeun harmonik disiarkeun encoders Powered ku harmonik Murni skéma Engine (TM). WRAL-TV ditajong kaluar stasiun TV ATSC 3.0 anyarna ku airing nu beurang newscast live bari nyiarkeun hiji dokumenter 4K UHD, "Candak Me Out ka bulls Game" leveraging standar ATSC 3.0 dina formulir kiwari.

"Sakali ATSC 3.0 geus disatujuan tur stasiun TV komérsial dimimitian prosés migrasi, maranéhna gé bisa nganteurkeun gambar hadé kalawan 4K UHD na resolusi 1080p sapanjang kalawan setelan HDR na WCG," ceuk Pete Sockett, diréktur rékayasa JEUNG KOPERASI di WRAL-TV . "Hiji bagian penting proses nguji ieu mastikeun integritas jalma Gambar jeung kasatiaan pangsaena pikeun pemirsa kami, sarta harmonik'S HEVC encoders geus kabuktian pikeun minuhan éta kedah ".

Diperkirakeun réngsé engké taun ieu, ATSC 3.0 mangrupakeun suite anyar standar televisi digital nu ngungkit téhnologi modulasi canggih, pangiriman IP salaku mékanisme transpor jeung komprési HEVC nyadiakeun ladenan televisi paling mantap mungkin. Ngagunakeun sistem televisi hareup generasi, siaran bakal tiasa nganteurkeun sauntuyan kurban kaasup jasa interaktif tur video ditingkatkeun jeung kamampuhan audio nambahan kapuasan panempo jeung gancang monetize eusi.

"Salaku ukuranana tampilan TV jeung nambahanana kasatiaan, anu video pajeulitna nambahan. Di lingkungan ATSC 3.0, pamakéan téknik komprési canggih bakal kritis pikeun stasiun neruskeun delivering produk kualitas bari maximizing efisiensi rubakpita jeung mastikeun hiji tipi punjul nempo pangalaman, "ceuk Doug Triblehorn, Wapres régional pikeun North Broadcast Amérika dina harmonik. "Encoders siaran kami sangkan kualitas gambar hiji obyektif prioritas, delivering UHD pristine pikeun pangalaman langkung immersive kalawan resolusina leuwih gede jeung ngolah setelan HDR pikeun jelas hadé. Simkuring reueus pasangan kalayan WRAL on sidang ieu, nu bakal nangtukeun patokan pikeun deployments ATSC 3.0 di pasar siaran Amérika Kalér ".

Inpo Salajengna ngeunaan harmonik jeung produk parusahaan anu sadia dina www.harmonicinc.com.

# # #

Ngeunaan Capitol Broadcasting
Capitol Broadcasting Company, Inc. nyaéta parusahaan komunikasi diversified nu owns jeung / atawa ngoperasikeun WRAL-TV, WRAL Digital, WRAZ-TV, WRAZ Digital, WRAL-FM, WRAL-HD2, WCMC-FM, WCMC-HD1, WDNC-AM , WCMC-HD2, WCMC-HD3, WCLY-AM, WCMC-HD4, Microspace, KBK Grup Media Anyar sarta Wolfpack Olahraga Pasipatan (joint venture jeung Learfield Olahraga) dina Raleigh, NC; WILM-TV jeung Wayah Broadcasting di Wilmington, NC; The Durham bulls Baseball Club di Durham, NC; jeung kapentingan real estate kaasup Bako Project Amérika sarta Inten Témbongkeun wangunan kantor di Durham, NC.

kira-kira harmonik
harmonik (NASDAQ: HLIT) nyaeta pamimpin di sakuliah dunya dina infrastruktur pangiriman video pikeun munculna televisi jeung video jasa. harmonik nyandak konsumén pikeun ngahasilkeun, nganteurkeun tur monetize pangalaman video endah, sareng agility bisnis unequaled jeung efisiensi operasional, ku cara méré inovasi, kualitas luhur jasa-ngarah pasar na compelling total biaya kapamilikan. Inpo leuwih mangrupa sadia dina www.harmonicinc.com.

siaran pers Ieu ngandung pernyataan maju-pilari dina harti Bagéan 27A tina Act jaminan ti 1933 na Bagéan 21E tina Act Exchange jaminan ti 1934, kaasup pernyataan patali kamampuhan diantisipasi sarta mangpaat harmonik'S encoders siaran Powered ku harmonik Murni skéma Engine (TM). ekspektasi urang jeung aqidah ngeunaan produk ieu bisa jadi teu materialize na anu poko keur resiko na uncertainties, kaasup kamungkinan yén produk bisa jadi teu papanggih sababaraha atawa sakabéh kamampuhan maranéhna diantisipasi atawa nyadiakeun sabagian atawa sakabéh kauntungan maranéhna diantisipasi, kayaning pangiriman pristine kualitas gambar.

The pernyataan maju-pilari dikandung dina siaran pers ieu oge tunduk kana resiko sejen tur uncertainties, kayaning jelema beuki pinuh dijelaskeun dina harmonik'S filings kalawan Komisi jaminan na Exchange, kaasup Laporan Taunan na on Bentuk 10-K pikeun sataun réngsé Dec.31, 2015, na Quarterly laporan dina Wangun 10-Q sarta Laporan Ayeuna na on Bentuk 8-K. maju-pilari dina pernyataan di siaran pers ieu dumasar kana informasi disadiakeun pikeun harmonik sakumaha tina titimangsa nu hereof, sarta harmonik disclaims kawajiban naon pikeun ngapdet sagala pernyataan maju-pilari.

Editor'S CATETAN - produk sareng nami perusahaan dipaké di dieu mangrupakeun merek dagang atawa mérek dagang kadaptar ti nu bogana.

Bagikeun eta on Twitter: twitter.com/intent/tweet?text=Harmonic%20Powers%20WRAL-TV%E2%80%99s%20ATSC%203.0%20Experimental%20TV%20Station%20-%20http://goo.gl/b2m5gu


AlertMe