imah » wartos » Athletics Harvard University Raises Bar Streaming kanggo College Sports kalayan AJA Gear

Athletics Harvard University Raises Bar Streaming kanggo College Sports kalayan AJA Gear


AlertMe

Universitas Harvard sacara terus-terusan jajaran diantara US News and World Reports Best Colleges henteu ngan ukur pikeun ukuran akademikna tapi ogé pikeun program atlit perguruan tinggi na. Lembaga éta nyaéta lembaga tim 42 NCAA Divisi 1 anu ngajalankeun baskét, hoki, maén bal, skuasy, ténis sareng seueur olahraga séjén. Pikeun ngajaga muridna, alumni sareng fans Crimson janten ngagancangkeun tim karesepna, Departemen Athletics ' multimedia sareng panangan produksi ngahasilkeun sareng nyiarkeun kaulinan bumi dina H.264 anu berkualitas tinggi ESPN +, baju régional NESN sareng platform streaming internasional internasional Ivy League, sareng ogé nyiptakeun kontén sampingan, sadayana nganggo host gear ti Systems Video AJA.

Dina persiapan ngalirkeun kana sababaraha CDN, departemén nyebrét aliran kerja produksi na langkung sataun katukang - nambihan langkung seueur kaméra, grafik sareng alat audio sareng alat-alat sanésna ka arsenalna, kalebet AJA HELO, U-TAP sareng Ki Pro Ultra. "Aliran ka ESPN + parantos nyandak produksi atletik ka tingkat anyar, kalayan standar anu langkung luhur tiheula. Pikeun tetep teraskeun, kami peryogi alat-alat anu dipercaya, terjangkau sareng gampang diajar sareng dianggo, "saur Imry Halevi, Asistén Diréktur Athletics, multimedia sareng produksi, Harvard. "Upami anjeun ngalakukeun math, urang nuju ngaluarkeun langkung ti aliran siaran kualitas 300 sataun. Ngagaduhan alat sapertos HELO, Ki Pro Ultra sareng U-TAP anu tikét sadaya kotak ieu masihan kuring kapercayaan yén urang bakal konsisten tiasa nyayogikeun standar produksi anu dipiharep urang tanpa pernah ngéléhkeun. "

Nalika workflows rada variasina gumantung kana olahraga, anu ténis sareng alur kerja squash lumayan sami. Unggal ciri squash atanapi court tenis dipasang kaméra POV HDOutput -SDI sareng kaluaran mic. Sinyal audio sareng video nuju kana rak anu ngagentos switch, unit video sareng genep parangkat ngarékam AJA HELO H.264, streaming sareng panyandi. Kana éta switchver, sareng hiji Intel itung iteuk anu ngarebut data papan skor, ngaluarkeun kaméra sareng feed mic kanggo unggal pengadilan liwat HDMI ka unit vidéo kanggo arus internasional Harvard sedengkeun kaluaran SDI dipasihan ka masing-masing ti genep HELO, hiji per pengadilan, sareng disebarkeun ka ESPN + dina H.264 via RTMP, ogé dirékam pikeun arsip.

"Kaseueuran saha waé anu ngalirkeun nyaéta nganggo RTMP sabab méré aliran kualitas pangluhurna ku titik harga anu paling murah. Urang tiasa nganggo a satelit treuk, serat atanapi ngatur IP pangiriman pikeun nampi sinyal kami tina titik ka titik b, tapi teu aya anu bakal praktis atanapi biaya sapertos RTMP, "pésto Halevi. “Ieu mangrupikeun bagian sababna urang gaduh 14 HELO sareng hayang pisan nambihan deui; aranjeunna ngagampangkeun ngarobah inpormasi RTMP, anu penting nalika urang meunang inpormasi aliran RTMP énggal pikeun unggal ténis sareng squash match. Urang tiasa gampang asup unggal HELO ngalangkungan wéb UI, sareng nyiptakeun URL sareng ID RTMP énggal, anu unik pikeun HELO. "

Sadaya gambar anu tim ngarebut diarsipkeun sareng parantos ti saprak 1920, sawaréh mangrupikeun alat pikeun ngawétkeun sajarah Harvard, tapi ogé ngabantosan dina nyiptakeun eusi. "Kami hoyong jalma terang naon anu nyababkeun Harvard Athletics khusus sareng ngalakukeun anu kami kedah nyiptakeun kontén anu hébat, anu sering hartosna urang nyumput kana gambar arsip. Kami henteu terang anu terang naon anu kedah diperyogikeun, iraha urang bakal butuh sareng kumaha kami bakal nganggo. Kalayan masihan kami kamampuan pikeun ngalir sareng ngarekam dina waktos anu sami, HELO masihan kami katenangan katenangan yén kami terang kami bakal ngagaduhan file anu kualitas luhur tiasa diaksés ku anjeun tiasa nyetél tingkat komprési anu béda pikeun unggal aliran.

Halevi sareng tim ogé nyebarkeun dua unit HELO peuntas baskét sareng hoki / kamar kontrol maén bal pikeun kabutuhan streaming di luar produksi live tradisional. Nyambung ka panampi DirecTV, alat-alatna tiasa dimainkeun nalika timna kedah néwak gambar ti jauh kaulinan di H.264. "Kami resep gaduh HELO di kamar kontrol kami," Anjeunna nambahan. "Langkung saé tiasa ngajadwalkeun rekaman sareng panyayuhan HELO anu diwangun dina dukungan kalénder, ngalirkeun sareng ngarékam dina waktos anu sami, sawangan pidio sareng tiasa ningali sinyal pidéo badé lebet."

Pikeun nyumponan pamundut kanggo ProRes anu henteu kaganggu sareng / atanapi cuplikan DNx kedah dilebur diperyogikeun, timna ogé ngajaga Ki Pro Ultra 4K /UltraHD/ 2K /HD recorder / pamuter di rohangan kontrol na. Salaku tambahan, Halevi nembé nambihan alat-alat SDI AJA U-TAP SDI USB 3.0 pikeun ngarebut alat gearna pikeun ngadalikeun dua kali pakan anu tiasa ditangkep ku timnya nalika live streaming sareng Wirecast on MacBook Pros. "Kaseueuran solusi anu ditangkep dina dinten ayeuna aya palabuhan Thunderbolt, anu sawaréhna U-TAP ngajantenkeun pikaresepeun. Hal ieu ngamungkinkeun anjeun ngamangpaatkeun palabuhan USB 3.0 USB Pro MacBook pikeun ganda dobel jumlah masukan sareng kaluaran anu anjeun tiasa ngetok, ”jelas Halevi. "Satuan-an éta gampang pisan kanggo gugup sareng sasarengan, sareng urang henteu kedah nyaluyukeun atanapi masang naon waé; aranjeunna nembé digarap tina kotak. "

Nalika jabatan butuh téknologi anyar, Halevi sering ningalikeun AJA heula kusabab pangalamanana nganggo gear sareng reputasi perusahaan kanggo ngawangun produk anu dipercaya. Anjeunna nyimpulkeun, "Kuring resep yén insinyur AJA ngadangukeun industri sareng alat gedong anu leres-leres nyumponan kabutuhan urang sareng biasa - sareng aranjeunna kabuka sareng nampi tanggapan pelanggan. Anjeun nyarioskeun ngeunaan naon anu anjeun hoyong tingali sareng sering muncul dina update firmware turun saluyu. "

kira-kira Systems Video AJA, Inc.

Kusabab 1993, AJA Video geus produsén ngarah téknologi panganteur video, converters, solusi rekaman video digital sarta kaméra profésional, bringing-kualitas luhur, produk ongkos-mujarab kana profésional siaran, video na pos pasar produksi. produk AJA anu dirancang jeung dijieun di fasilitas kami di Jukut Valley, California, jeung dijual ngaliwatan saluran jualan éksténsif ngeunaan resellers sarta Sistem integrators sakuliah dunya. Kanggo inpo nu salajengna, mangga tingali ramatloka kami di www.aja.com.


AlertMe