imah » wartos » Hawk-Woods pikeun ngabéréskeun solusi tanaga anyar di Cine Gear Expo: Los Angeles 2019

Hawk-Woods pikeun ngabéréskeun solusi tanaga anyar di Cine Gear Expo: Los Angeles 2019


AlertMe

London, United Kingdom (Mei 21, 2019) - Heulang-Woods, pamimpin global dina larutan kakuatan anu inovatif sareng asesoris kanggo industri pengiaran, pilem sareng pro-video, bakal ditingalikeun ku produk anyar dina Cine Gear Expo: Los Angeles 2019 on May 30- Juni 1, 2019, di kapalh 153A.

Di Cine Gear, Heulang-Woods bakal nembongkeun produk di handap ieu:

  • accu Mini V-Lok - batré V-lok pangleutikna sareng panggampangna di dunya.
  • MX8 carjer - Kecas carjer 8-kanalnian anu anyar-anyar dirancang pikeun batré Mini V-Lok kira-kira ukuran anu sarua saperti dual saurang carjer V-Lok. MX8 sakaligus ngeusi batre opat batré iraha wae, teras lajeng angkat kana opat saluran anu sanés.
  • accu Reel Daya - Batré Litium-Ion Reel Power ieu dirancang husus pikeun ngajalankeun kaméra pilem tegangan tinggi anu gancang-gancang. Ieu ngawengku serial Phantom anu kasep, Arri Alexa & Mini. Offersta nawiskeun operator kaméra tiasa janten alternatip portabel pikeun nganggo lanté anu tahan batré.
  • Stasiun Daya 48V-RP - stasiun kakuatan 48V-RP anyar nyaéta solusi kakuatan anu unik nu ngameunangkeun pamaké pikeun ngawasa ARRI Skypanels sareng lampu LED LED 48-volt (V) sejenna dimana waé sawaktos kakuatan utama teu aya. Ieu salah sahiji solusi daya kahiji anu ngaktifkeun pamaké pikeun ngajalankeun LEDs tegangan luhur sakedal output 100% via input DC.
  • X-boxx- XB1-1000 pelepas panganyarna ti Hawk-Woods dina rentang X-BOXX, Batréna bakal matak anjeun sadaya kaunggulan tina kotak batré konvensional, tapi kalayan ukuranana sareng beurat anu kurang. Opat bungkus sél Litium-Ion disebatkeun kana rarancang ci rapih ieu. Dirarancang pikeun dibabawa dina taktak éta, ampir satengahna beurat kotak batré kalayan spésifikasi anu sarua.

    Cocog jeung nyocogkeun kaméra profésional, éta ogé bakal ngajalankeun sauran anu paling mahal cahaya kapasitas luhur, sapertos lampu Tungsten atanapi HMI. Variasi stop kontak kaluaran sadia, sareng konfigurasi standar ieu nyaéta pin 2x XLR 4.

Manios Digital teh distributor US ekslusif kanggo Hawk-Woods. Kanggo inpo nu leuwih seueur, buka urang di Cine Gear Expo di stan 153A.


AlertMe

Ngeunaan Tanya Lyon